Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 walla ben ödemeyi de babamın kredi kartına yıkacam. çeksinler ondan artık dimi ama :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: JuM, 11 Şubat 2005 23:27 tarihinde demiş ki: said: sKuLLo, 11 Şubat 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Benim anlatmak istediğim; almam gereken hizmeti neden alamıyorum? Neden firmanın "bunu yapın öyle açın accountı" dediği yolu kullanamıyorum? Neden başka yollar seçmem gerekiyor? Bu acemiliktir. Millete oyunu satıp, 30 tane oyun serverı açıp, bunlara oyuncu girmesini sağlayamazsan, o sattığın oyundan kazandığın parayla kalırsın ve herkesin gözünde kaliten düşer. Firmaların istediği bu mudur sizce? Ben hiç bi MMORPG de görmedim kredi kartsız açıldıgını.bence aceminin kim olduğu ortada. Ya sinirlenmemek elde değil. Gamecard diye bir şey yarattı bu adamlar ve hiç bir yerde "hesap açtırırken kredi kartı kullanamazsanız mart ayına kadar bekliceksiniz anacım" yazmıyor. İki düşünün bir yazın ya [Bu mesaj sKuLLo tarafından 11 Şubat 2005 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 beyle iş bankasında sanal kart açtıra biliyomusun.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Skullo abi adamların açık açık yamzsına gerek yok zaten Kredi kartınız yoksa martı bekleyin lafını. Zatena damlar martta çıakcağını söylemiş game cardların. E bütün online oyunlarda kredi kartı ister. yukardaki iki cümleyi birleştirince ne oluyor? Kredi kartın yoksa marta kadar bekle kardeş oluyor dimi ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Yapıkredi ve Garantiden açtırabılıosun hesap actır gıt bunların bırınden sonra sanal kart ı aktıv ettır sanal hesaba para gecır sonra sana numara vercekler kredı kartı nosu gıbı ya 4(vısa)ya 5 (mastercard) la baslayan onla normal kredı kartı gıbı kayıt olcan bukadr basıt...18 yasında ol yeter[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya ulan neyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atahan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: n3mrut, 11 Şubat 2005 23:37 tarihinde demiş ki: Yapıkredi ve Garantiden açtırabılıosun hesap actır gıt bunların bırınden sonra sanal kart ı aktıv ettır sanal hesaba para gecır sonra sana numara vercekler kredı kartı nosu gıbı ya 4(vısa)ya 5 (mastercard) la baslayan onla normal kredı kartı gıbı kayıt olcan bukadr basıt...18 yasında ol yeter işte ben 15 yaşındayım abime açtırayım bari sağol:):):)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Np...Arkadaşlar skulu anlamadınız sanırım adamcağız sisteme deil eksik bilgiye kızıor..Çünki onu böyle yönlendiren bilginin eksikliği[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: CraftedbyMalibu, 11 Şubat 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Skullo abi adamların açık açık yamzsına gerek yok zaten Kredi kartınız yoksa martı bekleyin lafını. Zatena damlar martta çıakcağını söylemiş game cardların. E bütün online oyunlarda kredi kartı ister. yukardaki iki cümleyi birleştirince ne oluyor? Kredi kartın yoksa marta kadar bekle kardeş oluyor dimi ? ulen tam yazıyodum benden çok yaşıcan sen haa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: JuM, 12 Şubat 2005 00:03 tarihinde demiş ki: said: CraftedbyMalibu, 11 Şubat 2005 23:36 tarihinde demiş ki: Skullo abi adamların açık açık yamzsına gerek yok zaten Kredi kartınız yoksa martı bekleyin lafını. Zatena damlar martta çıakcağını söylemiş game cardların. E bütün online oyunlarda kredi kartı ister. yukardaki iki cümleyi birleştirince ne oluyor? Kredi kartın yoksa marta kadar bekle kardeş oluyor dimi ? ulen tam yazıyodum benden çok yaşıcan sen haa acc creationi kredi karti bilgilerin olmadan yapma secenegi olurdu. 1 ay sonrada gamecardla devam ederdi.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Garanti bankasına basvurdugumuzda hesap hmn acılıyor mu ? yoksa bı de onu mu beklıycez[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Garantiyi diyim hemen bı gun ecınde eline alıon tabiri caizzze :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hmm ii o zmn benım kımlıgımde 18 yasında olmama ragmen fotograf yok ınsallah kıllık yapmazlar bı de onla ugrasmayız[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 18 yasın altına hesap acan bir banka felan varmı ordan hesap acıp sanalkart alsam[signature][hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sindi beylr biz 5 kişi cd yi alıcaz ... ve 1 kredi kartından uyelik alıcaz 5 kişiy - 1. sorun yapabilirmiyiz 5 kişiye 1 kredi kartı - 2. si game card lar ... ne kadar 3. uyelik - aylık- ne kadar ... simdiden saolun 18 in altındayız ailelerden izin almak zor .... bi çozumu yok mu ? [Bu mesaj kutay_can tarafından 12 Şubat 2005 01:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yapmaz sonucta ödüyormusun aylıgı ödüyorsun sorun olmaz[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 @sKuLLo, fazla agresifsin. Sen neye para odedin arkadasim, oyuna para odedin. oyun elinde mi? elinde. budur. yasal yukumluluklerini tamamlamislar. sen hizmete para vermedin, esantiyonum nerde diye soruyosun. onlar da sana bekle diyolar. bu durumda mali geri verebilirsin. buyur ver. ama sikar iste. cunku zararli olan sen oluyosun, oyunu oynayamamis oluyosun. cok tartisildi blizzard'in politikalari burda da, e yapmadi diyelim. sirket zarar gordu. adi cikti. eee... yani... sonra..? blizzard'dan bahsediyosun, adamlarin yaptigi oyunlari catir catir oynayip da ondan sonra yok soyle boyle diye konusmak acik havada yellenmek gibi. ha bu kadar laf soyleyip uzerine oyunu geri vermiyosan da bu senin tutarsiz oldugunu gosteriyo. iade et oyunu arkadasim. madem begenmiyosun. adam senin 30 gunluk bedava sureni baslatmamis ki. kredi kartini girdikten sonra baslaticam diyo. bosuna sinirleniyosun ve olaya mumkun oldugunca dik bakicam diye diger etkenleri gozden kaciriyosun.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 18 altı kişilere herangi bir cesit kredi kartı vermiolar mı ??? biz alabilirmiyiz yani ... acaba ??? bi yol onerirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bazı bankalarda 18 yaşından küçükler için olan hesaplar vs var ama onlarla sanal kart kredi kartı alınıyormu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bakın konuşuldu bu olay şu garanti bankasını bılıom onu anlatam 2 tip var biri sanal KREDI kartı bunu acmak ıcın normal kredı kartınız olması lazım ve onun lımıtı baz alınarak acılıo bunun ıcın maas borduronuz olması lazım vs vs bunla ugrascagınıza ebebeynınzeden ek kart cıkartın dusuk lımıtlı bide gencler vs vs için sanırım veya tam guvenlık ıcın sadece SANAL KART var bunu acmak ıcın 18 yasında olmak lazızm sadece gıdıp actır hesap sanal kart yaptırt normal hesaptan sanal hesaba para aktır tataaaaaaaaa aktardıgın para kadar lımıtlı bı kredi kartın var dıe dusun sana numara vercekler (aynı kredı kartı ustundekı no lar gıbı) bu ya mastercard desteklı ya vısa (bliz 2 sinide kabul edıor) bunla uye olabılırsın...bu kadar basıt master olan karttta numarar 4 le baslar vıza olanla 5 ama blız dedıgım gıbı vısa master ve amerıcan express kabul edıo hatta bazı yerel avrupa kartlarını bıle kabul edıo[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zate master card/euro card aynı kategoride gibi bişey vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: atahan, 11 Şubat 2005 22:50 tarihinde demiş ki: sende bi hesap aç kendine(kredi kartı değil) 12 yaşındaki çocuğa bile hesap açıyorlar çünkü ben 15 yaşındayım tek çağrem bu:) nası yaw ? bende 14 yaşındayım ama beta acc.lar tek ümidim :( msn varsa annatsana...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 bende yapı kredi telecard var visa electron yazıyor sağüstünde, ben sanalkart falan uğraşmasam aylık ücreti bu karta koysam blizz kabul edermi bu kartı, acilen cevap lazım ona göre davranacam, çok teşekkürler şimdiden[signature][hline]From The Dephts I've Come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 abi hala beta acc.lar kullanılabiliomu ben daha oynayamadım da :lol:...[signature][hline]Emektar Pati Üyesi Since 2000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 hayır[signature][hline]Power of Turks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar