Fin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 denk geldiniz mi hiç son 2-3 gündür 5-6 arkadasimin hesabi gitti bu sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 2 adımlı güvenlik zıkkımını kullanın abi. zaten telefona kod bile gelmiyor, "sen mi girdin? hayır/evet" diye geliyor baya da pratik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 olm arap baskasina yaptiriyordur onu. adamlarda onu yapabilecek beyin hucresi yok totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 feysbuka isim soyismimi veriyorum o bile fazla geliyor telefonu vermek ... yarın markafoniye şuraya buraya satarlar o telefon numaralarını zten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 telefon satma demişken. son 10 gündür falan sapık gibi aranıyorum. birileri yine telefon numarası vurgunu yapmış galiba. arayan numaralar hakkari diyarbakır kars vs sürekli değişiyor. günde 3-4 defa arıyorlar. blockluyorum da bitmiyorlar anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2018 dun 3 milyon facebook bilgileri calindi gibi bisey gormustum herhalde su dava yuzunden gelen gelistirmelerde biraz sivadilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar