marksman Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2018 Selamlar. Sipariş edilen bilgisayara ekstra eklenen bu ssd ye ihtiyaç kalmadığı için satılıktır. bırakın veri atmayı elektrik bile verilmedi. İlk siz kullanacaksınız. Fatura resmi kuruma teslim edildi. Bu sebeplerle kutu ve fatura yok. Ürün index çıkışlıdır. 2k civarı bir fiyata alınmış. Sağlam şekilde kargolarım. Kargo benden. Fiyat 1450 tl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Off aslında ihtiyacım var ya. Qeşke param olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Taksit yapar mısın asfşjkaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 2 taksit yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2018 960 maşallah 50 oyun falan yüklemesi gereken streamer falan değilseniz napacağınız la o kadarını :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 marksman said: 2 taksit yapayım Çok sağol, düşündüm tekrar yine de çok fazla gibi geldi bu kadar alana ihtiyacım yok. Ben ucuza bir 250 gb bulsam bile yetecek herhalde bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 sabonis said: 960 maşallah 50 oyun falan yüklemesi gereken streamer falan değilseniz napacağınız la o kadarını :D PRON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Windowsu ve oyunları ssdye kurduğunuzda 650-700 gb yapar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 700 mü. Naptın ya. Aynı anda Kaç tane 30gb oyun yüklüyorsun sen 20 mi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2018 Su an herşey hdd içinde. 650 gb görüyorum ki gayet ortalama oyunlar var. Steam + origin bir de gw 2. Steamde en az oyun alanlardan biriyim. Sizin diskler ne durumda ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konu iptal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 forum dışı satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2018 Yok. Benim evde ki bilgisayarı coşturdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar