Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acil yardım! Köpeğim gidiyor :(

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

Çok acil yardıma ihtiyacım var..
apartman dairesinde oturuyoruz, 6 yaşlarında ufak terrierim var.. taşınabilecek başka hiçbir ev yok, 10 ay daha burada oturacağız.. köpeğim çok şımarık :( ilk köpeğim olmasından kaynaklanıyor, terbiye yerine şımarıklık verdik sanırm.. şimdi pişmanız ama geç oldu biraz. kişilik değişmez artık sonucta..
evde her zaman biri olmuyor ve biri evde olmadıgında apartmanı ayağa kaldırıyor fıstık.. ve artık apartmandakiler 2-3 gun icinde fıstığı yollamazsak imza toplayacaklarını topluca söylediler..

fikir, yol, çözüm, resmi birşeyler söyleyin çöktüm beynim çalışmıyor lütfen.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
sticky yapalım... çok kötü bir durum :(
ya birisine vereceksin yada eğitmek zorundasın bu konuda..
eğitim için çok zor artık, köpek eğitim merkezlerine ver istersen bir süre (paralı) orada gerekli eğitimleri verebilirler..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 28)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*

Sosyal ağlarda paylaş

dedim ya terrier, ne eğitimi :/
bursada oturuyorum burada bir tane falan var onlar da av köpeği eğitimi falan..
köpek otelleri falan var ama aylık 400 500 milyondan bahsediyoruz sanırm imkansız şeyler bunlar.
[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

[Bu mesaj thelegbra tarafından 13 Ekim 2004 19:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sinir krizi geciricem neredeyse.. insanların nasıl cinnet geçirip sacma insanları öldürdüğü belli oldu :/

ağlamaktan mahvoldum yok böyle bişey ya..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.

Sosyal ağlarda paylaş

cok da tatliymis(benimki kadar olmasa da :-P)
ya her ne kadar zor olsa da egitim belki olabilir.. tabi profesyonel ellere birakman gerekebilir belli bir sure.. (sanirim 2-3 ay)
Ama ilk once apartiman sakinlerine rica et.. de ki "artik egitime gondericez ve hic havlamiyacak, vaz gecin bu sevdadan" de iste..
umarim anlayisli cikarlar ve teriyerin de egitimi kolayca alir.. yoksa ne yazikki elveda demek zorunda kalirsin..
sunu da soylemeden gecemeyecegim.. eger benim basima ayni durum gelseydi ben ne yapar yapar gerekirse evimi degistirirdim.. tabi bu benim fikrim..
Sosyal ağlarda paylaş

uzun süre ev aradık fıstık için ama taşınacak ev bulamadık ve kış geldi dolayısıyla zaten bu şehirde 10 ay kalacağımız için taşınmak istemedik..
işin resmi yönü nasıl işliyor? yani dava falan mı açmaları gerek? resmi işler uzun mu sürer? hani inada bindirsek mahkemeye gitse uzasa bize zaman kazandırır mı?[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

ya kötü bi durum
benim köpeğim içinde bi kere benzer bi sorun yaşadık ama
tek çare sanırım sesi engellemek

çünkü 6 yaşından sonra alışkanlıklarını ve huylarını değiştirmesi çok zor... yani televizyonu açık bırakmayı deneyin ya da en az sesi çıkacak odada kapalı tutmayı kimse evde değilken. apartmandakilere de hak veriyorum ama sizin içinde çok zor bir durum ;-(

yine de aklıma başka birşey gelirse yazarım gene ....[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

hmm yatılı eğitim okulları olabilir onları sor soruştur ama iyi araştır kötü yerler olmasın.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

imza toplamalarına gerek bile kalmamış. bugün telefon açmış bir kişi ve bu resmi işlem için yeterli mi olur anlayamadım?

2 tane görevli gelmişler, allahtan köpekleri seven kişilermiş de tatlıca muhabbet etmişler, bir dahakine para cezası, daha sonra ise resmi yaptırım oldugunu söylemişler
bir de ağızlık tavsiye etmişler. ben canice olduğunu düşünüyorum, yine de nedir bu? zarar verir mi fıstığa? sonuçta ağızlık bile olsa yine de ağlar, off dayanamam ben ona..[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
aaa evet bak ağızlık al 10-20 milyon arasında birşey. çenesine bağlıyorsun. çenesinin açılmasını engelliyor böylece havlamıyor. köpeğe bir engeli yok. sen evde yokken bunu deneyebilirsin..
olmassada gazeteye ilan ver, eğitim yuvalarına falan bak..[signature][hline]===> orc_lord <===
orc_lord in melancholy (day 29)
Buddy'nin resimlerine gider..di...
Buddy'nin resimlerine gider...
Pati Pet
PLAYINGARENA
*Başta kuşu,tavşanı ve balıkları öldüğü için yas tutar*

