Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Selam, Geçen sefer talep coktu. Elimde olanlari peyderpey satacam. Hepsi imported. Absolut 1litre sade 120 TL Zubrowka bison grass vodka(hmmppffs) 150 tl Istanbulda Avrupa/Anadolu'da ortak noktada elden teslim. Şehir dışına da kargolamayi deneriz sarıp sarmalayip. Ciddi taleplerde de havale sonrasi siparis bir miktar alabilirim. Go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodBane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Bu Zubrowka Vodkanin olayi nedir ya? Bikac baslikta hep gecti konusu. Burda kopek olduren ayarinda geciyo. Hatta Absolut az biraz daha pahali. Cidden alip denemeye deger bisey mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2018 otlamayi seviyorsan neden olmasin..cimen aromali votka iste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2018 kendine has bi tat veriyo o bizon çimeni elma suyuyla içince baya lezzetli bide afrodizyak fln diyolar ama bence şekerle kana karışan alkolun etkisi o bi denenir , ben severim , elime geçerse insta'Ya partili fotosunu koyar havamı atarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2018 Zubrowka gitti. 2x absolut duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Alkol rot'tan alınır. Eve kadar getirdi arkadaşı. Dev hizmet <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 ya rot benim alkolle aram pek yok da lucky strike in bogurtlenli naneli bi sigarasi varmis dun ictim cok keyif aldim bana ondan bi karton getirebilir misin ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Bakayim abi dutye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 eyvallah (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 pascalnouman said: ya rot benim alkolle aram pek yok da lucky strike in bogurtlenli naneli bi sigarasi varmis dun ictim cok keyif aldim bana ondan bi karton getirebilir misin ??? 3 gün önce diyeydin getirirdik hacı abi. ankara ve ist atu duty freede vardı rotcum edit: bir de beyfendi sizin fiyatlar neden böyle, duty freede absolut zubrowkadan 1.5 euro daha pahalıydı.sen nereden alıyorsun bakayım bunları :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Evde yapiyom ben. Senin dolgulari yaptıgin gibi XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 mezarlıktan topluyoz abi biz dolguları, evde yapmaya kim kasacak sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Absolutlari isteyen yok mu? Bitane daha Zubrowka getirdim. Almak isteyen soylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2018 dun ictim daha doktor 3 gun once nasil soyliyim allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 pascalnouman said: dun ictim daha doktor 3 gun once nasil soyliyim allasen istiyon mu la getirim ben bugun bulursam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2018 La satış topiğine ben getireyim sana diye mesaj atmak neyin nesi adsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2018 askjdfaskjhdafsljdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2018 Up Pascalin getirttigi ama almadığı sigara satilik. Iki litre Absolut ve Zubrowka stoklarda Bişey istiyorsaniz alin pls, bosuna bana aldirip yan çizmeyi. Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2018 basgan kutuna baksana ya da tlfnu bile birileri gondersin bana ayiboldu valla kusura kalma :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Numan abinin istegi sigara ne ki? Baska bir baslikdami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Abi numan hep boyle. Standart fenerli iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 kent double click ise numan ne veriyorsa 1.5 katını veririm. bu zamanında ben eve çıkmadan evdeki ayakkabılığı almıştı ankarada çok sinirliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2018 lol mesaj yazınca aldı sigarasını. Bir önceki sayfada istemişti bu üzümlü olandan UP! 2 litre Absolut 1 tane daha Zubrowka duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2018 eyvallah Rot basgan her clickte kulagini cinlatcam B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2018 Afiyet olsun abi =)) Zubrowka severler hayde bakim. Bir sise daha var. 2x Absolut 1litre de tanesini 110a indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar