Gallant Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Walla elektronik ban olmasaydi direk 2 laptopla ucaga bin diyecektim (ki kac kere yaptim ben). Bavula koyucaksan, tam ortaya koyup, paketleme malzemesi varsa paketleme malzemesiyle, yoksa havlu(genelde en iyisi havlu), tshirt, sweatshirt artik ne kadar yumusak tekstil urunu varsa saricaksin. Burada onemli olan ozellikle ekranin arkasini koruman. Hardcase bavul bu konuda bir miktar yardimci olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Sttrafor kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 sabonis said: türkçe ne kadar kötü bir dildir yaleppim ya. sönümlemek falan. bu ar ada evet darbe emici diye bi kavram var sönümlemek kullanmayın la. korkunç bi laf sönümleme.... Türkçe'de bilimsel ismi o, sönümleme elemanı diye geçiyor mühendislikte yay vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 sabonis sozelci mi cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Ekranla klavye arasina da birsey koy. Bende laptop bavulu var onlari da tavsiye ederim. https://goo.gl/images/CKxu79 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 ben 4 yıldır laptop'u bavulda taşıyorum uçarken. laptop çantasına koyup bavul içi sabitleyerek. taş gibi alet hiçbişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 mokoko said: abi bunların hepsini ben anlattım zaten önceki sayfada ama böyle teknik dil kullanınca benim bile kendi yazdığımı okuyasım gelmedi asfdsad Abi sen yazdigimi bile okumuyosunki. Ps4’un sert plastigi ile laptop’in ekrani bir degil diyorum, babulum sert plastik degil diyosun. Nasil ayni seyden bahsediyo olabilirsin? Sdf Neuse, thule’un hard case laptop kilifindan ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 senin için yazmadım yahu onu hemen üstte para yazmış benimle benzer şeyleri ona yazdım ben. ayrıca karşılaştırabileceğim şeyle karşılaştırdım ne var :D ekrana da bişi olmaz abartıyosun demiştim zaten en baştada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 İlk sayfayı okudum,neler yaşıyorsunuz lan. 2004ten beri bi dünya yere gittim, bi kere bavuluma bişey olmadı. Laptop, PlayStation, kirilabilcek bi çok şey taşıdım; bavulun ortasına havluya vs sarip koyduktan sonra bir şey olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Tshortle gömlekle sarmalayincq bisi olmuo Kac kez getirdim götürdüm o sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar