neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Kesin duzelmemistir, becerememistir elemanlar.
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 at bakalım bir foto da appleye puanımızı verelim
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2018 "roket adam" said: Masticore said: Abi sen nasil bu kadar hizli telefon parcaliyosun anlamiyorumki. Pazar alanina koyarsin eski telefonlarini yillardir, hep bir problem,çatlak,bozulma asdg Abi saha çalışanıyım, sürekli oradan oraya, şehirden şehre, ülkeden ülkeye koşturuyorum. O sırada boku çıkıyor kullandığım her şeyin. 5 kat daha fazla yıpranıyor aletler. 2-3 ayda bir bir şeyleri servise veriyorum. En son sırt çantamı bile garantiye verdim. saha süpervizörüyüm çıktığından beri x kullanıyorum orjinal kaplı ve cam korumalı tek çizik yok
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 neutrino said: Kesin duzelmemistir, becerememistir elemanlar. Aynen, düzelmemiş ve becerememişler. Bi de git gel bi saat yol gidip yarım saat de telefonun şarj olmasını bekledim. Neyse bugün tekrar mesaj geldi. Kamerası değişmiş garanti kapsamında değiştirmişler. Bakalım ne olacak.
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2018 Turkler yine sasirtmadi abi sdfs Mukemmel musteri memnuniyeti, harika hizmet.
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2018 He ben gittim aldım bu arada. Düzelmiş telefon, kamerasını değiştirmişler. Tşk.
Öne çıkan mesajlar