Goarth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Bu yazı kaç yıl önce çıkmıştı yaw :-) Burada lady harby sen köle al en iyisi ne bu yok kaprisimizi çekeceksiniz fln komedi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 lagwagon yukarda güzel söylemiş.. fazla şımartmıycaksın kızları..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ya hani bi kız olarak bayaa güldüm ama kısmen doğruda yani.. tabii bir de bunun erkek versiyonunu okumalıyız ki bayaa bi uzun ve karışık olucağından öyle bişi mevcut diil.. O_o.. ulan ben yazıcamm bunu...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 kızLarı bırak kadınLarLa iLgiLen[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 do you like mature ?[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
selimisik Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 said: Mave, 09 Şubat 2005 23:19 tarihinde demiş ki: kızLarı bırak kadınLarLa iLgiLen dogru söze ne gerek...[signature][hline]nasıl ezberlenir allahım, arapça dua eden insanın latince kemikleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 erkekler genelde şımartıyor veya eline koz veriyor kızların, geneli böyle bence.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hayatta kasmadan guzel biseyler elde edemezsin.İlk post ta sayılanları yapmaları bizden kaynaklanıyor.Herkese o sekilde davrancakmıs gibi yaklasırsanız oyle davranacagı olmasa bile hosuna gittiginden baslar o davranısları sergilemeye.Genel olan durum bu,fakat pesinde kosma moduna degilde pesinde kosturma ya da kole moduna erkekler de sokabiliyor kızları. Aklınızda bulunsun. İnsan kısmısı maymun ishtahlıdır,birseyleri elde edince onune yeni hedefler koyar onları elde etme yoluna duser. Kole moduna girdiyseniz takkeyi one koyup birseyleri uzun uzun dusunmek gerekir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Clementine, 09 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: ya hani bi kız olarak bayaa güldüm ama kısmen doğruda yani.. tabii bir de bunun erkek versiyonunu okumalıyız ki bayaa bi uzun ve karışık olucağından öyle bişi mevcut diil.. O_o.. ulan ben yazıcamm bunu... bekliyoruz bakalım ne yazacaksın bizim hakkımızda..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 uncla'in dedigi gibi cogu dogru :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 dediklerinin hepsi dogru ...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Fazla karı$tırmayın ama :utaniem:[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 25 inden sonra akıllanıyolar kafaları karısık simdi ne yapıcakları belli degil.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hahaha 25 diil çek biraz yukarı. 30 - 32 dayanmak gerek.[signature][hline]Kuzu Mix / Ultima Online Runuo Sunucusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 40 45 :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Yokluk içinde varlık çeksemde ben tozlu laflarımda kaybolup gideceğim, bu tarihi bir imzaya ihtiyacım varsa oda;rap'imdir!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 o saatten sora akıllansa nolacak ya:).[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 elizabeth e talip :P[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Cthulhu_, 10 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki: said: Clementine, 09 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki: ya hani bi kız olarak bayaa güldüm ama kısmen doğruda yani.. tabii bir de bunun erkek versiyonunu okumalıyız ki bayaa bi uzun ve karışık olucağından öyle bişi mevcut diil.. O_o.. ulan ben yazıcamm bunu... bekliyoruz bakalım ne yazacaksın bizim hakkımızda.. eheh yaa yazıcaktım da tırstım... malum sitede erkek nüfus kalabalık :D ...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sırf mesaj uste cıksın die yaziyorum... gelde beyenme harika yaa gozlerim doldu okurken bunlar zaten kızla ayrılma nedenlerim =P buna karsi gelen male pati varsa patilikten cıksın =P[signature][hline]*!nabzini control eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yaş dönemleri kesinlikle doğru ve çok höş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Clementine, 10 Şubat 2005 20:46 tarihinde demiş ki: eheh yaa yazıcaktım da tırstım... malum sitede erkek nüfus kalabalık :D ... Bu sitedeki insanların tamamına yakını kendiyle barışık olduğundan birşey olmaz.. hatta üzerinde adam akıllı konuşulur aslında şu şöyle bu böyle diye.. Tabi düzgün yazılması şartıyla =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cidden kasıp bayan kullanıcılar oluştursa böle bişi üzerine konuşsak fena olmaz hani :)[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. www.myuo.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KINGAN Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 rexx valla 4. kurala +9878974645 çok gittim sıkıldı ayrıldı ama diğerlerini asla yapmadı bence herkese göre kızın , sevgilinin , aşkın tanımı farklıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 aslında kızları o kadar da çözülemez denklem gibi görmemek lazım:)sadece biraz fazla hassas olabiliyo bazıları .bazıları sorunlu olabiliyo her insan böyle aslında...[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Abartmayın ya o kdr da karışık diil bence :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar