Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Two Handed ve Bows

jean001

Öne çıkan mesajlar

Weapon Trainer'lara giderek öğrenebilirsin. Homeland'in en batısındaki şehir olan Darnassus'a git ve herhangi bir guard'a, Weapon Trainer'ı nerede bulabileceğini sor. Emin değilim ama büyük ihtimal Two Handed Sword Trainer'ı Darnussus'da değildir, bu yüzden diğer Alliance homeland'lerine gitmelisin.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise

[Bu mesaj Seru tarafından 15 Şubat 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Two handed Sword öğrenek için stormwind gitmen gerkiyor öle biliyorum

oraya gitmen için Menethil'e ordan Ironforge'e metro ile de stormwild'e[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

[Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Şubat 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Şubat 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

:)sımdı hangınıze guvenem walla ızledıgımmovılerde kı hunterdı ama bana soleyen bırı beta oynadım dıyen bırı gordum dıyoo sımdı karıstırmıs mıdır yoksa karıstırmamısmıdır
warıorun kullanmaması mantıklı gıbı[signature][hline]Power of Turks
Sosyal ağlarda paylaş

said:
allf, 15 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
:)sımdı hangınıze guvenem walla ızledıgımmovılerde kı hunterdı ama bana soleyen bırı beta oynadım dıyen bırı gordum dıyoo sımdı karıstırmıs mıdır yoksa karıstırmamısmıdır
warıorun kullanmaması mantıklı gıbı

Valla şahsen bu tür durumlarla karşı karşıya kaldığımda, kendimi araştırmaya adarım. wowvault.ign.com'dan başlayabilirsin. :)[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise
Sosyal ağlarda paylaş

Aklı karışmış, sadece hunter ve rogue kullanabilir dual.

Sword için Stormwind deki Weapon Trainer a (Warrior trainer degil, weapon trainer, guardlara sorabilirsin), bow için Darnassus Weapon Trainer'a gitmen gerek. Teach 10 silver.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo
Sosyal ağlarda paylaş

Cevaplara teşekkürrler. Ancak söyle bir sorunumuz daha var ki benim cepte 5 silver ve 50 de bronze coin var.

bu kadar parayı da cok zor kazandim. hem weapon training e 10 silver atıp hem de dogru duzgun bir silah almak icin baya bi para lazim..

nasil hizli para kazanirim _?
Sosyal ağlarda paylaş

mining yap
bulduğun herşeyi erit ve sat
hatta blacksmith kasıp güzel itemlar da üretebilirsin onları satabilirsin

ya da domuz kes, şöyle spiral şeklinde tuskları çıkıyor, chipped tusk mı ne
bi de scorpionlardan göz çıkıyor
bu ikisini topla
bol paraya satılıyor.

hiç param yoktu, sırf mining ile kısa sürede 2golda çıktım

edit: pardon night elfsin. orc veya troll düşünerek söylemiştim domuz ve akrep olayını.
night elfte ne var bilmiyorum
ama lvl 6-7 yaratıkları kesip, nadir çıkan itemları toplarsın
sık çıkanlardan çok toplasan da nadir çıkan itemlar kadar para etmediğini gördüm (misal bahsettiğim akreplerin gözleri)[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Şubat 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...