Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Dün TRT de üstü kapalı evet dedigini söledi.Severim ben Yılmaz Vuralı Türkiye ligini ve Türk Futbolunu bilen biri. Ayrıca bu meslekteki tek idealide Fenerbahçenin teknik direktörü olmak.İnsallah yaparız onuda bi ara =P[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Severim Yılmaz Vuralı yakışır ankaragücüne... zaten trt de faik çetinerden fırsat bulup konuşamıyorda dönsün td liğe geri.[signature][hline]SEE ANELKA'S GOAL Anelka at the double as Fenerbahçe win 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucas Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bu adam fb'nin başına birgün geçer ama hocalığını yapamaz sevinçten gider =)[signature][hline]Lucas | Indinolla çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahinKa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 ankaragucu rekora kosuyo du bakam sırada kim var acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende bi ankaraguclu olarak gelmesini istiyorum yılmaz vuralın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 sakıp özberk niye istifa etti anlamadım bu kadar erken? bu arada y.vural'ı bende beğenirim Ankaragücü'nden çıkış bekliyorum bu antrenör değişikliğiyle.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar