Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgililer Gününe Kafası Girenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Neden herkes sevgililer gününü böyle önemsiyor. Bu tüketim çılgınlığına neden alet oluyorsunuz? Öğretmenler Günü, Babalar Günü, Hede Günü, Hödö Günü hepsi saçmalıklarla dolu..
Sevdiğinizi yılda bir kez hatırlamak size utanç vermiyor mu? Daha çok hatırlamak? Sevginizi daha çok hatırlayabiliyorsanız ve bunu sadece bir güne özel yapıyorsanız karşınızdakine saygısızlıktır bu.. Bence hepsi saçmalık..

Bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama şahsi fikrim bu..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Var tabi, ama buda bir zevk renk meselesi sanırım. Sevgililer günüde güzel birşey ama başka bir konuda yazdığım gibi o gün bir kız arkadaşınız olduğunda hissetiğiniz duygular sizin o ilişki hakkındaki gerçek düşüncelerinizi açığa çıkarabilir, o yüzden kendinizi tanımak için eşsiz bir fırsat.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
yeterr artik sewgilim olsa bile sewgililer gününü kutlamicam sirf günde 30 tane sewgililer günü ile ilgili topic acildigiiii icinn =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Mesaj tarihi:
Olabilir ama şimdi yarın dışarda sevişkenler dolu olucak yanında bir tane emanet olsa fena olmaz insanın yoksa 1 kere hatırladıkdan sonra kıymeti yok tabi ki[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
hehe simdi birisi kalkip ''sefkili ariyorum'' diye topic acarsa $a$irmicam..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Mesaj tarihi:
said:
Ardeth, 13 Şubat 2005 23:02 tarihinde demiş ki:
Var tabi, ama buda bir zevk renk meselesi sanırım. Sevgililer günüde güzel birşey ama başka bir konuda yazdığım gibi o gün bir kız arkadaşınız olduğunda hissetiğiniz duygular sizin o ilişki hakkındaki gerçek düşüncelerinizi açığa çıkarabilir, o yüzden kendinizi tanımak için eşsiz bir fırsat.

Ama boyle bir günün olması saçmalık değil mi? Bunu sana bir "gün" mü öğretecek. Belli kalıplara girme zorunluluğundan geliyor bu. Neden belli günlere belli kalıplara sahip olarak yaşayalım?

Bu aynen şeye benziyor;

Bir arkadaşıma 20 milyon borç veriyorum. Arkadaşım 20 milyon borcunu unutuyor ve bunu ben ona hatırlatıyorum. Utan verici bir şey.. Bir farkı yok ki? O güne kadar hatırlamamışsın sana bir "gün" mü hatırlatacak bu şeyleri..[signature][hline]
Mesaj tarihi:
bi sevgililer günü yüzünden birbirinize girişmeyin arkadaşlar, patiye hergün bayram[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
hahaha eli yüzü düzgün 20 yaşlarında sarışın mavi gözlü kısaca taş ciddi bayan aranıyor(14 şubat geçtikten sonra).[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni
Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Mesaj tarihi:
banane diyip gecemiyosanız,hatta bi de topic acıosanız üstüne üstlük neyse.
bi sevgilim var.
ben bile sizin kadar dü$ünmedim $u sevgililer gününü.
eh be.[signature][hline]just g3nk
Mesaj tarihi:
said:
Truwan, 13 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki:
hahaha eli yüzü düzgün 20 yaşlarında sarışın mavi gözlü kısaca taş ciddi bayan aranıyor(14 şubat geçtikten sonra).

ölçü vermemişsin?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
  • Yeni Oluştur...