sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Bu saatte ayakta olup da canı sıkılan var mı ? Ben çıkıp bisiklete bineceğim, beraber bişeyler de yapabiliriz.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Su baslıgı 4 gun sonra acıp balcova cıvarlarında olsaydın senle corbacıya gıder dolasır ederdık ama sımdılık sadece uzaktan katılabılırım :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ha evet. Ben Karşıyakadayım bi de :) Bostanlı da. Söylemeyi unutmuşum. E 4 gün sonra da çorbacıya gidelim anasını satayım.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Yok ya Alsancaga gıder takılırız bı yerde bu sırada yas kac tı sorması ayıp :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 23[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Eheh yetiyomus demek :D Tmm gideriz direk bı yere takılırız bende bısıklet var ama bostanlıya kadar gelemem sanırım :)[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Ehe ayarlarız bişeyler artık. Ben radio dinlemekten gidemedim bisiklete bu arada. İt herif süper çaldı :) (http://radio.ethernass.com)[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ben istanbuldyaım yeni uyandım okula kasmaya üşeniyorum[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 valla bende yenı gordum o saatte tv seyredıyordum can sıkıntısından[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ehe ben karşıyakadayım ama yaşım tutmuyo :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Amannnıııııın Yawu Ben Demek Bostanlı Cocugusun Sende Bende Bostanlıdayım Evı tArıf Et bakem Ama Yaşlar Tutmuyo :p Senı bu Eskı Newbea center Mastermısın Dıger kımligini Solemeyım Hade :D :-) :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Benim Msj Bıraz Gecık mıs Gıbı Saat Kaç oldu Gerçi Ama olsun! :-P[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Eh bisiklete binmek için herhalde 18+ olmak gerekmiyor. Eski birisi değilim, ben eskiden de sharky idim, hala da öyleyim.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bu arada gititm okula karneyi aldım canım daha da sıkıldı[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: Jack_Noble, 13 June 2003 17:03 tarihinde demiş ki: Amannnıııııın Yawu Ben Demek Bostanlı Cocugusun Sende Bende Bostanlıdayım Evı tArıf Et bakem Ama Yaşlar Tutmuyo :p Senı bu Eskı Newbea center Mastermısın Dıger kımligini Solemeyım Hade :D :-) :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Eski Newbie Center Masteri kimmiş? Eski newbie Center Masterine ne olmuş? Sharky kimmiş? Sharky newbie center masteri olsa ne olurmuş? Neden şimdi söylemiyim diyosun ki Newbie center masterinin özel bir durumu mu varmış? [Bu mesaj ghaldszar tarafından 13 June 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 bende ksk canım sıkılıo şu an pf[hline]DarQeR, 3 June 2003 18:20 tarihinde demiş ki: delikanlı adamın t..saklari aynı hizada olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Eh be gecenin 04.00 'ünde niye geleyim oraya :) Ben hani çıkarız burda, bisiklete bineriz, salak salak muhabbetler yaparız falan diye şeetmiştim :) Oraya gelmesi bir dert, dönmesi ayrı bir dert.[hline] -ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar