Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kredi Kartı olmayanların vay haline

sKuLLo

Öne çıkan mesajlar

said:
JuM, 11 Şubat 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
said:
sKuLLo, 11 Şubat 2005 22:57 tarihinde demiş ki:
Benim anlatmak istediğim; almam gereken hizmeti neden alamıyorum? Neden firmanın "bunu yapın öyle açın accountı" dediği yolu kullanamıyorum? Neden başka yollar seçmem gerekiyor? Bu acemiliktir. Millete oyunu satıp, 30 tane oyun serverı açıp, bunlara oyuncu girmesini sağlayamazsan, o sattığın oyundan kazandığın parayla kalırsın ve herkesin gözünde kaliten düşer. Firmaların istediği bu mudur sizce?

Ben hiç bi MMORPG de görmedim kredi kartsız açıldıgını.bence aceminin kim olduğu ortada.

Ya sinirlenmemek elde değil.
Gamecard diye bir şey yarattı bu adamlar ve hiç bir yerde "hesap açtırırken kredi kartı kullanamazsanız mart ayına kadar bekliceksiniz anacım" yazmıyor.
İki düşünün bir yazın ya

[Bu mesaj sKuLLo tarafından 11 Şubat 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Skullo abi adamların açık açık yamzsına gerek yok zaten Kredi kartınız yoksa martı bekleyin lafını.
Zatena damlar martta çıakcağını söylemiş game cardların.
E bütün online oyunlarda kredi kartı ister.
yukardaki iki cümleyi birleştirince ne oluyor?
Kredi kartın yoksa marta kadar bekle kardeş oluyor dimi ?[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Yapıkredi ve Garantiden açtırabılıosun hesap actır gıt bunların bırınden sonra sanal kart ı aktıv ettır sanal hesaba para gecır sonra sana numara vercekler kredı kartı nosu gıbı ya 4(vısa)ya 5 (mastercard) la baslayan onla normal kredı kartı gıbı kayıt olcan bukadr basıt...18 yasında ol yeter[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
n3mrut, 11 Şubat 2005 23:37 tarihinde demiş ki:
Yapıkredi ve Garantiden açtırabılıosun hesap actır gıt bunların bırınden sonra sanal kart ı aktıv ettır sanal hesaba para gecır sonra sana numara vercekler kredı kartı nosu gıbı ya 4(vısa)ya 5 (mastercard) la baslayan onla normal kredı kartı gıbı kayıt olcan bukadr basıt...18 yasında ol yeter

işte ben 15 yaşındayım abime açtırayım bari sağol:):):)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CraftedbyMalibu, 11 Şubat 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
Skullo abi adamların açık açık yamzsına gerek yok zaten Kredi kartınız yoksa martı bekleyin lafını.
Kredi kartın yoksa marta kadar bekle kardeş oluyor dimi ?

ulen tam yazıyodum benden çok yaşıcan sen haa
Sosyal ağlarda paylaş

said:
JuM, 12 Şubat 2005 00:03 tarihinde demiş ki:
said:
CraftedbyMalibu, 11 Şubat 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
Kredi kartın yoksa marta kadar bekle kardeş oluyor dimi ?

ulen tam yazıyodum benden çok yaşıcan sen haa

acc creationi kredi karti bilgilerin olmadan yapma secenegi olurdu. 1 ay sonrada gamecardla devam ederdi.[signature][hline]msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

sindi beylr biz 5 kişi cd yi alıcaz ... ve 1 kredi kartından uyelik alıcaz 5 kişiy - 1. sorun yapabilirmiyiz 5 kişiye 1 kredi kartı -
2. si game card lar ... ne kadar
3. uyelik - aylık- ne kadar ...
simdiden saolun

18 in altındayız
ailelerden izin almak zor .... bi çozumu yok mu ?

[Bu mesaj kutay_can tarafından 12 Şubat 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

@sKuLLo, fazla agresifsin. Sen neye para odedin arkadasim, oyuna para odedin. oyun elinde mi? elinde. budur. yasal yukumluluklerini tamamlamislar. sen hizmete para vermedin, esantiyonum nerde diye soruyosun. onlar da sana bekle diyolar. bu durumda mali geri verebilirsin. buyur ver. ama sikar iste. cunku zararli olan sen oluyosun, oyunu oynayamamis oluyosun. cok tartisildi blizzard'in politikalari burda da, e yapmadi diyelim. sirket zarar gordu. adi cikti. eee... yani... sonra..? blizzard'dan bahsediyosun, adamlarin yaptigi oyunlari catir catir oynayip da ondan sonra yok soyle boyle diye konusmak acik havada yellenmek gibi. ha bu kadar laf soyleyip uzerine oyunu geri vermiyosan da bu senin tutarsiz oldugunu gosteriyo. iade et oyunu arkadasim. madem begenmiyosun. adam senin 30 gunluk bedava sureni baslatmamis ki. kredi kartini girdikten sonra baslaticam diyo. bosuna sinirleniyosun ve olaya mumkun oldugunca dik bakicam diye diger etkenleri gozden kaciriyosun.[signature][hline]Tulahr
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın konuşuldu bu olay şu
garanti bankasını bılıom onu anlatam 2 tip var
biri sanal KREDI kartı bunu acmak ıcın normal kredı kartınız olması lazım ve onun lımıtı baz alınarak acılıo bunun ıcın maas borduronuz olması lazım vs vs bunla ugrascagınıza ebebeynınzeden ek kart cıkartın dusuk lımıtlı bide gencler vs vs için sanırım veya tam guvenlık ıcın
sadece SANAL KART var bunu acmak ıcın 18 yasında olmak lazızm sadece gıdıp actır hesap sanal kart yaptırt normal hesaptan sanal hesaba para aktır tataaaaaaaaa aktardıgın para kadar lımıtlı bı kredi kartın var dıe dusun sana numara vercekler (aynı kredı kartı ustundekı no lar gıbı) bu ya mastercard desteklı ya vısa (bliz 2 sinide kabul edıor) bunla uye olabılırsın...bu kadar basıt master olan karttta numarar 4 le baslar vıza olanla 5 ama blız dedıgım gıbı vısa master ve amerıcan express kabul edıo hatta bazı yerel avrupa kartlarını bıle kabul edıo[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
atahan, 11 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki:
sende bi hesap aç kendine(kredi kartı değil) 12 yaşındaki çocuğa bile hesap açıyorlar çünkü ben 15 yaşındayım tek çağrem bu:)

nası yaw ? bende 14 yaşındayım ama beta acc.lar tek ümidim :( msn varsa annatsana...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi
Since 2000
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...