Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 şubat guild wars haftası !!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18 şubatda bi tane daha var sanırım...

bu arada sitelerde hangi skili nerden bula bileceğiniz yazıyor ben kendi kombomu oluşturdum. harkilade bir ranger monk elde ettim gerçi monk dan clean purify midir üzerimdeki kondüsyon eksikliklerini siliyor ve resurrrectin bi versiyonunu alıyorum ama onun dışında ranger için aşırı hasar verici ve condüsyon eksikliği verici bir bir kombo oluşturdum eğer hesabım doğru tutarsa... kişi 380 - 560 hasar ve üstüne blind cripled oluyor yanlız komboyu yapa bilmem için bir tuzak kurmam gerekli bu arada boşta kalıyorum ve interupt olabilecek oklar atıyorum...

bu sefer denicem bakalım nasıl bir sonuç elde ediceğim...

(Edit: 4 Şubat'tan 18 Şubat'a ertelenen event yüzünden başlık ve mesajda küçük değişiklikler yaptım -BOccOB)
[signature][hline]- Dowai -

[Bu mesaj BOccOB tarafından 31 Ocak 2005 12:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tam olarak orada yazan teorik deger islemiyor damage konusunda. ranger icin egerki ok kullanacaksan adamin armor'i senin zararini indiriyor.

benzer bir sekilde fire trap tadinda olanlara karsi da cogu 20lvl zirh resistance veriyor.

ayrica yeterince zaman verilince teorik olarak cogu elm de alana 500 damage verebiliyorlar. butun is abilityleri duzgun ve hizli kullanmakta.

bir de gwonline.net de attr-skill calculator var, ona bir bak. baya guzeldir.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Mesaj tarihi:
"geç olsun da güç olmasın" demiş atalarımız, şu anki zayıf arabirim pathfinding ile çıkartacaklarına birkaç ay daha beklemeye razıyım ben..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
harita standart mmo haritasi gibi olucak, normal guild wars mantigindaki instance area diyil.

baya bir kasis yapiyorlar, daha da iyiye giderler umarim.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Mesaj tarihi:
wow'a koymusum, bende guildwarsdayim artik. siparisimi verdim gelicek bi haftaya. lagdan, down serverdan, atilmaktan sikildim.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Mesaj tarihi:
guildwars'da shard yok cunku hersey instancelar icinde. tum insanlari kendi kontrol ettikleri minik minik binlerce district icinde oynatiyorlar. daha sonra bir quest'e girerken 10kisi toplanip girdiginde sadece o 10kisi o alanda oluyor.
wow'un downtime'lari saymakla bitmez. maintenance(bakim), sonra emergency maintenance(coktu server, yada cokecek, bakim yapmak icin). wow cook daha buyuk ve karmasik bir yapiya sahip guildwarsdan ama bunu idare etmekte cok zorlaniyor blizzard.[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope...
Mesaj tarihi:
Saol baccob edit yapmışın...
Zati yaptığım hesap benim ortalama full skillerle yapacağım ortalama bir hasar(damage) mantığı idi tabiki 1.level zırh giyenle 20.seviye(level)zırh giyen kişiye aynı vurmayı beklemiyorum ama aklıma en iyi gelen kombo bu şu anlık barbed trap üstüne kindle arroow muydu neydi onla atış yaparken şöle saldırı yetenekleri dışındaki leri sıfırlayan ama oku 3 katı hızlı atmanı sağlayan bi kaplan figurlü yetenek daha da vardı elite skill sanırım onla 3 saniyeliğine Yakıyorsun(Burn! amma dehşet verici bi kelime bu yaa)toplamda kindle arrow yeteneğinden 6 ok mu ne atıyorsun 3 saniyede 14 hasar mı ne verio 3* 6* 14 gibi bişiy oluyor barbed yada dust trabide etrafına kurup kaçamak için kullanınca yada dirt atınca yannız dirt yeteneğide elit yetenek hoş kombolar çıkıyor ben ranger monk oynadığım için monktanda sadece purify miydi neyde her condusyon düşüklüğünü silen bişiyi var oonu aldım blindnesa falan karşın... gayet hoş kombolar çıka biliyor bu arada kılıçla rangerın savaşı etkili oluormu ?...[signature][hline]- Dowai -
Mesaj tarihi:
Bu şubat beta weekendi için böyle sanırım çünki ocaktakini fileplanettan register olmama ragmen cd-key gondermedikleri için kaçırmıştım fakat hepsine baktım soru soruyorlar,theme hazirla diyorlar vs. ben daha hiç oynayamadım bu oyunu ve bu soruları nasil yanitlayacagim konusunda bir fikrim yok fakat ciddi anlamda başlamayı düşünüyorum.ancak böyle giderse hiç beta weekendlere katılıp oyunu kısmen de olsa öğrenebilme şansım olmayacak sanırım.

Bana yardımcı olacak arkadaşlar olursa minnettar kalırım...

Saygılar...

[Bu mesaj Takhesis tarafından 04 Şubat 2005 08:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
1- Reduces damage from attacks

2- Aura of Faith

3- Craze the Unforgiving use : Illusion of Haste, Energy Burn, Ether Feast

bu gwonline.net'in cevaspları arkadaşlar... cevapalyın siteye girin orda adreside var nereye atıcağınız vs...[signature][hline]- Dowai -
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Oyunun çıkış tarihi Mart 1 mi yoksa yanlış mı biliyorum? Amazon.com da preorder war çıkış tarihinde de Mart 1 yazıyor.[signature][hline]Don't speak... Just Die.
Mesaj tarihi:
kuzey amerika ve avrupa çıkış tarihi 28 nisan olarak açıklandı en son olarak..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 14 Şubat 2005 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...