Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni TÜrk Guildi açılıyor

Jerle_shannara

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar Amerikadan katılacak iki Türk arkadaşımızla birlikte avrupa server larından birinde Türk guildi kuracaz.
Arkadaşlarımızdan birisi 53 paladin ötekisi 45 mage.
ilgilenenler MSN den ulaşabilirler ya da buraya msj bırakabilirler.
ben daha yeni başlıycam.Arkadaşlar yeni başlıyanlara çok yardımcı olabilirler ki bu yeni başlıyanların bulabileceği mükemmel bir fırsat.
[email protected](MSN)
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım adamlar warcraft la ilgili herşeyi biliyolar level lardan bunu anlatmaya çalıştım.Bir çok kişinin ortalıkta "yardım edin" diye dolaştığı düşünülürse(eski oyunlardan tecrübedir) bu çok iyi bir imkan bizim için.Her ne kadar online oyunlarda tecrübeli olsak da her oyunun kendine has özellikleri vardır ve bunları ne kadar çabuk öğrenirsek o kadar zevk alabiliriz.Tabii bu benim düşüncem herkes kendi yolunda gitmekte özgür bu sadece bir çağrı.
dediğim gibi MSN den daha hızlı görüşebiliriz
Sosyal ağlarda paylaş

hehe kore betada bir arkadaş vardı, level 42'ydi ve mouse'un sol tuşu ile etrafa bakılabildiğini bilmiyordu. arkadaşlar wow hakkında her şeyi biliyorsa harika tabii, ama level'la olmuyor her zaman o iş. başarılar dilerim bu arada.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

yine bizim Türk aklı çıktı ortaya...
"başkasını övünce hemen karşı atağa geç ve karalamak için her şeyi yap"
güzel kardeşlerim neden her şeyi tersinden anlıyorsunuz ya da anlamak istiyorsunuz.Kasap et derdinde koyun can derdinde.Ben ne diyom siz ne diyonuz.gereksiz yorumlar yaparak forumu işgal etmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili dostum,
guild konusunda acele etmemenizi öneririrm. ortada bir türk guildi var suanda. eminimki onlarda aklı selim herkesi içlerine alacaklardır. akıllı adamları bölmektense bütünleştirmek iyidir. biraz bekle derim, birde eğer bizimkilerden ses seda çıkmazlarsa, oturmus ve gelecek vaad eden yabancı bir guild altında organize olmakta yarar var. 10-12 kişilik bir guild olunacağına 200 kişilik bir guildde 10-12 kişi olunur daha yararlı olur.
Sosyal ağlarda paylaş

oyun daha yeni dağıtılmaya başlandığı için açılan her guildde 10 larca insan bulunur kanatindeyim.
yeni başlayanların sanki bir baldurs gate oynarmış gibi bir grup halinde ilerlemeleri ve hikayeyi beraber yaşamaları bizim guild in temel amacı olacak.doğal olarak hikayeye sonrada katılan karakterler de olacaktır.
Bazı arkadaşlar oyunu ısrarla diablo gibi görüyor ve hangi ırk daha güçlü gibi tartışmalar yapılıyor.Tabii ki herkes kendi oyununu oynamakta özgür.
Ama ben MMORPG lerde diablo tarzı ben seni yenerim ya da şu karakter şu levelde şu leveldeki karakteri yener gibi yaklaşımlara tamamen karşıyım.
Benim amacım dediğim gibi Sanki bir baldurs gate oynarmış gibi ordaki her karakteri bir insanın canlandırması ve kendi kaderini kendi çizmesi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...