Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tanrı hepimize nasip etsin (collector's edition)

Chris_Metcalf

Öne çıkan mesajlar

Tık

O DVD ve Art book a kesinlikle sahip olmalıyım bu yüzden alıcam .

bir göz atın çok güzel bir set. mapinden soundtracklerine kadar.
dvd artbook map soundtrack

a bide en güzeli Mini-diablo falan tipi petler var hayran kaldım zergling falan var ehua[signature][hline]HORAAAA hayiduru sayacitto takishimi horidas
Chris Metcalf

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 13 Şubat 2005 20:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

o mapı almak ıcın cok ugrastım ama bı turlu nasıp olmadı bende strategy guıde vardı collectıon edıtıondakıler ın oyunda artı bı kac fazladan hayvan tame edebıklerını yada gorebıldıklerını okumustum yanı belkı sonradan eklencek bı ozellık ama bı kac hayvanda sadece collectıon edıtıonlar ıcın yazıyodu tabı aktıf mı bılmıyorum bu durum pek onemlı bır detay deıl belkı cunku ufak tefek hayvanlardı ama collectıonında turkıyeye gırmesını ısterdım acıkcası[signature][hline] Xanfire for wow

HORSELORDS Forever !!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HLDUKE, 13 Şubat 2005 22:23 tarihinde demiş ki:
o mapı almak ıcın cok ugrastım ama bı turlu nasıp olmadı bende strategy guıde vardı collectıon edıtıondakıler ın oyunda artı bı kac fazladan hayvan tame edebıklerını yada gorebıldıklerını okumustum yanı belkı sonradan eklencek bı ozellık ama bı kac hayvanda sadece collectıon edıtıonlar ıcın yazıyodu tabı aktıf mı bılmıyorum bu durum pek onemlı bır detay deıl belkı cunku ufak tefek hayvanlardı ama collectıonında turkıyeye gırmesını ısterdım acıkcası

Arkadaş yazmış zaten ılk mesajda tame etmek deıl ama 3 tane ufak pet hayvandan bırını alıp yanında sırf karızma ıcın gezdırebılıon o 3 tür sadece collectıon alanlar ıcın gecerlı tame etmek ıcın konulan bı extrası yok[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

CE yi bulamayabilirsin bu saatten sonra, çünkü zaten az basılıyor, mesela US versiyon sadece 75k basıldı 1 günden az bir sürede bitti.

bu forumdan sanırım bi ben bide mirage aldı CE, ama henüz elime ulaşmadı, bekliyorum kendilerini bu hafta içi inşallah :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II - Satılık!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 14 Şubat 2005 11:13 tarihinde demiş ki:
Map dandik.
Bahsedilen olaylardan bir tek behnid scenes dvd ve oyunun dvd si için alınır o box.Sen al dvd yi senden yazarız ehi ehiehi

+∞
Omam El-Kayed [Desert Fighters]....

Capt. Ferrowich [HorseLords]....

FOR THE HORSELORDS
FOREVER HORSELORDS

[Bu mesaj TOSA tarafından 14 Şubat 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...