Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sony a7ii mirrorless


reampage

Öne çıkan mesajlar

Sahibindene yazdığım yazıyı cpliyim.

Varsa meraklısına.

"Eski manuel lensler ile adapte etmek için kullandığım Sony A7ii ve aksesuarlarını uzun süredir kullanmaya fırsatım olmadığı için satmaya karar verdim.

Body kozmetik açıdan ufak tefek boya silinmeleri mevcut, fakat yıpranmışlık az. Her hangi bir mekanik ya da elektronik kusuru yoktur. 15.000 Shutterda.

Sadece manuel lensler ile kullandım ve bu lenslerin bir kısmını arkadaşlarıma hediye ettim kalanlarıda makineyi alana vereceğim.

Beraberinde gelen lensler.
Minolta MD rokkor 50mm f1.7 (adaptörü sıkıntılı bu değişmesi gerekli kolay bulunan bir adaptör)
Ricoh Auto Rikenon 50mm f2.8 m42 adaptör ile uyumlu, çok düşük kontrast bir lens video çekerken iyi, fotoğrafta meh.
Tamron 135mm f4.0 olanıydı sanırım bu fotoğraflarda yok bir arkadaşımda gelince geri eklerim iyi durumda küf, çizik vb yok.
Birde Meyer-Görlitz 50mm f1.8 var baya iyi keskin bir lens bu araştırabilirsiniz ebay fiyatlarıda belli fakat bıçakları yağlandığı için bir temizlik gerekli hayyamda 150tl istemişler.
Bir iki tane extender var 2x. olması lazım tamronu 500mm'ye kadar çıkarabiliyordum.

Bunların dışında 2 ad. yedek wasabi marka pil ve duvar şarj cihazı ( bu pil amazondan almıştım en çok satan sorunsuz pillerdendi.)

Gördüğünüz üzere daha çok meraklısına hobi amaçlı satmayı düşündüğüm bir set, Sony'nin bu a7 serileri eski lenslere adaptasyonu ile parladı daha çok, benim artık hobiye çok vaktim kalmadığı için ve eski lensler artık bulunmadığı için etrafta pek elden çıkarmak istiyorum.

Almak isteyene elden gösterip yardımcı olurum, zaten daha çok ticari amaç için satmıyorum, kenarda duracağına meraklı birisine uygun gitsin istedim."

3500.TL
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...