Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Tık O DVD ve Art book a kesinlikle sahip olmalıyım bu yüzden alıcam . bir göz atın çok güzel bir set. mapinden soundtracklerine kadar. dvd artbook map soundtrack a bide en güzeli Mini-diablo falan tipi petler var hayran kaldım zergling falan var ehua[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 13 Şubat 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 fiyatını göremedimde körmüyüm neyim ne kadar bu şimdi ?[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 [signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla onu bende göremedim :) ama şöyle bi 3 4 ay sonra alıcam kesin bunu.. şöyle bi ucuzlasın.. :) ama ya sayısı azalırda epic item olursa hsudf[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 90$ dı galiba.. Oyundaki petler dışında gerisi çok anlamsız. Oyundaki petlerde hevesini alınca gereksiz :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hmm bu saatten sonra bulabileceğini sanmıyorum.bunlar sınırlı üretiliyor [Bu mesaj EarS tarafından 13 Şubat 2005 20:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Acep bu petleri tame edemıozmu normal oyuna sahıp olanlar ? Sadece collectordekı elemanlarmı sahıp olcak ? Avantaj sağlarmı vs ?[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o petler süs.büyük ihtimalle transferi de yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Transferı yok ok de getirisi varmı karizma dışında :)[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çok güzel bişi ya adamlar kafasını kullanıyo valla hll olsun deli para yapıyolar[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yav süsse ok de ingame bi avantajı varsa saldırıorsa bı poha yarıorsa kötü ..bide hunterlar dogada bulup tame edemıomu bu petleri ? veya trade olmuomu kesinkez ? şahsen trade oluosa çok para eder bunnar :P[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bu saaten sonra bulursaniz haber verin :) bimeks e sordum getircenizmi die yok dedi zate kalmamıştır piyasada...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o mapı almak ıcın cok ugrastım ama bı turlu nasıp olmadı bende strategy guıde vardı collectıon edıtıondakıler ın oyunda artı bı kac fazladan hayvan tame edebıklerını yada gorebıldıklerını okumustum yanı belkı sonradan eklencek bı ozellık ama bı kac hayvanda sadece collectıon edıtıonlar ıcın yazıyodu tabı aktıf mı bılmıyorum bu durum pek onemlı bır detay deıl belkı cunku ufak tefek hayvanlardı ama collectıonında turkıyeye gırmesını ısterdım acıkcası[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: HLDUKE, 13 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki: o mapı almak ıcın cok ugrastım ama bı turlu nasıp olmadı bende strategy guıde vardı collectıon edıtıondakıler ın oyunda artı bı kac fazladan hayvan tame edebıklerını yada gorebıldıklerını okumustum yanı belkı sonradan eklencek bı ozellık ama bı kac hayvanda sadece collectıon edıtıonlar ıcın yazıyodu tabı aktıf mı bılmıyorum bu durum pek onemlı bır detay deıl belkı cunku ufak tefek hayvanlardı ama collectıonında turkıyeye gırmesını ısterdım acıkcası Arkadaş yazmış zaten ılk mesajda tame etmek deıl ama 3 tane ufak pet hayvandan bırını alıp yanında sırf karızma ıcın gezdırebılıon o 3 tür sadece collectıon alanlar ıcın gecerlı tame etmek ıcın konulan bı extrası yok[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eheh siz aralın normal boxları getirdigine şükredin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 CE yi bulamayabilirsin bu saatten sonra, çünkü zaten az basılıyor, mesela US versiyon sadece 75k basıldı 1 günden az bir sürede bitti. bu forumdan sanırım bi ben bide mirage aldı CE, ama henüz elime ulaşmadı, bekliyorum kendilerini bu hafta içi inşallah :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Map dandik. Bahsedilen olaylardan bir tek behnid scenes dvd ve oyunun dvd si için alınır o box.Sen al dvd yi senden yazarız ehi ehiehi[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TOSA Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: Eternal, 14 Şubat 2005 11:13 tarihinde demiş ki: Map dandik. Bahsedilen olaylardan bir tek behnid scenes dvd ve oyunun dvd si için alınır o box.Sen al dvd yi senden yazarız ehi ehiehi +∞ Omam El-Kayed [Desert Fighters].... Capt. Ferrowich [HorseLords].... FOR THE HORSELORDS FOREVER HORSELORDS [Bu mesaj TOSA tarafından 14 Şubat 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar