Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kızlar...

Zagg

Öne çıkan mesajlar

hayatta kasmadan guzel biseyler elde edemezsin.İlk post ta sayılanları yapmaları bizden kaynaklanıyor.Herkese o sekilde davrancakmıs gibi yaklasırsanız oyle davranacagı olmasa bile hosuna gittiginden baslar o davranısları sergilemeye.Genel olan durum bu,fakat pesinde kosma moduna degilde pesinde kosturma ya da kole moduna erkekler de sokabiliyor kızları. Aklınızda bulunsun. İnsan kısmısı maymun ishtahlıdır,birseyleri elde edince onune yeni hedefler koyar onları elde etme yoluna duser. Kole moduna girdiyseniz takkeyi one koyup birseyleri uzun uzun dusunmek gerekir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 09 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
ya hani bi kız olarak bayaa güldüm ama kısmen doğruda yani.. tabii bir de bunun erkek versiyonunu okumalıyız ki bayaa bi uzun ve karışık olucağından öyle bişi mevcut diil.. O_o.. ulan ben yazıcamm bunu...

bekliyoruz bakalım ne yazacaksın bizim hakkımızda..[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cthulhu_, 10 Şubat 2005 11:09 tarihinde demiş ki:
said:
Clementine, 09 Şubat 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
ya hani bi kız olarak bayaa güldüm ama kısmen doğruda yani.. tabii bir de bunun erkek versiyonunu okumalıyız ki bayaa bi uzun ve karışık olucağından öyle bişi mevcut diil.. O_o.. ulan ben yazıcamm bunu...

bekliyoruz bakalım ne yazacaksın bizim hakkımızda..

eheh yaa yazıcaktım da tırstım... malum sitede erkek nüfus kalabalık :D ...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Clementine, 10 Şubat 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
eheh yaa yazıcaktım da tırstım... malum sitede erkek nüfus kalabalık :D ...

Bu sitedeki insanların tamamına yakını kendiyle barışık olduğundan birşey olmaz..
hatta üzerinde adam akıllı konuşulur aslında şu şöyle bu böyle diye..
Tabi düzgün yazılması şartıyla =)[signature][hline]herkes,
düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE)
I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix)
Üstüne Şehir Örten Şehir
Sosyal ağlarda paylaş

Abartmayın ya o kdr da karışık diil bence :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

-------------------------------------------
En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...