Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kabloda Bağlantının Donması

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Size de oluyor mu böyle 3-4 saniye falan hat donuyo siteleri açmıyo falan, eğer bi sunucuda bi oyun oynuyosan düşüyosun ya da icqdan düşüyosun falan. Yani oluyorsa bi çözümü yok mudur bunun, fıtık etti 2 gündür. Daha önce hiç olmamıştı, yeni huy edindi.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
ayrıca 2 gün önce başladı ve başladığı gün dehşet ötesiydi türk sitelere giremiyordum 5 dakika uğraştıktan sonra bağlanıyor ama 30-50 sn sonra bağlantı gidiyordu şimdi daha düzgünce belki yoğunluktan olabilir
Mesaj tarihi:
Evet 2 gün önce hatta dün de vardı baya. Televizyonda yayının gitmemesine rağmen status ışığı arasıra yanıp sönüyodu. Bugün hiç olmadı o ama 2 kere takılma oldu gene. Bu arada ankara için konuşuyorum ben.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal
Mesaj tarihi:
evet bende de çok oluyo bu icq den düşüp duruyom kafayı yedim ya proxy mroxy olayı varmış biri anlatsın bana nasıl yapacaz gargoyle resimlele anlatmış ama resimler açılmıyor bende yapamıyorum :([hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
erkek adam dediğin ağır olur !
kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki:
ben 52 kiloyum ağırmıyım ?
Mesaj tarihi:
sağol baba bi bakıyım[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ben icq lite kullanıyom peki lite da oluyormu ?[hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...