nopel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Evet Arkadaşlar Anlatayım. İlk Olarak Editplusu www.editplus.com Adresinden İndiriyoruz. Sonra http://www.editplus.com/files/sphere.zip Dosyayı Yüklüyoruz. "Bu Dosyayı Edit Plus'u Kurduğumuz Dosyanın İçine Atıyoruz. " Sonra Editplus II yı Açıyoruz. "Tools>prefences" Kısmını Açıyoruz. Orada Beyaz Yerde "Setting & syntax" Diye Bir Kısım Var. Bir Kere Tıklıyoruz. Tıkladıktan Sonra "Add" Butonuna Basıyoruz. "Newsetting" Kısmına "Sphere" Yazıyoruz. "Syntax File" Yazan Yerin Yanındaki Boşluğa "x:Dosyanın Kurulu Oldugu Yersphere.stx" Yaziyoruz. İlk Olarak "Apply" Sonra "Ok" Yapıyoruz. Sonra "File>New>Others>" Kısmına Giriyoruz. Orda Sphere Yazar. Ona Basıp "Ok" Kısmına Tıklıyoruz. Artık Yazdığınız scriptlerin Doğru Yerlerini Renkli Yazılarla. Yanlış Yerlerini Siyah Yazı İle Göreceksiniz. NOT : Mesela Parrying 100 Yaptınız PARRYING renkli 100 siyah Gözükecektir. Ve Ayrıca Eğer Parryİng'deki i yi büyük harfte I yapmazsanız. yanlış görecektir. Beyler Bu Yazıyı İlk Defa Burda Yazıyorum. Eğer Başka Bir Yerde Bu Yazıyı Görürseniz Çalıntıdır... [Bu mesaj nopel tarafından 14 Şubat 2005 21:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Gerekli Bilgi İçin Msnye GElebilirsiniz[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yeni başlayanlar ve başlayacaklar için yararlı olabilir.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Daha Onceden Bilseydim Hemen Yazardım. Bende Yarım Saat Once Abimden Ogrendim. Hemen Yazdim Buraya.msn [email protected] [signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri [Bu mesaj nopel tarafından 14 Şubat 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sphere consoldada goruorsun hatani farki ne $imdi ?[signature][hline]Andoria Owner www.andoria.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 evet belli fishhing-sysmessage* gibi dimi ?[signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.> Zannedersiniz Serseriler Aglamaz,Serseri Bir Kaybolursa Kimse Bulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 dur bakalım pol için olanı da varmış. yükledim[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Kronosh, 14 Şubat 2005 21:45 tarihinde demiş ki: sphere consoldada goruorsun hatani farki ne $imdi ? Sphere Consoledeki BAşka Bu Başka Mesela Ben Bir Scripte Baktım adam MAGICRESİSTİNG yazacağına Gitmiş RESISTING yazmış. Bilmeyen Adam Sonra Onla Uğraşmasın Scripti Yazarken Düzenlesin Diye Yazdım. Script Yazmayı Çok İyi Biliyorsan Kulanma. Zaten Ben Bunu Bilmeyenler İçin Yazdım[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bu Link Sphere 55i İçindi. Eğer 59+z Gibi Versionlar Kullanıyorsanız www.editplus.com Adresinden Doğrudan Girin ve Biraz Araştırın[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 oleey artık ben de scp yazabilcem :) 55r için yok mu ? edit: buldugum syntax filelar http://www.editplus.com/files/sphere.zip http://www.editplus.com/files/sphere_99z.zip http://www.editplus.com/files/sphere99x5.zip [Bu mesaj TaZmAnYaK tarafından 14 Şubat 2005 21:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 alp adam yazmış işte ne üstüne gidiyorsun,yeni başlıyanlar için iyi bir şey tbrkler nopel.[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Kronosh, 14 Şubat 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Script Yazmayı Çok İyi Biliyorsan Kulanma. Zaten Ben Bunu Bilmeyenler İçin Yazdım bilmiyorum baba kusura bakma edik: taz kesin dönüşün ne zaman hoca ? krono$h, kullanmak istemiyorsan kullanmazsin, uzatma.[signature][hline]Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Math-, 14 Şubat 2005 22:43 tarihinde demiş ki: krono$h, kullanmak istemiyorsan kullanmazsin, uzatma.Katiliyor ve son uyarimi yapiyorum, bundan sonraki (yeniden ve acilmamak uzere) uzaklastirma olacak. [ps: birkac gereksiz mesaji da sildim, o 'farki nedir' mesajina yapilmis bir uyari degil bu.][signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. [Bu mesaj Baggio tarafından 14 Şubat 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Programı kullanmadım , sadece sormak istedim kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler sanırım . Dongu hesabı yapabilicek kadar nitelikli bir programmı , yoksa sadece yazım hataları ve mantığını anlayabildiği kadar yardımcı olan bir programmı ?[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 arkadaşların dediğine göre döngü hatasını gösteriyor.benim çıkardığım anlam bu en azından =)[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 manuel rule :D[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Beyler Bu Yazıyı İlk Defa Burda Yazıyorum. Eğer Başka Bir Yerde Bu Yazıyı Görürseniz Çalıntıdır... Hayır, benim sitemde daha önce vardı. Nasıl kanıtlayacaksın çaldığımı? Hahaha :) Tamam dostum, süfer bi iş yapmışsın tebrikler. Ün yapma çabandan -şimdiden- vazgeçsen iyi olur. Teşekkürler tekrardan. Süfersin. Not: Bronx zaten bu dosyayı vermişti. Demek ki ilk sen yazmış olmuyorsun :=) Kolay gelsin.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 script yazma degilde ona soyle diyelim yanlis script leri duzeltmemiz icin gerekli olan program dersek daha aciklayici olur anlattigin kadarıyla script yazmıyosun yazdıgın hataları goruosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Güzel bir bilgi teşekkürler..[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nopel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Bazı Ayarları Yapmak İçin (Yeni Bir Event Eklemek Gibi) sphere.stx dosyasını notepad gibi bir dosya ile açıp içine koyacağınız eventi yazın. bu event renkli gözükecektir.[signature][hline]Her İşin İçine Rap Sokarsan Hiç Bir Zaman Rapci Olamazsin MSN Rapcilarin Sitesi Dünyanın En İyi Ortadünya Serveri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 yok ben illa sadece sphere için kullanmak istiyorum diyorsanızda sizi buraya alalım.. Sphere tüm version'larını destekliyor fakat benim verdiğim linkteki eski sürüm bu nedenle update etmeniz gerekecek. Upload ederken yazıyorum bu yazıyı eğer link bozuksa birazdan deneyin :) www.tr-game.com/download/spherescripter.zip Buda kendi sitesi . . http://emandt.altervista.org [signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Tr-Game: Everything About Games. Powered by Ada.net Krisha From Lowca [SwG] [Bu mesaj Larethian tarafından 15 Şubat 2005 12:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar