Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sewgililer gününe yannız girenler ? (böühüühühü)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
MFO'nun bi sarkısı vardı, yalnızlık omur boyu diye hepimiz de oyleyiz aslında. Sevgiliniz varmıs yokmus cok da onemli deil acıkcası, olması icin caba gostermeniz ama olmadıgı zamanda da yalnızlıktan da zevk alabilmek onemli. Hadi dagılın gidin yuzunuzu yıkayın MFO dinleyin iyi gelir =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
yalnizlikk paylasilmazzz =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Mesaj tarihi:
Açıkcası üzgün değilim.Teklif ettiğim kız erkek arkadaşı olduğu için reddetmişti beni ama erkek arkadaşı istanbulda o ankarada idi. Ne o istanbula gitti ne adam buraya geldi.Hatta kız izmire gitti :D. O kutlamadığı için mutluyum. ve bencilim evet...[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
yanlız değilim
tek aşkım bilgisayarım ile beraberim
hediye aldım ona
özel bi monitor silme bezi
bide güzelce tozunu alırım yarın tmamdır[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
Yalnızlar Rıhtımı Erkin Koray
Bir ben miyim perişan?
Gecenin karanlığında
Yosun tuttu gözlerim
Yalnızlar rıhtımında

Bütün gece ağladım
Dalgalar kucağında
Yosun tuttu gözlerim
Yalnızlar rıhtımında

Bir beni mi unuttular?
Uçup gitti martılar
Geceler ben ve deniz
Yalnızlar rıhtımında

Bütün gece ağladım
Dalgalar kucağında
Yosun tuttu gözlerim
Yalnızlar rıhtımında

sizi anca bu keser:D ben alıştım zaten[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor
L@m3rl3re cevap yok!
beleş D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın. tık, indir
AAL'05 Üyesi

Mesaj tarihi:
said:
RaVena, 13 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
Demek Kız izmirde ..? Bende Izmirliyim :D ..
eheh şaka tabi :-P

Canın sağolsun zaten artık ona karşı bişey hissetmiyorum :)[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz

Jerian Flameeye of
Mesaj tarihi:
Hmm ben yanlız giriyorum gerçi yanlız demek yanlış olur evde bir sürü insan var :p[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
ne bu abartı allah aşkına neden üzülüyosunuz ya?
ben kızarkadaşım olmadıgı günleri düşünüyorum alla alla bendemi bi gariplik vardı acaba?
hayret bişisiniz.abartıda sınır tanımıyosunuz üzülmeyin.
Mesaj tarihi:
böhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü benim niye sevgilim yok ben kazanamı düştüm küçükken acaba ?[signature][hline]Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!!:
  • Yeni Oluştur...