Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 bi kaç ay önce kotor 1 oynamıştım yine olmuştu, şimdi 2 oynuyorum yine oldu. geçen sefer nasıl düzelmişti hatırlamıyorum kendi kendine geçtiğinden eminim sadece çünkü bişey yapmadım. ama bu sefer günlerdir geçmek bilmedi. https://www.howtogeek.com/wp-content/uploads/2014/08/img_53ed066f68aec.jpg bu fotoda ne gözüküyor anlayamıyorum bende bissürü o şeylerden çıkıyor ama siz göremiyorsunuz tabi. kırmızı halka harici 10 tane fln daha çıkıyor diyebilirim. hatta sağ taraftaki zoomlu fotoda bile 3-4 tane çıkıyor :( ekranımda şöyle pixeller çıkıyor. oyunda baya çıkıyor. ama şöyle sabit değiller. mesela arkaplan resminde çok fazla çıkıyor. üstüne siyah bi ikon sürüklersem yok oluyor. çekince ikonu yine çıkıyor. oynaklar yıldız gibi parlıyolar falan. internet bunların fixleriyle dolu attığım resim de oradan ama benimki gibi değil. benimkiler arkaplan resminde sabitler. mesela bi site var uygulaması düzeltiyor ama ekranı siyah yapıp üzerinde düzelttiriyor. e zaten siyah yapınca bendekiler yok oluyor. ama masaüstünü göster diyince yine çıkıyorlar. ne yapıcam bilemedim. var mı başına gelen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 masaj denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 masaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 pixel lerin olduğu yere bastırarak yapıyordun sanırım. Ama çok bilgili değilim bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 yaptım abi onu. ama benim pixeller oynak ve değişken yani. dediğim gibi arkaplanı değiştirince bile gidiyorlar. renkli cırtlak bi arkaplan koyunca yine çıkıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 benim mavi renk sıkışan pixeli çözüyor bu hep http://www.jscreenfix.com/ tahmini bir yere koy, uzun bir süre bekle bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2018 aynen bu sitede yaptım işte siyah bi sayfa açıyo orada pixelin üstüne götür imleçi geçsin diye. e siyah üstünde gözükmüyolar zaten? :D arkaplanı değiştirip öyle takılayım biraz o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar