jean001 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Selam; Bugun bir Night Elf Warrior ile oyuna basladim. Su anda 5. levele ulasmis durumdayim ama two handed swordlar ve bowlari alamiyorum. Bunlari nasil alabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Weapon Trainer'lara giderek öğrenebilirsin. Homeland'in en batısındaki şehir olan Darnassus'a git ve herhangi bir guard'a, Weapon Trainer'ı nerede bulabileceğini sor. Emin değilim ama büyük ihtimal Two Handed Sword Trainer'ı Darnussus'da değildir, bu yüzden diğer Alliance homeland'lerine gitmelisin.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise [Bu mesaj Seru tarafından 15 Şubat 2005 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 weapon master dan train etmen lazim, train ucretinin 10 silver olmasi gerek.[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ya yanılıyosam duzeltın elf warıorun ılerı levellerde 2 elıne kılıc aldıgı dorumu_?[signature][hline]Power of Turks [Bu mesaj allf tarafından 15 Şubat 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 dogru[signature][hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Yok, ırka göre weapen specialization değişmiyor. Yani yanlış duymuşsun. Rogue'lar ve Hunter'lar çift kılıç alabiliyor, onlarla karıştırmış olabilirsin.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Two handed Sword öğrenek için stormwind gitmen gerkiyor öle biliyorum oraya gitmen için Menethil'e ordan Ironforge'e metro ile de stormwild'e[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK [Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Şubat 2005 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj slayer77 tarafından 15 Şubat 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bir warrior class trainer buldum onda bu secenek yoktu. Herhalde weapon trainer baska birsey oyle mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 :)sımdı hangınıze guvenem walla ızledıgımmovılerde kı hunterdı ama bana soleyen bırı beta oynadım dıyen bırı gordum dıyoo sımdı karıstırmıs mıdır yoksa karıstırmamısmıdır warıorun kullanmaması mantıklı gıbı[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 class trainer'lar skill içindir öle söyliyeyim daha ii anlaşılır bu tür şeyler bulunmaz[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: allf, 15 Şubat 2005 00:50 tarihinde demiş ki: :)sımdı hangınıze guvenem walla ızledıgımmovılerde kı hunterdı ama bana soleyen bırı beta oynadım dıyen bırı gordum dıyoo sımdı karıstırmıs mıdır yoksa karıstırmamısmıdır warıorun kullanmaması mantıklı gıbı Valla şahsen bu tür durumlarla karşı karşıya kaldığımda, kendimi araştırmaya adarım. wowvault.ign.com'dan başlayabilirsin. :)[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 valla ben 2. betada hunter dım ve two handed sword kulanıyodum karizma içindi ama hunterlara gitmio Warrior lar için onlara daha ii gidio[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Aklı karışmış, sadece hunter ve rogue kullanabilir dual. Sword için Stormwind deki Weapon Trainer a (Warrior trainer degil, weapon trainer, guardlara sorabilirsin), bow için Darnassus Weapon Trainer'a gitmen gerek. Teach 10 silver.[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Cevaplara teşekkürrler. Ancak söyle bir sorunumuz daha var ki benim cepte 5 silver ve 50 de bronze coin var. bu kadar parayı da cok zor kazandim. hem weapon training e 10 silver atıp hem de dogru duzgun bir silah almak icin baya bi para lazim.. nasil hizli para kazanirim _? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mob keserek. Humanoid'leri tavsiye ederim, düşürdüğü item'ler daha iyi oluyor çoğu zaman.[signature][hline]EU | Burning Legion | Greenlantern | Night Elf Druid | Anatolian Sunrise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 mining yap bulduğun herşeyi erit ve sat hatta blacksmith kasıp güzel itemlar da üretebilirsin onları satabilirsin ya da domuz kes, şöyle spiral şeklinde tuskları çıkıyor, chipped tusk mı ne bi de scorpionlardan göz çıkıyor bu ikisini topla bol paraya satılıyor. hiç param yoktu, sırf mining ile kısa sürede 2golda çıktım edit: pardon night elfsin. orc veya troll düşünerek söylemiştim domuz ve akrep olayını. night elfte ne var bilmiyorum ama lvl 6-7 yaratıkları kesip, nadir çıkan itemları toplarsın sık çıkanlardan çok toplasan da nadir çıkan itemlar kadar para etmediğini gördüm (misal bahsettiğim akreplerin gözleri)[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 15 Şubat 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 yaa san bir tavsiye two handed swor öğrenmek için lvl göre biraz erkensin level'ını arttır çünkü onu öğrenmek için önünde çok uzun bir yol var.[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hunterlar dw 2h 1h ranged rogue dw 1h ranged warriorlar dw 1h1s 2h 1h ranged paladin 1h1s 2h digerleri staff ve wand[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Beyler mining nerden ogrenicez? butun adayi dolastim bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 şehirlerin içinde miner öğretici kişiler olması lazım şehrin içinde bir guarda tıklayıp "profession -> mine" seçip sorarsan, adam sana söylüycek, miner'ı bulana kadar da minimap'te simge şeklinde adam işaretli oluyor.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jean001 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Birkac sehirde guardlara sordum ama professionlarin altinda miner yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hmm blacksmith var mı peki? onun yanında oluyor genelde acaba night elflerde değişik mi? bilemiycem valla dediğim gibi horde oyuncusuyum ben :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2005 hızlı para için hızlı level atlaman lazım.loot kadar kolay kazanç yok. başlarda zaten düzgün ekipmana ihtiyacın yok vendorlardan silah zırh vs. alma illahi almam lazım diyorsan da auction house dan al i[signature][hline]NERF GOBLINS! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar