Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 En kısa sürede lvl 60 rekoru ne kadardır? Paticik forumları içinde aradım ancak bulamadım. Yabancı sitelerden de böyle bir bilgi bulamadım. Merak ediyorum acaba varmı bi yerde linki falan.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben kırcam bu rekoru 3 günde level 60 olcam =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 korede 73 saat mı ne ole bır dalga gecmıstı dogrumu bılmem ama us de 7. gündemı ne bır adam 60 olmustu troll rogue di[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almira Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 25 günde yapan biliyorum sayın Rhadamantis kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bir insan evladi nasil 73 saat oyun oynar yahu? Hatirliyorum da bir eleman araliksiz 40 saat everquest oynayip olmustu,bu Koreliler bir tuhaf valla.[signature][hline]Yaşam boyunca aradığımız şey belki de budur,yalnızca bu,olabildiğince büyük bir üzüntü,ölmeden önce kendimiz olabilmek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 73 saatse geçemem de 7 günse fark atarım ona :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 6 gun /played yaptım diyodu biri official forumlarda. yani oyun icinde 140 saat gibi. gunde 10 saatten 2 hafta. rekoru bilemem ama koreli oldugu kesin gibi :P[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ohah o başka oyun degilmiydi ya?sanki diablo diya hatırlıyorum ama eqda olabilir tabi.yada belki bi capon ragnarokta kız bulmaya çalışırken falan ölmüşte olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ayrica rekor icin iyi bir gruba ihtiyac olur sanirim. eheh koreli olduğu (öldüğü değil) koreli internet kafede ölmüştü 80 saat oyun oynadıktan sonra sanırım.[signature][hline]msn: [email protected] [Bu mesaj sunsh1ne tarafından 12 Şubat 2005 01:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 zaten rekoru yapmıs adamlar ya asosyal yada betadan gelme adamlar gayet organize böle 5 kişi bir fiil kasıyor[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 meslea benevde olamdığım zamanlar sevgli kardeşimi olmadı sevgili validemi o da olmadı sevgili komşularımı seferber edeceğim nıhahahaa[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 griz kasıyordu bildiğim kadarıyla,baksanıza patiye girmez oldu wow oynamaktan[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: stirner, 12 Şubat 2005 01:47 tarihinde demiş ki: Bir insan evladi nasil 73 saat oyun oynar yahu? Hatirliyorum da bir eleman araliksiz 40 saat everquest oynayip olmustu,bu Koreliler bir tuhaf valla. Benim rekorum 38 saat ölmedim ama..2 saat daha kalmış demekki ii ki kız arkadaşım beni ayrılmakla tehdit etmiş :D[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben bi oynayabilsem 3-4 günde level 60 yaparım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bizim ekipten ilk level 16 olan benim =) Şimdi çıktım, 6 saat uyuma molası, 9 da mesaiye devam =) Level 17 olmak üzereyim süper gidiyo. Yarın 30 hedefliyorum da 27-28 de kalırım heralde Cumartesiye kadar (1 hafta var) level 40 olacam, aha buraya yazdim =)[signature][hline]SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Huntress of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart (MSN) Sen uzun yazıp adamı okurken sinirlendiriyosun, sonra msj uzun olduğu için adam neye sinirlendiğini unutuyo cvp yazamıyo [Bu mesaj Penthesilea tarafından 12 Şubat 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 full time account sharingle bir haftada olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: stirner, 12 Şubat 2005 01:47 tarihinde demiş ki: Bir insan evladi nasil 73 saat oyun oynar yahu? Hatirliyorum da bir eleman araliksiz 40 saat everquest oynayip olmustu,bu Koreliler bir tuhaf valla. Onlar insan değil Koreli[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abi acele yok :D.Bizide bekleyin...[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Benim rekorumda UO da 65-68 saat gibi bişeydi bağlantıyı sadece lahmacun sipariş etmek için kesiyordum, sonra uyudum ve bi 60 saat daha[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 20 saati geçemedim ben hiçbi oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Cuce, 12 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki: Benim rekorumda UO da 65-68 saat gibi bişeydi bağlantıyı sadece lahmacun sipariş etmek için kesiyordum, sonra uyudum ve bi 60 saat daha bence imkansız gibi birşey 60 saat oynamak ; çünkü uo 60 saat kesintisiz oynanıcak bir oyun değil[signature][hline]türk işi action msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 56 saat sonunda hafiften sandalyeye dogru yaslandım ve yaslanıs o yaslanıs 2 saat yatmışım sirkindim bi duş aldım haydee bi 3 saat daha sonra mide bulantısından yattım.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage ---------------------------------- WoW EU Server Kendorf -***- Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Penthesilea, 12 Şubat 2005 02:45 tarihinde demiş ki: Bizim ekipten ilk level 16 olan benim =) Şimdi çıktım, 6 saat uyuma molası, 9 da mesaiye devam =) Level 17 olmak üzereyim süper gidiyo. Yarın 30 hedefliyorum da 27-28 de kalırım heralde Cumartesiye kadar (1 hafta var) level 40 olacam, aha buraya yazdim =) Lol bende buraya yaziyorum 30 olamazsin o gun her ne gunse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Benim asil merak ettigim sey, gercekten 10 saat veya 10 saatten fazla durmadan WoW oynayarak, bu oyundan zevk alabiliyor musunuz ? Gercek anlamda, tibben incelenmesi gereken bir ornek bence cunku[signature][hline]If you want to travel around the world and be invited to speak at a lot of different places, just write a Unix operating system. -- Linus Torvalds Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar