Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vampire - The Masquerade Bloodlines

xantia

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar diğer başlıkta yazacaktım kitlenmiş , buraya sadece oyunda takıldığınız yerleri yazsanızda çözenlerde spoiler kullanarak cevap yazsa nasıl olur ? Takıldığım yerler var diğer sayfaları dolaştım herkes oyun hakkında ve vampirlik hakkında yorum yapıp pc lerini özelliklerini yazıp neden iyi çalışmıyor sorusunu soruyorlar. Buraya bunları yapmazsanız sevinirim . Eğer çok sık sorulan şeyler varsa onlarıda yazın.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar , son patch i yaptığımız halde oyundan atılıyoruz sizde buna benzer bir problem var mı ?(society of leopold questinde doktor u kurtardıktan sonra oyunda yükleme yaparken atılıyor)

[spo1=Çözümü ]Önce oyuna girmeden önce konsolu aç, bunun için masaüstündeki icona sağ tıkla, kısayol özelliklerinden vampire.exe nin gösterildiği yere tırnaklardan sınra -console ekle. Yani oyunun default klasörünü değiştirmeden yüklediysen şöyle bişey olucak : "C:Program FilesActivisionVampire - Bloodlinesvampire.exe" -console
Oyuna girdiğinde é tuşuna basarak konsolu açabilirsin. Bach görevinde bota binmek yerine suya atla ve botun yanına yüz. Tam dibine geldiğinde konsola şu komutları yaz :
SaveJohansen() [bunu eğer profesörü kurtardıysan yaz]
Eğer Nosferatu değilsen
changelevel2 la_hub_1 taxi_landmark

Eğer Nosferatu, isen :
changelevel2 la_hub_1 sewer_map_landmark

Konsolu açtığında oyun pauselandığı için yazarken bi zaman sınırlaması yok. [/spo]

[Bu mesaj xantia tarafından 29 Ocak 2005 16:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Santa Monicada "This Blooded" görevi ne zaman ve nası biticek? surfing dinnerdan eşyaları aldım barrett mi ne kurt elemanla konuştum ama questte hiç bi upgrade olmadı. ne yapmalıyım ? (şu an hollywooddayım, ground zero görevindeyim)[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected]
Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu...
Sosyal ağlarda paylaş

hollywoodda baronun verdigi bi quest var; hani Adriel mi, öyle bi manyak var, öldürüosunuz daha sora kanalizasyonlarda bayaa bi ilerleyip nosferatulardan birini daha öldürüosunuz.. hepsini yaptım sora yer üstüne çıktım. Baronla konuşuyorum adam gittin mi diyor, gidip herkesi katlettim bile ama seceneklerde "simdi gidicem" "henüz gitmedim" gibi secenekler dışında gidip öldürmüş olmamla ilgili bişey yok!!

ve ayrıca downtownda prince beni yukari cikmama izin vermiyor, once GARY i bulmam gerekiyorms ve onun nerede oldugunu bilecek tek kisi BARONmus. gidip baronla konusmam gerekiyor ama böyle bi secenek cikmiyor konusmalarda.. ne yapmam lazim takildim kaldim orada deliricemm..

bu arada patchi de yaptim ama banamisin demedi?![signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

Sosyal ağlarda paylaş

Isaacten bahsediyorsun, Hollywood un yöneticisi. Evet, Andrei yi öldürdüğünde Isaac bununla ilgili bir yorum yapmıyor (sanırım bug var, belki scriptinde hata vardır) ama sen görevi tam olarak bitirmemişsin. Hollywooda nerden geldiysen geri dön ve tünellerden ilerle. Sonunda Nosferatularla karşılaşıcaksın. Yani nosferatu sığınağını ve Primogenleri Gary yi bulana kadar o quest bitmeyecek. Baya bi yer geçmen gerekiyordu tünellerde nosferatu hideout u bulman için.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

ah ok anladim daha ilerisi varmis o yaratik oldukten sora =)signature][hline]Fuck what I said it dont mean shit now
Fuck the presents might as well throw em out
Fuck all those kisses it didnt mean jack
Fuck you, you ho, I dont want you back

[Bu mesaj MadOrca tarafından 31 Ocak 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Whitehaven, 31 Ocak 2005 02:33 tarihinde demiş ki:
makine upgrade lazım sanırım benim cızztt!!

Aman pc upgade e burda girmeyelim , lütfen sadece oyunda takıldığınız yerleri yazın veya takılmış olunması mümkün yerleri . Ben şu an epey ilerledim hilesiz doktoru kurtardım , yukarıda da belirttim oraya kadar sorununuz varsa yazın . Yanlız bende 1 failed var , o da oyunda başta plajdaki gençlerde . İstedikleri kızı bulun önce sonra downtown a gidip görevlere devam edin. Eğer gitmezseniz önce downtown yapıp prensin dediğini yapmak için orda bekleyen bota binip görevi yaparsanız gençler dönüşte size saldırıyor . Onların arasında ölmemesi gereken Mr E. diye biri var . mecburen onu da öldürdüğünüzden o görev failed oluyor .
Sosyal ağlarda paylaş

oha sende bug olmalı kaç kere oynadım botla dönerken kimse saldırmadı bana neyse benim sorum şu kimse cevap vermiyor hemen sıkıştırim nolur bakın oyunu tekrar oynucamda şimdi config.cfg ye yazıomuşsun bişiler görüntüler çamur gibi oluomuş ama takılmıyormuş hiç o yaılcak dosya olan config.cfg yi bulamadım yaw
Sosyal ağlarda paylaş

beyler ben holywooddaki dead ex(isaac ın verdiği ilk görev) görevinde takıldım mezarlığa girişi bulamıyorum 3 ayrı faq ve bonecrusher ın anlatmasına rağmen girişi bulamadım acaba aranızdan birisi girişin ss sini alıp [email protected] a atabilir mi? 3gündür uğraşıyorum bi el atın cinnet geçirmek üzereyim[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

said:
goldenice, 02 Şubat 2005 16:00 tarihinde demiş ki:
grom bende yok ole bir şey lütfen tam olarak yerinin ss ini alıp [email protected] a atar mısın?

Sana şöyle açıklayalım . Mezarlık olarak tahmin ettiğin yere git yüzün mezarlığa bakarken sağ a dön orda bir grup insan olmalı bidon etrafında . Onun ilerisinde duvarın orada yanına geldiğinde tutup çekebileceğin tahtalar var duvar kenarında .Onları ya kır yada tut fırlat . Mezarlığa giriş açıldı . Oradaki zombiee lere gelince kurcalama daha erken .

[Bu mesaj xantia tarafından 02 Şubat 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grom_Hellscream, 01 Şubat 2005 20:14 tarihinde demiş ki:
oha sende bug olmalı kaç kere oynadım botla dönerken kimse saldırmadı bana neyse benim sorum şu kimse cevap vermiyor hemen sıkıştırim nolur bakın oyunu tekrar oynucamda şimdi config.cfg ye yazıomuşsun bişiler görüntüler çamur gibi oluomuş ama takılmıyormuş hiç o yaılcak dosya olan config.cfg yi bulamadım yaw

[spo1=Soruna yanıt ]Vallaha canım kardeşim benim o konuda bir bilgim yok . görüntüden fedakarlık yaparak düşük konfigürasyonlu pc ler de oynatmaktan bahsediyorsun sanırım üzgünüm :( hiç bilgim yok o dediğinden . Ben imkanlar doğrultusunda oynuyorum . [/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

yok bende delik yok en az 3 saat boyunca holywood daki bütün duvarlara baktım(mezarlığın ordakilere 2 saat ayırdım)
hiç birinde ne el işareti çıkıyor nede her hangi bir silahla parçalanıyor(elimde balyozla vurmadığım duvar kalmadı bende öyle bir duvar yok oyunun patchinide yaptım hiç bir şey değişmedi oyunu silecem artık 3 ayrı faq dan tam olarak okuyup baktım 3 ayrı kişiyle net üzerinde konuştum hepsinin dediklerini harfiyen yaptım ama yok öyle bir giriş allah rızası için 15 tatil bitmeden biri şu deliğin ss göndersin ben hiç bi rpg yi yarıda bırakmadım şu ana kadar bu ilk olcak[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki:
I FUCK ALL AREA MASTERS
YOU ARE SON OF A BITHC[ hline ]HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...