Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En kısa sürede lvl 60 olma rekoru

Malibu

Öne çıkan mesajlar

Bir insan evladi nasil 73 saat oyun oynar yahu? Hatirliyorum da bir eleman araliksiz 40 saat everquest oynayip olmustu,bu Koreliler bir tuhaf valla.[signature][hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
stirner, 12 Şubat 2005 01:47 tarihinde demiş ki:
Bir insan evladi nasil 73 saat oyun oynar yahu? Hatirliyorum da bir eleman araliksiz 40 saat everquest oynayip olmustu,bu Koreliler bir tuhaf valla.

Benim rekorum 38 saat ölmedim ama..2 saat daha kalmış demekki ii ki kız arkadaşım beni ayrılmakla tehdit etmiş :D[signature][hline]Hayat zor!
Sizcede Öyle deil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim ekipten ilk level 16 olan benim =) Şimdi çıktım, 6 saat uyuma molası, 9 da mesaiye devam =)

Level 17 olmak üzereyim süper gidiyo. Yarın 30 hedefliyorum da 27-28 de kalırım heralde
Cumartesiye kadar (1 hafta var) level 40 olacam, aha buraya yazdim =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise
Xaer_Aloneheart (MSN)
Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Şubat 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cuce, 12 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
Benim rekorumda UO da 65-68 saat gibi bişeydi bağlantıyı sadece lahmacun sipariş etmek için kesiyordum, sonra uyudum ve bi 60 saat daha

bence imkansız gibi birşey 60 saat oynamak ; çünkü uo 60 saat kesintisiz oynanıcak bir oyun değil[signature][hline]türk işi action
msn : [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

56 saat sonunda hafiften sandalyeye dogru yaslandım ve yaslanıs o yaslanıs 2 saat yatmışım sirkindim bi duş aldım haydee bi 3 saat daha sonra mide bulantısından yattım.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch
----------------------------------
Knight Online US Server Ares
Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage
----------------------------------
WoW EU Server
Kendorf -***- Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 12 Şubat 2005 02:45 tarihinde demiş ki:
Bizim ekipten ilk level 16 olan benim =) Şimdi çıktım, 6 saat uyuma molası, 9 da mesaiye devam =)

Level 17 olmak üzereyim süper gidiyo. Yarın 30 hedefliyorum da 27-28 de kalırım heralde
Cumartesiye kadar (1 hafta var) level 40 olacam, aha buraya yazdim =)

Lol bende buraya yaziyorum 30 olamazsin o gun her ne gunse..
Sosyal ağlarda paylaş

Benim asil merak ettigim sey, gercekten 10 saat veya 10 saatten fazla durmadan WoW oynayarak, bu oyundan zevk alabiliyor musunuz ?

Gercek anlamda, tibben incelenmesi gereken bir ornek bence cunku[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot
of different places, just write a Unix operating system.
-- Linus Torvalds

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...