barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Besiktas civarinda bir aktiviteye karilaxagim 21.30 d aoncesinde de karnimizi doyurup fenerin final four macini izleyelim diyoruz ama bar yemekleri degil de dogru duzgun salata et met yiyebilecegimiz bir yer var mi maci da yayinlama ihtimali olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 ben gs fb maçını epope beşiktaş'ta izlemiştim yemek fln da yemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 doğru düzgün yemek göreceli :), mesela benim nazarımda doğru düzgün yiyebileceğin yerlerde maç yayını olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Abi cok abarti yemek de degil de bar yemegi olmasin. Guzel salata vs gibi bir sey olur mesela. Happy moons tarzi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 epope işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Bakayım ona o zaman. maçı verecekler mi acaba. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2018 Aiko said: ben gs fb maçını epope beşiktaş'ta izlemiştim yemek fln da yemiştim. Buraya geldik. Yemek cesidi bara gore fazla ve mekan sakin. Sigarasiz. Tesekkur ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar