BonePART Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Güvenilir işini iyi yapan kimse var mı tanıdığınız telefon tamircisi? Samsung Note 4'üm resmen standart samsung timerını doldurdu 3'üncü senesinde bir gece ansızın patladı. GSM olarak bağlanıyor ama 3G ya da 4.5 bağlan diyince networkten kopuyor. Internette antenle alakalı problem demişler. Bu sebeple iyi bir tamirci gerekiyor gerekirse anakart değiştiricek. Aletten memnunum çünkü.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 4 seneye yaklaşmış işte bence değişme vakti gelmiş :D bu arada garanti yok da, samsung'a versen yapmıyor mu ki? sen ver servise böyle böyle diye, bakarlar "150 tl, yapalım mı?" diye ararlar. sen evet dersen de yaparlar. böle işlemiyor mu olay? kadıköy'de tonla var tamirci, babam ekranını değiştirtti memnun kaldı. paylaşmıştım burada dur buliim bakiim. aha burada yaptırdı: https://www.gsmiletisim.com/urun/huawei-mate-9-ekran-degisimi
Figh Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2018 bende böyle bir telefon alıcam bozuldukça yaptırıcam falan abi çok özendim adama nedense, appleda o yok bozulunca çöpe çıkacak kadar bozuluyor ya da yapmaya bi telefon parası istiyorlar, bekle beni android, bekle beni huewai, hu.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 samsun destek denmisken, benim de note 2'ye pil almam lazim. gotumde patlamayacak, iki seneye bozulmayacak pil nerden alirim? epey baktim her yer taklit olmadigini iddia eden, muhtemelen taklit olan pil dolu.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Amazondan ver? Alman markalari falan var, hadi onlar da cinde urettiriyo da en azindan guvencesi vardir
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 3.5/5 "guvencesi benim" disinda bir opsiyon ariyorum.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 10 yillik telefon icin oyle bi opsiyon yoktur ki? Ben taktim iphone a amazondan alip, gayet normaldi
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Adim gibi eminim ki samsunga gotursen, “abi bunu kose telefoncudan degistir” diyecekler
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Esh said: 10 yillik telefon icin oyle bi opsiyon yoktur ki? Ben taktim iphone a amazondan alip, gayet normaldi ben de vardir demiyorum, bir tik daha guvenilir deneyimi olan olmus mu diye soruyorum. dedigin gibi kac senelik telefon. baskasinin coktan pil degistirip uzerine senelerce kullanmis olma ihtimali var. yerli/yabanci yorumlarda iki gune olen pil girla. yogurt yiyisimiz belli. ucuncu iphone'umdan yazmiyorum bunlari sdfg.
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 sabonis said: 4 seneye yaklaşmış işte bence değişme vakti gelmiş :D bu arada garanti yok da, samsung'a versen yapmıyor mu ki? sen ver servise böyle böyle diye, bakarlar "150 tl, yapalım mı?" diye ararlar. sen evet dersen de yaparlar. böle işlemiyor mu olay? kadıköy'de tonla var tamirci, babam ekranını değiştirtti memnun kaldı. paylaşmıştım burada dur buliim bakiim. aha burada yaptırdı: https://www.gsmiletisim.com/urun/huawei-mate-9-ekran-degisimi Bilmiyorum ki senin adamlara ulaşıcam şimdi. Samsung çok para çeker diye düşünüyorum.
Öne çıkan mesajlar