Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmir'de bu saatte canı sıkılan ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Su baslıgı 4 gun sonra acıp balcova cıvarlarında olsaydın senle corbacıya gıder dolasır ederdık ama sımdılık sadece uzaktan katılabılırım :)[hline]A little less conversation a little more action please
Mesaj tarihi:
valla bende yenı gordum o saatte tv seyredıyordum can sıkıntısından[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
ehe ben karşıyakadayım ama yaşım tutmuyo :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Life's mean has been changed for him after banned from daoc :-pFerman padişahin dağlar bizimdir
Mesaj tarihi:
Amannnıııııın Yawu Ben Demek Bostanlı Cocugusun Sende Bende Bostanlıdayım Evı tArıf Et bakem Ama Yaşlar Tutmuyo :p Senı bu Eskı Newbea center Mastermısın Dıger kımligini Solemeyım Hade :D :-) :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
said:
Jack_Noble, 13 June 2003 17:03 tarihinde demiş ki:
Amannnıııııın Yawu Ben Demek Bostanlı Cocugusun Sende Bende Bostanlıdayım Evı tArıf Et bakem Ama Yaşlar Tutmuyo :p Senı bu Eskı Newbea center Mastermısın Dıger kımligini Solemeyım Hade :D :-) :D[hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Eski Newbie Center Masteri kimmiş?
Eski newbie Center Masterine ne olmuş?
Sharky kimmiş?
Sharky newbie center masteri olsa ne olurmuş?
Neden şimdi söylemiyim diyosun ki Newbie center masterinin özel bir durumu mu varmış?

[Bu mesaj ghaldszar tarafından 13 June 2003 18:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Eh be gecenin 04.00 'ünde niye geleyim oraya :)

Ben hani çıkarız burda, bisiklete bineriz, salak salak muhabbetler yaparız falan diye şeetmiştim :)

Oraya gelmesi bir dert, dönmesi ayrı bir dert.[hline]
-ee
  • Yeni Oluştur...