miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Nurinin filmleri kış sezonunda iyi gidiyor, soğuk gecelerde battaniyeye sarılıp izlerken anında uyuyorsun. Kış uykusu filmini 3-4 gecede bitirmiştim. Yaz sezonunda çekilmez. Birde filmi mavi ışık filtresi ile seyretmek güzel, hafif sarı efektle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2018 kis uykusunu ben de grip oldugum zamanda, 1 hafta evden cikmadigim zaman izlemistim. gecirdigim en guzel grip haftasi olabilirdi o. mih gibi hatirliyorum valla hala o gunleri. bu filmide bir sonraki virus kardeslerimize ithaf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Bir "Bir zamanlar anadoluda" değil ama keyifliydi film 3 saat geçti gitti. Uzun uzadıya planlar sahneler yok diğer nbc filmlerine göre, diyaloglar bol kullanılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar