Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

What Can Change the nature of a man ?

Hellsing

Öne çıkan mesajlar

Türkçesi : Erkeğin doğasını ne değiştirebilir?

Aşk[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead
We are our Past failing to come back
All of us visionaires..
..with a rope around our neck...

[Bu mesaj harvester tarafından 14 Şubat 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Türkçe dışında;

Para:

Para insanın doğasını baştan aşağı değiştirebilecek bir güçte.. Para için en yakın arkadaşını, annesini babasını kardeşini sevgilisini bile öldürebiliyor insanlar..

Sex:

Ön sevişme hadisesini geçelim ama ereksiyon halinde bir kadın ve bir erkek en hayvani görüntüsünü, yani en hayvani en ilkel görüntüsünü sergiler.

Soru: Bir insanın doğasını ne değiştirebilir..
edit: edit erkeğin...[signature][hline]

[Bu mesaj nedanko tarafından 14 Şubat 2005 12:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

being not to be a fucking bastard who prefers to speak in an other language...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 14 Şubat 2005 13:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle para. Para sadece bir erkeğin değil bütün bir insanlığın doğasını değiştirebilir.

Gözün kör olsun kapitalizm, bu kadar mı girdin içimize ki insanlarımız Türkçe yazmaktan vazgeçti[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

sfw?

if you can read and answer in an other language then you can translate your question and the answers...[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

and why does he not start the thread in the games section if it's a quote from a game, where we were familiar the quote

if it's a question, more than a quote, why not mother tongue then? that is exactly what we call degeneracy

do not take it in person bone..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
şakası bile komik.. (kendisini sen düşün)
Sosyal ağlarda paylaş

Peki Türkçe yazmayı deneyipde İngilizcem var kahretsin diye övünmeseydin?
I can change the nature of any woman in the world :lol:
Bu arada fucking bastard filan denilirse bizde tüm küfürlerimizi İngilizce edelim,seviyesizleşelim...
Türkçe yasaksa İngilizce de küfretmek yasaktır...
Eğer serbestse haberimiz olsunda bizde edelim...Nedir yani bu?En sevmediğim lafı söylemiş adama...[signature][hline]harvester 10 Şubat 2005'te 05:30'da okey masasında demişki:
"Anaaaa ortadan da taş çekiliyomuş!!!"
Cheester, 13 Şubat 2005 03:14 tarihinde demiş ki:
şimdi orc a msn de yawsıom vercekmi acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

1-) Kültür emperyalizmine karşı elinden geldiğince mücadele etmek bence her vatandaşın birincil görevidir. Hayır benim değil diyenler tabii ki olacaktır, zira ne demişim "bence"

2-) Türkçe konuşulan bir forumda sırf zibidilikten (bence en yumuşak tanımıyla zibidiliktir) başka bir dilde başlık açıp içeriğini de o açtığı dilde cevaplayan kişiye her şey çok normalmiş gibi güzel güzel cevap vermek abesle iştigaldir. Bu tür saçmalıkların önünü kesmek için olabilecek en sert şekilde cevap verilmelidir. Dünde böyle cevap verdim, bugünde verdim, yarında veririm.

3-) Tepkiyi aslında ingilizce almanca türkçe italyanca gibi dillerde karışık cümleler yazarak göstermek en güzeliydi ama o an aklıma gelmediğinden yapmadım. İsterseniz biraz kasıp o şekilde de yazarım.

4-) Can Yücel'den bir alıntı bu konuya bence cuk diye oturmakta

"yazilarinda "göt" kelimesini açik açik kullandigi için mahkemeye verilen can yücel, mahkemedeki sözlü savunmasini 'ne diyeyim hakim bey? bizim köyde göte göt derler' diye bitirir, ancak öncesinde bir de fikra anlatir mahkemede. (c. yücel bu davadan beraat etmistir.)"

5-) Evet ana gaye iletişmektir ancak bunun da belirli kuralları vardır. Ortak lisanı değilde başka bir lisanı kullanırsanız internet üzerinden oynanan çeşitli oyunlardan bile atılırsınız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"

[Bu mesaj fedaykin tarafından 14 Şubat 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 14 Şubat 2005 13:04 tarihinde demiş ki:
being not to be a fucking bastard who prefers to speak in an other language...

Su yaziyi okuduktan sonra konu disina geri donup bir topic basliklarina baktim. 100 de 70 i yabanci kelimeler kullanilarak acilmis.Ben burda sadace planscape ten alinti yapmak istedim.Sinirlenmicem,baskada cevap vermicem.zaten yaklasik 3 yildir bu sitedeyim 1000 mesajim yoktur.[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay.
shake it 3 times your playing with yourself again.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...