ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Türkiye sinemalarında tüm zamanların izlenme rekorlarını kıran ilk bölünümün devamı olan bu ikinci filmde, aradan 6 yıl geçmiştir ve televizyon artık yaygınlaşmıştır. Deli Emin kasabanın tabelacılık işlerini yürütmeye başlamıştır. Ülkede yaşanan siyasi gelişmeler ve gelen süpriz konuklarla kasaba renklenecektir... Filmden Notlar: İki yıllık bir hazırlık devresinin sonunda, çekimleri Van’ın Gevaş ilçesinde Ağustos ve Eylül ayları boyunca tamamlanan filmin çekimleri için Van’ın Gevaş ilçesinde, 1980 yılının Hakkarisi, adeta yeniden kuruldu. Filmin yapımındaki tüm birimlerde toplam yüz elli kişi görev yaptı. 80’i profesyonel, 300’ü yöreden seçilmiş figüran ve 1000’i civciv olmak üzere, filmde yaklaşık 1400 oyuncu rol aldı. Beyazperdeye yansıyacak masal ülkesinin kendine has mekanları için, Van’ın Gevaş İlçesi’nde üç ay boyunca 3150 m2’lik inşaat çalışması yapıldı. Tüm bu çalışmalar sonucunda 14 ev, 22 dükkan, 1 sinema salonu, 1 benzin istasyonu, 1 otobüs terminali, sokaklar ve caddeler yapıldı. Platoda kurulan dikim atölyesinde 1000’den fazla kostüm hazırlandı. Filmin afiş ve baskılı malzemelerinin tanıtım kampanyasını birçok ünlü Hollywood filminin de tanıtım kampanyasını yapan Emrah Yücel üstlendi. Yücel, film için 60 adet afiş tasarladı. Bunların içinden 20 tanesini seçen BKM yetkilileri, filmin esas afişinin seyirciler tarafından seçilmesine karar verdi ve esas afişi belirledi. “Vizontele Tuuba”nın müziklerini ise, “Vizontele”nin de müziklerini yapmış olan “Kardeş Türküler” üstlendi. Filmin müzikleri, Kardeş Türküler tarafından bir albüme dönüştürüldü ve filmin vizyona girişiyle birlikte albüm de satışa çıkacak. Filmin müzik editörlüğünü ise Hollywood’da birçok filmin müzik editörlüğünde görev almış olan Rahman Altın üstlendi. Sezen Aksu ise, filmin finali için sürpriz bir şarkıyla katkıda bulundu. Eh filmin tanıtımı bu. Gidenler de anlatsın bakalım film nasılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 bugün gala sonrası yorumları okudum, herkes pek methetmiş filmi[signature][hline]smthng about sx&drt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Bende seyretmeyi düsünüyorum işallah güzeldir meraklanmaya basladım[signature][hline]....... ICQ=173110143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Türkiye'de tüm galalardan sonra çok beğendiği söylenilir. Biz de öyle özel günlerde eleştirmek ayıptır çünkü. Birinciyi beğenmiş olanlar herhalde 2. yi de beğenecektir. Ama Cem Yılmaz var diye beğenmiş olanlar bilmem Tarık Akan ya da Tuuba ile idare edebilirler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 ben sırf tuuba için gitçem zati... :)[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: horacegoesskiing, 23 January 2004 16:27 tarihinde demiş ki: ben sırf tuuba için gitçem zati... :) Gençlk işte. :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 gıdılmesı gorulmesı gereken bır fılm,ılkı cok guzeldı buda ılkı kadar olsa yeter[signature][hline]|apache the taksimetre| OHHHaaA ÇüŞŞ bu kadar ucuza nası satarlar ya..?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 oldukça güzeldi, özellikle 2. yarısı.. gidip görülmesi gerekir bence de. zamanın olayları iyi yansıtılmış.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yazan adam Yılmaz Erdoğan olduğu için çok güveniyorum.Fragmanında gördüğüm espiriler çok güzeldi hele sosyal faşistler bölümü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Tuuba Posterde aşırı tatlı çıkmış yani Horas hesabı sırf onun için bile giderim :) Civcivler nasıl rol almışlar? ehehe :] -civk civk? -civikcivikicivki! -Cik Civk..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yves Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 herkes gitsin görsün bence..çok güzeldi bugün karnelerden önce 10.30 seansına topluca çıkartma yaptık çok ta beğendik..gidilesi bi film..[signature][hline]Only in silence the word, only in dark the light, only in dying life: bright the hawk's flight on the empty sky. Creation of Ea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 1.den çok daha güzel tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 valla o fragmandan sonra artık gidilir. gerçi ilkine koptuğum için buna da kesin gidecek idim(lanetolası kar:hrr:) ama kader ama o fragman neydi be hala gülüyorum:) :) "Tuba. Tuuuba..."[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 http://www.fragman.tv/film/1883 Fragmanı burda var daha izleyemedim ama :P şans eseri bulmuştum[signature][hline][b]Show No Merci[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 fena diil güzel.. gidin derim[signature][hline]Remzi the Bard LVL 48 <Terra Dominus> @ Excalibur|Hibernia [b](inactive) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Fragmani süper daha filmine gitmedim gideyim hele bi :) ne guzeL tatLi ismi gibi [signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Yaw ne güzel isimdir içinde yumuşak "G" bile yoktur Ha! TuuuUBa[signature][hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son= Başlangıçtır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 gittim beğenmedim, birincisi çok güzeldi oda cem yılmaz ın varlığındandı heralde, gidin görün yinede ama söylüyorum espirilerin hiçbirine gülesim gelmedi :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan DynamicK, 11 January 2004 03:15 tarihinde demiş ki: bidahaki pop stara bende katılıcam şimdiden calısmalara basladım 2 kapkaç yaptım 6 adam dövdüm 3 lokantada kavga cıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 said: Xharloan, 23 January 2004 22:24 tarihinde demiş ki: Fragmani süper daha filmine gitmedim gideyim hele bi :) ne guzeL tatLi ismi gibi tulumba tatlısı[signature][hline]I can't get no sartisfaction! *!you feel horny* Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 çok güzel film ya komik duygusal deli emin döktürdü gene hhehe ''BURAYA ÇAY İÇMEK İÇİN Mİ GELDİNİZ'' yeri süper tüm salon koptu[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 genel oalrak güzeldi ama sonunu beğenmedim ben iyi bağlayamamışlar , sanki çok kesin bitirmeyelimde 3.sünüde çekeriz diye öyle yapmışlar Çok fazla siyasi gönderme var ama filmin tadını kaçırmıyo zevkliydi ,oyuncular iyi gidin izleyin ,izlenmesi gerekir diyorum Müziklere özellikle dikkat Kardeş Türküler[signature][hline]En büyük ceza umuttur,sadece işkenceyi uzatır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 sonunda sezen aksu-gülümse işi bitiriyo[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 *!spoiler* filmin başı süperdi ehe hoca yılmaza kızar ayıp be ayıp be 2 cümleyi yazmaktan acizsin! neymiş? iki cümleyi yazmaktan acizmişsin! neymiş?(bütün sınıf birlikte)2 cümleyi yazmaktan acizmişsin! altta yazı geçer yazan Yılmaz Erdoğan lol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ewt ya öğretmenin öğrenciye tekrarlatma olayı süper hehe tu(u)ba: seninde gözlerin güzel emin:hangisi? :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 said: Raid3r, 24 January 2004 14:40 tarihinde demiş ki: *!spoiler* filmin başı süperdi ehe hoca yılmaza kızar ayıp be ayıp be 2 cümleyi yazmaktan acizsin! neymiş? iki cümleyi yazmaktan acizmişsin! neymiş?(bütün sınıf birlikte)2 cümleyi yazmaktan acizmişsin! altta yazı geçer yazan Yılmaz Erdoğan lol! SÜPER ÖTESİYDİ ORASI şerefsizim tüylerim bilene diken diken oldu çok güzel düşünlmüş zaten yılmaz erdoğan gibi kelimeleri kullanan birisini daha görmedim desem abartmış olsamda yeridir :) film gayet doşuma gitti güle ağlaya izledim ben tek başıma gittim zaten gidiniz izleyiniz[signature][hline]Anatolian University Computer dept. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar