uplinkworld Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 burdakı bolum yonetıcılerı gıbı bır kadro olsa nebulada olay bıtmıstı ıkı dakıkada tum sorunları cozerdınız..nebula kapanınca soyle bır gezıneyım derken yazılarını okudum o o yuzden boyel bır sey yazayım ıstedım..yanı kıtlenmesı gerekıyorsa kıtleyın hepınıze ozelden msj atmak zor geldı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daeron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bütün kadro scripterlardan oluşabilir mi?[hline]The Bluebeard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 daeron peki bütün kadro hiçbirşey bilmeden devam edebilir mi demek istediklerimin yeri burası olmadığı için uzatmıycam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bütün kadro degil gerekli kişiler scripter olsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Daeron, 13 Şubat 2003 00:20 tarihinde demiş ki: Bütün kadro scripterlardan oluşabilir mi? Ne zararı olabilir ki? :) Oysa yararları... Ama yinede burda Nebula böyle, Nebula şöyle diye bir eleştiri getirmeyeceğim...[hline]Uzak diye bir yer yoktur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Bence bir an once account alımının kapatılması ve speed gibi usulsuz program kullananlara ağır yaptırımların gelmesi lazim açıkçası nereye kadar gider bu iş bilmiyorum bir yandanda boyle bir Türk serverinin kotüye gidişine üzülüyorum :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 burası bir serverın forumları değil isteklerinizi hangi serverdan istiyorsanız oranın forumlarında belirtirseniz daha etkili olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar