MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Neden herkes sevgililer gününü böyle önemsiyor. Bu tüketim çılgınlığına neden alet oluyorsunuz? Öğretmenler Günü, Babalar Günü, Hede Günü, Hödö Günü hepsi saçmalıklarla dolu.. Sevdiğinizi yılda bir kez hatırlamak size utanç vermiyor mu? Daha çok hatırlamak? Sevginizi daha çok hatırlayabiliyorsanız ve bunu sadece bir güne özel yapıyorsanız karşınızdakine saygısızlıktır bu.. Bence hepsi saçmalık.. Bilmiyorum benim gibi düşünen var mı ama şahsi fikrim bu..[signature][hline]
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Var tabi, ama buda bir zevk renk meselesi sanırım. Sevgililer günüde güzel birşey ama başka bir konuda yazdığım gibi o gün bir kız arkadaşınız olduğunda hissetiğiniz duygular sizin o ilişki hakkındaki gerçek düşüncelerinizi açığa çıkarabilir, o yüzden kendinizi tanımak için eşsiz bir fırsat.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yeterr artik sewgilim olsa bile sewgililer gününü kutlamicam sirf günde 30 tane sewgililer günü ile ilgili topic acildigiiii icinn =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!!
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kafam girebilir[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Olabilir ama şimdi yarın dışarda sevişkenler dolu olucak yanında bir tane emanet olsa fena olmaz insanın yoksa 1 kere hatırladıkdan sonra kıymeti yok tabi ki[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 olsa inadına inadına kutlarım ben bu topiklerden sonra hatta bir de çatlayın başlıklı topik açıp resimlerimizi koyardım =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
bayat Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 [Bu mesaj bayat tarafından 13 Şubat 2005 23:09 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bencede gereğinden fazla abartılıyor, nedanko :tup:[signature][hline]jan d.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yaw niye kafan girsinki zorun nedir yani[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hehe simdi birisi kalkip ''sefkili ariyorum'' diye topic acarsa $a$irmicam..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!!
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Ardeth, 13 Şubat 2005 23:02 tarihinde demiş ki: Var tabi, ama buda bir zevk renk meselesi sanırım. Sevgililer günüde güzel birşey ama başka bir konuda yazdığım gibi o gün bir kız arkadaşınız olduğunda hissetiğiniz duygular sizin o ilişki hakkındaki gerçek düşüncelerinizi açığa çıkarabilir, o yüzden kendinizi tanımak için eşsiz bir fırsat. Ama boyle bir günün olması saçmalık değil mi? Bunu sana bir "gün" mü öğretecek. Belli kalıplara girme zorunluluğundan geliyor bu. Neden belli günlere belli kalıplara sahip olarak yaşayalım? Bu aynen şeye benziyor; Bir arkadaşıma 20 milyon borç veriyorum. Arkadaşım 20 milyon borcunu unutuyor ve bunu ben ona hatırlatıyorum. Utan verici bir şey.. Bir farkı yok ki? O güne kadar hatırlamamışsın sana bir "gün" mü hatırlatacak bu şeyleri..[signature][hline]
DadashNik0F Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kafa sokmaya gerek yok. kutlamayın olsun bitsin.[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
Kevin_Garnett Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ne alııyım lan kıza bişi söleyin.çiçek çok klasik.[signature][hline][b]Minesota Timberwolwes[b] K.G
alukard666 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 herkes aynı seyleri sayıklıyor yaw.. b[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bi sevgililer günü yüzünden birbirinize girişmeyin arkadaşlar, patiye hergün bayram[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hahaha eli yüzü düzgün 20 yaşlarında sarışın mavi gözlü kısaca taş ciddi bayan aranıyor(14 şubat geçtikten sonra).[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi!
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 banane diyip gecemiyosanız,hatta bi de topic acıosanız üstüne üstlük neyse. bi sevgilim var. ben bile sizin kadar dü$ünmedim $u sevgililer gününü. eh be.[signature][hline]just g3nk
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben kafamı değil kılıcımı sokmak istiyorm olurmu ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 öff yarın bide hediye ara.[signature][hline]jan d.
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 İleriye dönük çıtır çerez aranıyor.Müracat pm[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Truwan, 13 Şubat 2005 23:08 tarihinde demiş ki: hahaha eli yüzü düzgün 20 yaşlarında sarışın mavi gözlü kısaca taş ciddi bayan aranıyor(14 şubat geçtikten sonra). ölçü vermemişsin?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benim 2 kafamda girsin[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Annem herzaman en güsel hediyenin tatlı bir öpücük oldugunu söylerdi :):)[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 25 cm...[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Öne çıkan mesajlar