Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Benedict Cumberbatch dan sherlock beklerken bu çıktı karşıma. dün ilk bölümü yayınlanmış. 5 bölüm toplamda. Alkolik drama ve burjuvazi. kadro baya sağlam. said: This five-part limited series based on the acclaimed novels by Edward St. Aubyn, tracks Patrick Melrose (Benedict Cumberbatch) from a privileged but deeply traumatic childhood in the South of France, through severe substance abuse in his twenties in New York and, ultimately, toward recovery back home in Britain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2018 1. bölüm güzel başladı ama sonlara doğru baymaya başladı. 2. bölümü bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2018 Beğendim ben. Yalnız tek bölüm iki seans halinde izlenebilir gibi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2018 Hiç beklemediğim yerden geldi Çok arıza diziymiş :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2018 trailer dupeduz yalan. agir drammis. benedryl cabbagepatch akmis. ilk bolumun editing sanat. nicholas pratt karakteri (tu) begendim ve kimseye tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar