Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WOW laneti...

Remus

Öne çıkan mesajlar

Nerden baslasamki neyse betalarin oncesinden basliyim.

ilk once US betada basladi ne kadar ugrassamda bi cd key alamadim oynuyamadim sonra EU icin denedik yine olmadi sonra EU da betanin 2inci bolumu icin malum US cd key convert ve on siparis olayi ortaya cikti bende gidip US cd key aldim convert ettirdim lakin EU degistirmedi 2nd phase kaldi neyse azim ettik open betada account aldik fakat oynuyamadim cunku okul basladi yurta geri dondum. Sonra yurtta tadilat basladi betadan once arkdasa gittim betanin sonuna dogru anca oyuna girdim bi 10 saat oynadim beta bitti. Neyse bu arada CD keyim EU ya convert edildi 11i aksami yine azim ettim saat 3 e kadar acconut acmak icin malum tikandi serverlar neyse yattim kalktim saat 8 de pasalar gibi accountu actim (neyse sonra acconut alimini kapattilar onu kacirdim). sonra laba gittim 2 deney yaptim geldim saat 3 gibi 18 saatte lvl 14 oldum saat 6 gibi yattim. Ertesi gun kaltigimda internet yoktu neymis bakim yapiyorlamis 1 gun hadi dedim dogaldir sinemaya gittim geldim ustune birde film bilgisayarda film actim cat filmin tam yarisnda bilgisayar bozuldu ve hala bozuk sanirim CPU um bozuldu. simdi bu WOW lanetlimidir yoksa benmi bathsizim

PS: buraya daha download maceralarimi yazmadim :)
Sosyal ağlarda paylaş

bana 24 saat içinde şunlar olmuştu
gece 11 elektirik gitti ( önümüzdeki anacaddede bakım/onarım var alt geçit falan yapiliyor) 1 saat bekle 2 saat bekle yok
sabah 8 de uyandım gelmiş , açtım makinayı oyuna gircem makinaya virüs bulamış atarsın formatı falan kurarsın tekrardan driverlari(2saat) tam nete girdim paticik.com yazdim denemek için küt 3-5 tane spyware bismillah demeden
tekrar bi format , windows update , antivirus -update vesaire düzeldi, tam oyuna giricem öğlen 2 olmuş küt servere bakım.
4 saat sonra geldi server .
oyuna girdim sırada adsl var şimdi oda gider diyordumki
şaşırttı beni , gitmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

benim icin aslinda wowun lanet yeni basliyor. bir oyuna kendimi kaptirdimmi derstir odevdir okuldur yalan oluyor. vizeler gelince ah ne de olsa finaller var deyip, gecistiriyorum. finaller gelince de butun senenin konularini 3 5 gunde ogrenemiyecegim icin cuvalliyorum tabi. gerci artik buna lanet mi denir kendi dusen aglamaz mi denir orasina siz karar verin.[signature][hline]msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Yazılanların hepsini okumadım ama tam wow çıkamdan önce işlemcim yandı.
Gittim babalar gibi anakart işlemci aldım dün başladım oyuna bi baktım windows gitti (yeni formatlı makine) 6'ya kadar uğraştım cillop yaptım makinayı şimdiden oyuna giriyorum 10 dk'da bir kitleniyor.
Sanırım power supply 64bit amd3000'i kaldırmıyor ve ondan kitleniyor.
Lanetli bu oyun lanetli..[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

Us beta ya son 2 gün yetiştim...
Eu beta yüklenmedi...Sorun çıktı...
5 günde 6 kere format attım.. HDD yandı.. Yeni HDD aldım..Son 3 saat Eu beta da oynadım...

Avatürkten wow sipariş ettim ist de yanıbaşımda satılmaya başladı...Pazar günü kapalı olduğunu unuttum wowu iptal ettim...Yarın haber gelicek nolucak iptal olucakmı wow yola çıkıcakmı bilinmio...
10 adım gitsem D&R da wow war ama alamıyorum kaldım böle.[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MOSAD, 13 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
said:
theblackdevil, 13 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
bende de aynı sey yaw.. avadan siparis verdim... nası iptal ettiriliyo?

Bende mail attım iptal için ama cevap yok yollicaklar satıcaz artık

avaturkten aldığınız ürünleri satamazsınız
bunu iyi bilmen lazım senin mosad, kullanıcı adı benzerliği mi yoksa ?
Sosyal ağlarda paylaş

Abi benimkide tam tersi ilk beta açıkmadan zorla şavaşarak kazanarak adsl geçtim daha sonra Ankaraya gittim geldim acayip bir virüs vardı hiçbir şekilde silinemedi doğal olarak format attık iyi güzel format atık net değıldı giremedim 20 gün boş boş oyun oynadım ve 2.beta nın bir gün öncesi yaptırdım ve betaya girdim bunda 5-6 gün önce gene bozuktu ve oyunu yarın elimde olucak ve bilgisyarın dün gene yaptırdım :D biz senle tam zıttız bee ya sen normalsin ben çoook şanslıyım yadan ben normalim sen çoook şansızsın[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kuddusi, 13 Şubat 2005 16:49 tarihinde demiş ki:
said:
MOSAD, 13 Şubat 2005 16:44 tarihinde demiş ki:
said:
theblackdevil, 13 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
bende de aynı sey yaw.. avadan siparis verdim... nası iptal ettiriliyo?

Bende mail attım iptal için ama cevap yok yollicaklar satıcaz artık

avaturkten aldığınız ürünleri satamazsınız
bunu iyi bilmen lazım senin mosad, kullanıcı adı benzerliği mi yoksa ?

Aldığım fiyata faturasıyla satarım. O senin kastettiğin toplu olarak alıp karlı olarak distribitör hesabı satmak ;)
Ben arkadaşıma satmışım, abime, amcama satmışım kime ne ;)[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Remus, 13 Şubat 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
Nerden baslasamki neyse betalarin oncesinden basliyim.

ilk once US betada basladi ne kadar ugrassamda bi cd key alamadim oynuyamadim sonra EU icin denedik yine olmadi sonra EU da betanin 2inci bolumu icin malum US cd key convert ve on siparis olayi ortaya cikti bende gidip US cd key aldim convert ettirdim lakin EU degistirmedi 2nd phase kaldi neyse azim ettik open betada account aldik fakat oynuyamadim cunku okul basladi yurta geri dondum. Sonra yurtta tadilat basladi betadan once arkdasa gittim betanin sonuna dogru anca oyuna girdim bi 10 saat oynadim beta bitti. Neyse bu arada CD keyim EU ya convert edildi 11i aksami yine azim ettim saat 3 e kadar acconut acmak icin malum tikandi serverlar neyse yattim kalktim saat 8 de pasalar gibi accountu actim (neyse sonra acconut alimini kapattilar onu kacirdim). sonra laba gittim 2 deney yaptim geldim saat 3 gibi 18 saatte lvl 14 oldum saat 6 gibi yattim. Ertesi gun kaltigimda internet yoktu neymis bakim yapiyorlamis 1 gun hadi dedim dogaldir sinemaya gittim geldim ustune birde film bilgisayarda film actim cat filmin tam yarisnda bilgisayar bozuldu ve hala bozuk sanirim CPU um bozuldu. simdi bu WOW lanetlimidir yoksa benmi bathsizim

PS: buraya daha download maceralarimi yazmadim :)

doğrudur, lanetli bi oyun bu.
şimdi ben anlatmaya başlasam 10 saat alır yazıcaklarım
ama özet olarak hala bekliyorum cd gelicekte ben oynicam.
zaten bu cd nin gelmesini beklemek insanı deli eder, görende diğer gezegenlerden geliyo zanneder...ay oldu hala ortada yok[signature][hline]Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

Capt. Ferrowich [HorseLords]....

FOR THE HORSELORDS
FOREVER HORSELORDS
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...