Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

18 yasdan kucuk olma

BullDoG

Öne çıkan mesajlar

said:
Saendul, 12 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
Ya ailenizle konusun harclıgınızdan kessinler o zaman onların kredi kartı uzerinden wow oynayın madem bu kadar dertliyseniz. Bu kadar cok istiyosanız biseyi bu seviyede isyan ettirecek kadar o zaman ya konuscaksınız sonuna kadar gidiceksiniz ya da sabrediceksiniz dunyanın sonu deil ya wowdan cok daha onemli seyler var.

hehe komik.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 18 yaşından küçüğüğm ama banka hesabım var heuheeuhe :) Ama katılıorum ya herşey büyüynce :([signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 13 Şubat 2005 14:55 tarihinde demiş ki:
said:
Saendul, 12 Şubat 2005 15:55 tarihinde demiş ki:
Ya ailenizle konusun harclıgınızdan kessinler o zaman onların kredi kartı uzerinden wow oynayın madem bu kadar dertliyseniz. Bu kadar cok istiyosanız biseyi bu seviyede isyan ettirecek kadar o zaman ya konuscaksınız sonuna kadar gidiceksiniz ya da sabrediceksiniz dunyanın sonu deil ya wowdan cok daha onemli seyler var.

hehe komik.

Bi dakka SC daha mı onemsiz simdi =P[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

18 olunca da kurulmuyo seve seve devam ediyorsun ailenle yaşamaya(ben seviyorum, yatacak yerim yiyecek yemeğim var köpeği olurum ailemin:))
18 olunca suratına "ŞRRAKK" efektiyle hayatın gerçekleri yapışıyor. ÖSS bitti bir anda kendimi bir gün ehliyet kursunda başka gün pasaport kuyruğunda ertesi gün vergi dairesinde buldum. 3 katına çıktı sorumluluklar.
ama barlara girmek güzel oluyor, 18+ mısınız diyince "AAAAL" diyorsun. ki senin istemenle gelen veya gelmeyen birşey değil.[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi
Sosyal ağlarda paylaş

valla isyanını anlıyorum ama üzücü bir haberim var ; 18 olduktan sonrada birçok şeyin anlamı kalmayacak ve gözünde büyüttügün kadar zevkli gelmeyecek. 18 oliim diye yırtınıyodum barlara girmek için her numarayı yapıyodum şimdi 20 yaşındayım ama gidesim gelmiyor.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass
Sosyal ağlarda paylaş

Biz 18 gectikte noldu özlüyoz o yasları :) büyümek icin b ukadar can atmayın oyun falan konusunda akraba kuzen falandan yardım falan istersiniz paayı verirsiniz onlar acar hesabnızı falan sadece bi oyun için bu kadar cok büyüme istegi :)))
Ayrıca haklılar kredi kartı alınca zaten ek kart olayına giriyon direk döküm hesaptan nerden hangi gün ne almısısın kac para vermissin görüyo ebeveynlerin ..[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

SEnb i kredi kart aç keşke 17 olsamda almasaydım dicen. o taksitler o koaly alınan şeyler o kadar cazip geliyor hep alıyon kart limiti durana kadar alıyon. Sonra kesmiyor kart limitini artırıyon hala alamya devam ediyon. sonra ailen seni eve almıyor kredi kartıan sarılıp bi bank köşeinde uyuyon;)[signature][hline]fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu..

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...