Figh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 gençler dell laptop var bir adet 2 hafta önce şifresini değiştirmiştim değiştir deyince, içinde fotolar vs birsürü şey var şimdi hatırlamıyorum, ana windows şifresi bu arada, nasıl hallederiz? önceden güvenli modda açıp vs sıfırlıyordum ama w10 yemez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 https://www.howtogeek.com/222262/how-to-reset-your-forgotten-password-in-windows-10/ ikinci aşamadaki boot cd ile utilman'i değiştirmek windows serverda işime yaramıştı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 ultrabook cd/dvd sürücü yok, bende flash yok ahah. hayır microsoft hesabı olsa parola çözerim ya 5 6 haneli bir şey yaptım hatırlasam keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 bellek yok mu ya? bir usb bulup bootable windows yapacaksın hemen hallolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 123456 denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Microsoft accountunun mailından recoverla işte başka cihazdan. Windows'a login yaparken PIN veya Microsoft account şifresi kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar