karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 varmı,benim bildiim kadarıyla benle ravena öyleyiz..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Evet ne yazık ki :( ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
karabocek Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 solinaride öleymiş son bulgulara göre..[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Gamerbug Admin |[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya ben ya ben unutmayın beni :)[signature][hline]...:::Married With Children:::...
Venator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 MFO'nun bi sarkısı vardı, yalnızlık omur boyu diye hepimiz de oyleyiz aslında. Sevgiliniz varmıs yokmus cok da onemli deil acıkcası, olması icin caba gostermeniz ama olmadıgı zamanda da yalnızlıktan da zevk alabilmek onemli. Hadi dagılın gidin yuzunuzu yıkayın MFO dinleyin iyi gelir =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Unutmayız Merak etme .. Gel Dostum :( ..[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ...anlayın işte...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 en iyisi yalnızlık.[signature][hline]jan d.
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 uncla .. Evet yanlızlık biraz iyi .. Düşünmemizi Sağlıyor .. Ama Fazlada Yanlız kalmak iyi değil ya .. :([signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yalnizlikk paylasilmazzz =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!!
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Açıkcası üzgün değilim.Teklif ettiğim kız erkek arkadaşı olduğu için reddetmişti beni ama erkek arkadaşı istanbulda o ankarada idi. Ne o istanbula gitti ne adam buraya geldi.Hatta kız izmire gitti :D. O kutlamadığı için mutluyum. ve bencilim evet...[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yanlız değilim tek aşkım bilgisayarım ile beraberim hediye aldım ona özel bi monitor silme bezi bide güzelce tozunu alırım yarın tmamdır[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
RaVena Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Demek Kız izmirde ..? Bende Izmirliyim :D .. eheh şaka tabi :-P[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı ..
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yalnızlar Rıhtımı Erkin Koray Bir ben miyim perişan? Gecenin karanlığında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında Bütün gece ağladım Dalgalar kucağında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında Bir beni mi unuttular? Uçup gitti martılar Geceler ben ve deniz Yalnızlar rıhtımında Bütün gece ağladım Dalgalar kucağında Yosun tuttu gözlerim Yalnızlar rıhtımında sizi anca bu keser:D ben alıştım zaten[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 abartmayın bu günü böyle bütün sene yannız kalmamaya bakın 1 gün deil.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 olmaaaaaaz kutlamamız abartmamız çekip çıkartıp uzatmamız falan lazım ulan milli bayramları bu kadar kutlamıyoruz be, ne buluyorsunuz anlamadım...[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Önemli olan insanlık.Kısmet bu işler laf olsun diyede olmamalı[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: RaVena, 13 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki: Demek Kız izmirde ..? Bende Izmirliyim :D .. eheh şaka tabi :-P Canın sağolsun zaten artık ona karşı bişey hissetmiyorum :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 14 şubattan sonra 15 şubata da yalnız giriyosan o zaman otur bi düşün işte[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Hmm ben yanlız giriyorum gerçi yanlız demek yanlış olur evde bir sürü insan var :p[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Benim arkadaş yarın erkek arkadaşını terk edecek sanırım.Çocuğa yazık oldu ya neyse. Daha ilgili olsaydı oda.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben aslında yalnız girmiyorum, egolarım sağolsunlar beni yalnız bırakmamaktalar o_O bana hergün bayram[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor L@m3rl3re cevap yok! beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir AAL'05 Üyesi
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yanlızım yanlızsın yanlız yanlızız ....[signature][hline]
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ne bu abartı allah aşkına neden üzülüyosunuz ya? ben kızarkadaşım olmadıgı günleri düşünüyorum alla alla bendemi bi gariplik vardı acaba? hayret bişisiniz.abartıda sınır tanımıyosunuz üzülmeyin.
Gothic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü benim niye sevgilim yok ben kazanamı düştüm küçükken acaba ?[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
Öne çıkan mesajlar