Sosyal ağlarda paylaş

Engel olur tabıkıde. Bence o egıtım veren yerlere bır danıs.Belkı bu durum ıcın kucuk bır egıtım yeterlı olacaktır.Aksı taktırde kopegın bu sefer tamamen elınden gıdecek.Komsularada hak verıyorum.Cunku kopek havlaması bır zaman sonra cekılmez oluyor ve gercekten cok rahatsız oluyor ınsan.
Sosyal ağlarda paylaş

agirligini koy biraz ortaya 4 kere polis cagirdilar gene cikarmadim kopegi ewden bide pitbull dusun sen gerisini ac dairenin kapisini kufur et filan gerekirse yoneticiyi tehdit et bunu gonderirsem iste daha buyugunu gotururum filan'da ne biliyim kisiligini bilemeidgim icin bir cozum onerisi yazamiyorum.En kisa yolu al ekmek bicagini git dayan yoneticiye :)[signature][hline]inanilmaz olana inan....
Sosyal ağlarda paylaş

resmi evrakla eve geldiklerinde kopegini elinden alirlar ve o durumda senin yapabilecegin hicbirsey yok! ancak evini degistirirsen geri alabiliyorsun.. tabi o zamana kadar basina bi is gelmezse..
agizlik pek iyi bir cozum degil cuku agiz kopegin herseyi.. kopeklerde agizlik,insanlarda deli tulumu gibi birsey!
yapabilecegin en mantikli cozum egitim egitim egitim..
olmaz demeyin bi sansinizi deneyin.. bence 2-3 aylik bir egitim sonrasi her ne kadar zor da olsa cozumlenir sorunun diye dusunuyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

Bursada yok diye egitim işini unutma yakında ankara izmir istanbul var hepsi 4-5 saat maksimum araştır biraz yatılı ver 2-3 ay sonra geri alırsın köpek biraz üzülür ama temmli olamsından iyidir bence onu hiç düşünmüyosan bursada verebilecegin barınıkalar falan varsa oraya bırak bi çözümde[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

çok haklısın bu kdr üzülmekte çok zor bi durum sonuçta hayatının 6 yılı onunla geçmş nsl alışmışındır ne slk insanlarmış şu ap takiler yaa hyvvn sevgisi ndr bilmiolar heralde bööle bi şey olmaz yaa kıl oldum ama en ii çözüm ne biliomusun köpeğini onu gerçekten sevebilecek ve ona ii bakabileceğine inandığn birine vermen ama dikkat etmen gereke n bişey var oda ne biliomusun köpeğini özlememen için bu kişinin sana ykn olması ve onu her özlediinde gidi pgörebilmen çünkü aksi takdirde hem sen hemde köpeğin çok üzülürsünüz ve köpeğin seni unutur ve snrm sende bunu istemezsin bu yüzde nönerimi dikkate al ykn birtine ver ama barınaklara fln verme çünkü gerçekten çok kötü bakıolar ne yaşadıını anlayabiliyorum çünkü şu an bi köpeğim vra ve annem artık ondan bıktı ve sürekil yollamakla tehdit ediyor ve bunun korkusu beni çıldırtıo ama tabi seninkine benzemez bu kolay gelsin çok üzüldüm:))
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar hayvan sevgısı bır tarafa gercektende kopek havlaması oyle kabul edılecek bır durum degıl.Bende beslıyorum ama bazen dısardan gelen kopek havlamaları gercektende ınsanı cıleden cıkartmıyor degıl.Ha tabı bu abartı oldugu zaman gecerlı.Yoksa kopek tabıkıde havlıcak.Ama bu dıger ınsanları rahatsız edebılır.Kımseye hakaret etme hakkını sıze vermez sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu iş bu kadar kolay değildir.Hangi yetkili gelirse gelsin,önce ölçüm yapılır.Eğer ölçümler sonucu ses düzeyi belediyenin belirlediği değerlerin üstünde çıkarsa resmi işlem başlar.Benim cookerım için de böyle bir durum söz konusu olmuştu.Ölçüm yapıldı,köpeğin rahatsızlık verecek bir gürültü çıkarmadığı belirlendi ve herkes uğraştığıyla kaldı :)

Ayrıca başka bir çözüm ise,bir TV yi yere koymak olabilir.Böylece köpek ordaki sese,görüntüye odaklanır,hatta ilgisini fazla çekerse oturur izler :) Hatta daha hırs yaparsak,tavsiyem bir video ve lessy in video kasetlerini almak olurdu.nitekim benim köpeğim lessy her havladığında oturup tv ye aval aval bakar :)[signature][hline]Doğanların En Mükemmeli Doğacak Bizlerden!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...