karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Abi anlayamadım. 1 ay beleşimi kullanamıyorum. Payment Method seçin diyor. Hangisini seçeceğim ki? Prepaid'i seçiyorum, numara soruyor. E ben 1 aylık beleşimi kullanmak istiyorum? Ben mi beceriksizim? Yardım![signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 IMDAT... bedavani kullanmak icin account alman gerekiyo. account almak icin kredi karti no'nu girmen gerekiyo. prepaid "gametime card" dedikleri oluyo. o kartlar henuz avrupada satisa cikmadi.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Dünyanın en saçma sistemini yapmışlar. Kredi kartı olmayan 1 ay boyunca cdsine sarılacak yani sadece... Blizzard'ı kınıyorum. Çok düşüncesizce olmuş.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 diger konularda da soylendigi gibi, boyle olmayan mmo var mi?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 karpuz a katılıyorum.ben gamecard ile oynamayı düşünüyordum ama bir kredi kartı bulup girdim oyuna ben mart ı bekleyemem hiç[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kredi kartı olmayanın vay haline dun ayni konuda biri konu acmisti da baya yuklenmislerdi elamana kredi kartın yoksa bu ise nasil girisiyosun diye. bence siz bir tanidiginizin kredi kartiyla girin. 1 ay dolana kadar blizz sitesini ayarlayacagini soyledi. kredi karti bilgilerini degistirilebilmesi konusunda. 1 ay sonra prepaid karta gecersiniz. zaten zırt diye charinizi silmezler. en kotu 1 ay zamani iyi ayarlyamazsaniz tanidiginizin kartindan 20milyon cekerler.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Abi kredi kartım var. Sadece güvenmiyorum. Daha doğrusu ailede güvenmeyenler var kredi kartı kullanımına. Bu yüzden. Sanal kart çıkartıcam gibi görünüyor o da uzun iş, gene üşenenler var ailede. Olay bundan ibaret yani. Yoksa kredi kartı olmayanın ne işi olur WoW'la hadisesi değil. Anlatamıyorsun ev halkına, internette kredi kartı kullanımının bu gibi sitelerde çok güvenli olduğunu... Eski kafa.[signature][hline]"Mph Rmph !!" Lamerlere Cevap Yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yani başına bir şey gelse bile bankada bu olaya karşılık çeşitli garantiler sigortalar var. En azından yüksek meblağlarda bir transfer söz konusu olduğunda ( hangi bankalar yapıo bilmiyorum ) işbankası yapıyor telefonla arayıp soruyorlar bu ödemeyi onaylıyor musunuz diye. Ayrıyetten kredi kartı sahibinin ödemelerini takip etmesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben bir soru sormak istiyorum şimdi bir aylık ücretsiz bittikten sonra kredi kartından parayı direk çekiyor mu yoksa bizim parayı çek gibi birşey mi dememiz gerekiyor 1 ay oyun süresi satın almak için[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 otomatik çekiyor bu tür oyunlar genelde.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Benim bildiğim kesin çekiyorlar. Zaten bunu kolluyor adamlar.[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ee oyuna bir süre ara nasıl verecez?[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 acc unu kapattırırsın sonra yeniden açtırırsın. Zaten karakterler falan silinmiyor[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 [spo1=icimden gecenler]ya arkadaslar, bu adamlar aptal mi? bu adamlar geri kafali mi? bu adamlar sizin dusunduklerinizi dusunmekten aciz mi? bu adamlar MMO isine koru korune mi girmisler? eger boyle dusunuyosaniz niye wow oynuyosunuz ki gidin baska oyun oynayin. amma problem yarattiniz.[/spo] birisi yazmisti onceki mesajlarda. Subscription sistemi var. Eger odemek istemiyosaniz subscription'i iptal edersiniz. kimse para falan cekemez. account'unuz durur oyle. kimse de silemez, cunku cd-key'iniz var. Free Shard'da takilmiyosunuz, kafasina gore silinmiyo account'lar. Sadece aktif olarak bulunmuyo. girmeye kalktiginizda subscription sorununuz var, account management'tan kontrol edin diye mesaj veriyo size. gidip bakiyosunuz. aaa bedava surem bitmis diyosunuz. kredi kartinizi degistirmek istiyosaniz siliyosunuz, yeni subscription yapiyosunuz. budur yani... @karpuz, alakasi yok demissin ama soyledigin basbaya bu yani. kredi karti olmadan mmo isine girilmez tabii ki. ailede boyle bi sorun varsa e niye onlarla anlasmadan giriyosun ki... [spo2=icimden gecenler (devam)]kredi karti sistemi gayet mantikli. iti kopuk tipler key generator'la bi sekilde key'leri ele gecirirlerse kimdir nedir diye bulmak icin en azindan cok guzel bi yontem. ayni sekilde key'iniz calindiginda aglanip sizlanmiyosunuz. ama olmaz... yamuk yapti size blizzard... sacma... aptal bu adamlar... her ne kadar Diablo, Starcraft, Warcraft oyunlarini yapsalar bile, aptallar, naparsin...[/spo][signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Şubat 2005 01:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Kredi kartına gerek yok SANAL KART cıkartın dertlerınız bıtsın başvurdugun gun acılır garanti.com.tr[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 beyler bi sorum olcak bende yapı kredi telecard var sağ üstünde kocaman visa electron yazıyo ben bu kartla www.teleweb.com.tr sitesinden sanal kart çıkartmayı denedim beceremedim kartın arkasındaki, imza atılacak yerin orda olması gereken bi rakamın son 3 hanesini yazınız diyo ama öyyle bi rakam yok arkada, eğer bu kartla ödeme yapamıyorsam söyleyin de yarın bi garantiye uğruyum. teşekkürler[signature][hline]From The Dephts I've Come edit: baktım şimdi Lütfen, kredi kartınızın arkasındaki imza bandında yer alan rakamın son 3 hanesini giriniz yazıyo, imza bandında hiç bişey yazmıyo ühürey yardım edin bana [Bu mesaj Quel-Thul tarafından 14 Şubat 2005 07:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Bildigim kadariyla vadesiz hesaptan sanal kart garantide oluyor bende teleweb kullaniyorum ama sanal kart görmedim olsa bile sanirim kredi karti ile oluyordur, ben garanti sanal bankada sanal kart yaratmistim cokta basit hic ugrasma garantiden hallet bence. Arkadaki 3 rakami istiyorsa sanirim Kk. istiyor cünkü sadece onlarda olur Electronla acamiyacaksin sanirim. [signature][hline] - Guardians Of Nightfall - [Bu mesaj arnis77 tarafından 14 Şubat 2005 09:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hala beta acc.lara izin varmı ?[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Konu acıp detaylı bılgı verım.. [Bu mesaj n3mrut tarafından 14 Şubat 2005 15:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar