Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

uo oynarken dinlenicek muzık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben zeki müren dinliyordum UO oynarken o kadar kişi size küfrederken lazım oluyor gerçektende :)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
RP fln yapcam diosan Blind Guardian - Thr Bard's Song ama gaza getirici müzik diosan tabi herkez farklı müzikle gaza gelir ama ya benny bennassi,ya soad ya da Liquid Tension Experiment(Dream Theater yan kuruluşu) acid rain dinlemeni tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
Şimdi skiLL kasarken yawash seyler böle pozitif etkileyici insanı sıkmayıcı müzikler dinlenir güsel olur...

Ama action dayken deLiLer gibi Bodom dinLiorm ben :) Tafsiye ederrim..[signature][hline]I'm enbodyment of Antichrist
I'm living for my own Demise

Mesaj tarihi:
love story,we play in love united

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
Haydi kafalar Telekoma

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 14 Şubat 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ibrahim tatlıses - aramam
hakan altug - sen de agla
gulsen - sakıncalı

evet bunları dinliordum, performansımda %25 artıs vardı :P[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Mesaj tarihi:
said:
EagleEye, 14 Şubat 2005 15:35 tarihinde demiş ki:
ben ilk ultima oynadığım sıralar paso dinlediğim bi playlistim vardı.şimdi ne zaman o şarkılar çalsa ultima özlemi duyuyorum ehe.
:-? neymis o playlist cok merak ettim bende gaz geliim eyer aklında bi kac tane sarkı varsa sole plz...[signature][hline]Msn : [email protected]
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

| Resimlerim | Sözlük |
  • Yeni Oluştur...