Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nasıl bir ölüm isterdiniz?

Asteroth

Öne çıkan mesajlar

Şöyle en klişesinden, "özgürlük!" nidalarıyla bir ordu dolusu adama dalayım.

Hatta daha da klişesinden, sevgilim elimi tutsun falan :-P[signature][hline]horacegoesskiing, 14 Ocak 2005 18:48 tarihinde demiş ki:
iki şey söylicem. birincisi kargaya yavrusu şahin görünürmüş, ikincisi kedi g..ünü görmüş ben bu yaradan ölürüm demiş. :) evet bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 13 Şubat 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
sap gibi ölmiyim yeter :lol:
sap gibimi olur bilemem ama bence sen linç edilerek gidicen ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Asteroth, 12 Şubat 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
Hepimiz öleceğiz, bu bir gerçek. Ama asıl soru nasıl öeleceğimiz. Eğer size bir seçim şansı verilseydi nasıl ölmek isterdiniz?

Ben şahsen kalp krizinden ölmek isterdim.Ani, fazla acı olmadan ve tek parça halinde. Ya siz?

nası acı cekmiosn??? anlamadım... benim arkadasımın amcası kalpten öldü... ama 5 yıldan fazla bir sure byunca acı cekti...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen
Sosyal ağlarda paylaş

mümkünse bozuk monitörüme bir yumruk çakarak elim içine girmesini sağlamak ve ordan gelicek elektiriğin gücüyle yanıp gebermekte guzel olur en azından bir dostuda yanımda gotururum (bilmiyorum monitöre elimi sokarsam elektirk çarparmı ama elektirği kullandığına göre çarpar herhalde)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

sevdiğim kişi tarafından kalbime saplancak zehirli bi hançer de olabilirdi...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 November 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 13 Şubat 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
uyurken ölünebilir.rahat olur en azından.sabah kalkıp cennette olmak hoşuna gider insanın.

o kadar emin olabilse zaten insan..
okulda ölmek de güzel aslında. kimya lab.ini havaya uçurmak..[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...