Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

starbox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
marLa_siNgeR, 12 Şubat 2005 00:17 tarihinde demiş ki:
kafamı attırma gelde gör nerem tikky miş..
saçma sapan yorumlar..

lol
sopa yicez kahveden önce galiba :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
Peder sabahlari işe giderken uğrar kahvesini alir. Babam tikky mi şimdi?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
baban "off dün starbuck's 'a gittim feci ortam vardı ama ben kahvemi içip çıktım sadece kahvesi için gidiyorum zaten" demiyorsa değil.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
sıtarbaks denen yer, baba parası yiyen zengin evlatların, diğer zengin evlatlardan farklı yerlere gitmemek için uğradıkları, amerika'nın köpeği olan bir mekanlar zinciridir. takılan tipler genelde oğlanlar, solaryumlu kızlar, bazı bazı kaşarlar, ve arada serpilmiş yaşlı amcalar...
ayrıca zıtarbaks
-Abii bugün kaç para harcicaksın?
-Ya baba ya 80 harcıyım diom
-ya abiii var ya sen gelme bugün bizle, ben 300 dölar harciycam yaaaa inanmıom
gibi muhabbetlerin geçtiği yerdir.[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mesaj tarihi:
Abartmadan sallayalım :)
Daha dün caddedeki starbuck's ların birindeydim ve sadece 2 masada vardı daha önce bahsettiğim tipte insanlar. Geri kalan kısmı ise gayet düzgün takılan şahıslardı. Gerek gençler olsun, gerek orta yaşlılar olsun nezih bir ortam vardı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
said:
Holyman, 12 Şubat 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
Abartmadan sallayalım :)
Daha dün caddedeki starbuck's ların birindeydim ve sadece 2 masada vardı daha önce bahsettiğim tipte insanlar. Geri kalan kısmı ise gayet düzgün takılan şahıslardı. Gerek gençler olsun, gerek orta yaşlılar olsun nezih bir ortam vardı.

sallamıyosam sen kendini ordan hesap et[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mesaj tarihi:
said:
Mehteran, 12 Şubat 2005 11:21 tarihinde demiş ki:
sıtarbaks denen yer, baba parası yiyen zengin evlatların, diğer zengin evlatlardan farklı yerlere gitmemek için uğradıkları, amerika'nın köpeği olan bir mekanlar zinciridir. takılan tipler genelde oğlanlar, solaryumlu kızlar, bazı bazı kaşarlar, ve arada serpilmiş yaşlı amcalar...
ayrıca zıtarbaks
-Abii bugün kaç para harcicaksın?
-Ya baba ya 80 harcıyım diom
-ya abiii var ya sen gelme bugün bizle, ben 300 dölar harciycam yaaaa inanmıom
gibi muhabbetlerin geçtiği yerdir.

tikkylerin mekanI star bucks diye bi$iymi var adam gibi kahve ve çe$itleri orda tikky olmayan ona benzer biyer biliyosan sölyle
Mesaj tarihi:
said:
Sophie, 12 Şubat 2005 21:48 tarihinde demiş ki:
tikkylerin mekanI star bucks diye bi$iymi var adam gibi kahve ve çe$itleri orda tikky olmayan ona benzer biyer biliyosan sölyle

sanki sıtarbaks açılmadan önce hep içerdin öyle şeyler, hey allam ya bi de "ş" yerine "$" kullanıo, sıtarbaks'a alternatif olabilecek bi yer istiyosun yane öle mi? sırf kahve yapan bi orası var zaten, yaw biraz büyük pastanelerde bile var o çeşitler[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor

[Bu mesaj Mehteran tarafından 12 Şubat 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mehteran, 12 Şubat 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
said:
Sophie, 12 Şubat 2005 21:48 tarihinde demiş ki:

sanki sıtarbaks açılmadan önce hep içerdin öyle şeyler, hey allam ya bi de "ş" yerine "$" kullanıo, sıtarbaks'a alternatif olabilecek bi yer istiyosun yane öle mi? sırf kahve yapan bi orası var zaten, yaw biraz büyük pastanelerde bile var o çeşitler

1.si $$$$$$$ yerine ba$ka bisiy yazamIrm çünkü yazmIo yerine saçma sapan sekiller çIkartIo sorun var 2.si açIlamadan içerdim veya içmezim bunu bilmiysn o yüzden yorum yapma
3.sü saçma saban tadI tuzu olmayan kahveler oluo hep tamam belkii arada vardIr böle güzel olan ama ayr1ca pasatane ortamIndanda nefret edrim
Mesaj tarihi:
said:
Sophie, 12 Şubat 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
said:

1.si $$$$$$$ yerine ba$ka bisiy yazamIrm çünkü yazmIo yerine saçma sapan sekiller çIkartIo sorun var 2.si açIlamadan içerdim veya içmezim bunu bilmiysn o yüzden yorum yapma
3.sü saçma saban tadI tuzu olmayan kahveler oluo hep tamam belkii arada vardIr böle güzel olan ama ayr1ca pasatane ortamIndanda nefret edrim

yane diosinki ortam yeter, haaa tamam, o zaman bi gün beraber bi kahve içmeye ne dersin :D[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor

[Bu mesaj Mehteran tarafından 12 Şubat 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Mehteran, 12 Şubat 2005 22:31 tarihinde demiş ki:
said:
Sophie, 12 Şubat 2005 22:27 tarihinde demiş ki:
said:

:D

yane diosinki ortam yeter, haaa tamam, o zaman bi gün beraber bi kahve içmeye ne dersin :D
[signature][hline]vurucu abimizin izindeyiz... vururuz!!!
Mesaj tarihi:
said:
sirnaber, 13 Şubat 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
hakkaten durum vahimmiş yahu, bi kere aramaya inanan din kardeşlerimiz çok üzülcek starbucks yazıp bulamayınca..sonracıma bir kocakarı edasıyla laf yetiştirmeler, bir hava atmalar, sonra her starbucks'a gideni yerleyen mehteran takımı, keşmekeş gibi bişi olmuş..buraya acilen bir mod atanmasını diliyorum ve de herkese her yemekten sonra bir bardak papatya çayı öneriyorum, sinirinizi alır.

imzamı oku kardeş[signature][hline]Mehteran özenti gençliğe bir dur diyor
Mesaj tarihi:
türkiyede adam gibi kahve için starbucks a gidilmez
brownie leri güzel doğrudur, çok daha iyi yapan yerler var

harbi sıcak kahve istiyosanız Schlotsky's Deli bin basıyo filtre kahve konusunda[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
Mesaj tarihi:
istanbul istiklal de ki starbucks lar gayet guzel mekanlar.Hani tikky mekanı falan diye de bakmayı o kadar,parasal acıdan bakarsanız dısarıda 3 milyon kotu bir kahveye verecegime tadı hosh farklı bir kahveyi 5 milyona icmek ve rahat oturup sohbet edebilecegin bir yerde icmek insana zevk veriyor. Starbucks lar calısan insanların is cıkıslarında ugradıkları hafta sonları aynı gruplar tarafından gidilen bir mekan ozelligi de tasımakta.
Empreyalizmdir vesairedir diye camurla sıvamayalım yerleri,eger daha iyisini daha cesitlisini yapabiliyorsan sen de ac ya da daha iyisi varsa topic ac yeri tarif et biz de bilelim.
  • Yeni Oluştur...