Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence kartlar doğruydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nukem abi o kadarda abartma. ronaldonun pozisyonunda faul yok , hakem faul vermemiş diyelim en azından. sen neden elle alırsın topu eline hakem sen misin? penaltı tekrarı konusunda haklısın , tekrarı gerekir. hatta pozisyondan önce hakem çizgiyi gösterip geçmeyin diyor. ama uygulama?.. yok. türkiyede atılan penaltıların hepsi kural dışı. hepsinin tekrarı gerekir. hakem bir kaç faul ve beşiktaşın bir ofsaytını vermeme dışında hatasız (ofsaytta yan hakemin hatası) ha bide ersen elle aldı diye topu sarı kart verdi. ofsayttan sonra topa vurdu diye sarı kartsa daha vahim. pozisyon ofsayt değil :) hakem ortada bi şekilde kötü yani :) maç mı? rezil. laf söylemeye gerek yok.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tunch güzel anlatmış bu arada bu penaltı olayı dünyadada tam olarak uygulanmıyor geçen haftamıydı hatırlamıyorum tam bundesliga'dan bi maçta 5 kişi daldı ceza sahasına top vurulmadan fifa'nın ciddi bi önlem almalı bu konuda.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yerleştiriceksin alakasız tarafta boş boş bakan yardımcı hakemi ceza sahası çizgisine. vuruş yapılmadan ceza sahası içine girene sarı kart. bak bakallım kimse girebiliyomu? serbest atışta baraj ihlali olursa ( GB maçı hariç :D ) nasıl pozisyon tekrar başlıyor , bozana sarı kart gösteriliyor. bu kadar basit.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ama bu seferde o kartı verilen hakemin üzerine gidilecek, baskı kurulacak hakemin hayatı bitecek hiçbir hakem çıkaramıyor o yüzden :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ilk yari 0-0 yaa denizli bi atamadi yaa....[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 böyle penaltı attıran hakemin ben...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 selçuk dereli yerinde olsam kabul etmezdim bjk maçını insanın ömründen seneler gider.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 temiz bi ikinci yarı dileğiyle..[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: blackchaos, 12 Şubat 2005 20:01 tarihinde demiş ki: böyle penaltı attıran hakemin ben... hehe şu ana kadar türkiye'de ben tekrar edilen penalti sadece geçen hafta gördüm...şimdi tümer kaçırınca mı aklınıza geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 dk 53 gol: tümer. bjk artık bu maçı götürür bu arada tümer çok kral adam.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kırmızı kart Tümer. doğru karar. bjk 9 kişi.[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yok abi sataşmak için atmadım da komiğime gitti yani normalde haklısın da bize göre artık normal bişey oldu içeri girmek o yüzden söyledim hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yok çekmedi formasını yırtıyordu adamın :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ehehe 5 kişi kaLmasın da yine :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu da doğruydu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 denizli'de bi tane atmalı artık 9 kişi rakip.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Nukem_Verite, 12 Şubat 2005 20:38 tarihinde demiş ki: denizlinin penaltısını vermedi hakem :tup:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahah işe bak döndü gol oldu ama bjk haketti maçı.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sanki 9 kişi kalan denizlispor ne ruhsuz oynuyor adamlar.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nukem yine ykarşındayım sanırım... denizlinin penaltı beklediği pozisyonda dikkat edersen. ersen martin çağdaş beraber çekiyolarlar. daha sonra ersen çağdaşı bırakıyor ve "yan hakeme bakarak" kendini yere bırakıyor. o çekmeden dolayı düşmüyor. penaltıyı vermedi ise ikinci sarı kırmızı olması lazım. nasıl bir eyyamcılıktır bu anlam veremiyorum. ronaldonun pozisyonunda bayrak kalkmış diye duydum. ama yinede yanlış hareket. sarı kart dogru. ya bu arada bu ahmet yıldırım kadar köüz bi adam tanımıyorum ben. kalecinin salaklığı olmasa yine gol olmıycak o pozisyon. pancu çıkarken o gireceğine 8 kişi kalsaydık daha iyiydi.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! [Bu mesaj tunch tarafından 12 Şubat 2005 20:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tunch dediğin penaltı pozisyonunda önce 2 oyuncuda birbirini çekiyor sonra e.martin bariz gole giderken indiriliyor, penaltı. şahsi fikrim tabii :D[signature][hline]jan d. [Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 20:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Şampiyonuz abi 9 kişi parçalıyoruz. bence bu rıza da iş var.Seneye gönderilmeyebilir.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tebrikler bjk, hakettiler denizlispor'ada :tdown:[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar