Quanzi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kısır döngü içinde gitmesi bununla birlikte gelen, clan içi sohpet saçmalamaları artık oyunun popüleritesini yitirdiğini gösteriyor. Gezilecek alan olmaması, ik-üç spot için insanların birbirini yemesi, class terazisinin ayarsız olması, her hafta aynı taş aynı hamam olan lunar alanında kurbanlık sürü gibi koşturmak artık baydı. O kadar kastık nova attık, complete giydik ama niye? Sırf görüntü olsun diye, başka hiçbir esprisi yok. Bir iki takıldığım arkadaşımda olmasa bu oyunun hiçbir anlamı olmazdı. Nitekim baydım ve ryl online oynamaya başladım. Diablo tarzına yakın olması büyük artıydı ve server ben oynamaya başladığımdan 1 hafta sonra paralı olacağı duyuruldu ve 20 günlük trial e geçiş yapıldı. Bu oyunada para verilecek kadar bir artısı olmadığını gördüm. WoW ie pek alakam yoktu ama oynayanların ağzından bal aka aka konuşmaları wow u denememe sebep oldu. ve sonuç blizzard yine yapacağını yapmış sonuna kadar mmorg kokan, tekdüzeden kurtulmuş bir oyun yapmış. Ultima dan sonra hiçbir oyun beni bukadar heyecanlandırmamıştı. Görüşmek üzere...[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur Kendorf -Sultans- Voider Eldritch ---------------------------------- Knight Online US Server Ares Kendorf -FiRe- Flame Arch Mage ---------------------------------- WoW EU Server Kendorf -***- Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 +1 Hocam,demin ko yu uninstal ettim. Olsun genede eglendık bisi diyemem.Sadece cok mantıksız bir oyun. Oyuna yeni başlayacaklarada bir kaç şey yazayım. 1,dengesiz pvp sistemi 2,dengesiz karakter sistemi 3,basit skill-büyüler 4,basit haritalar 5,basit stat sistemi 6,tek tüq questler,xp bile vermiyolar, 7,lvl 40 tan sonra hayatın sürekli aynı yaratıgı kesmekle geciyor. 8,item olayı apayrı. Bu söylediklerime bir kaç kişi karşı çıkarsa cevap vermiycem sadece gülerim. Oh..Sildim rahatladım. Bende bıraktım falan diye yazı yazmak istemedim,seninkinin altına iliştirmiş olayım :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 can sıkıntısından oynuyoum vaktim olsa wow a başlarım ama okul açıldığında sadece 1 gün oynamak için o parayı vermeye değmez...[signature][hline]HisarOyun.Com&FrpNet.Net CeyhunAlyeşil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Buzkirpisi, 13 Şubat 2005 05:07 tarihinde demiş ki: +1 Hocam,demin ko yu uninstal ettim. Olsun genede eglendık bisi diyemem.Sadece cok mantıksız bir oyun. Oyuna yeni başlayacaklarada bir kaç şey yazayım. 1,dengesiz pvp sistemi 2,dengesiz karakter sistemi 3,basit skill-büyüler 4,basit haritalar 5,basit stat sistemi 6,tek tüq questler,xp bile vermiyolar, 7,lvl 40 tan sonra hayatın sürekli aynı yaratıgı kesmekle geciyor. 8,item olayı apayrı. Bu söylediklerime bir kaç kişi karşı çıkarsa cevap vermiycem sadece gülerim. Oh..Sildim rahatladım. Bende bıraktım falan diye yazı yazmak istemedim,seninkinin altına iliştirmiş olayım :-) wow 2gb ko 200mb :-P[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 WoW un setup dosyaları 2.5 GB. Oyunun kurulmuş hali 4.5 GB :) İmkanınız varsa WoW oynamanızı şiddetle öneririm. Veridğiniz paraya ve harcadığınız zamana değiyor.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oynamak istiyorumda mart ayında pocket playstation çıkcak onada bişeler biriktirmem lazım :-P[signature][hline] Name:Rockncoke_TR Job:Hunter Race:El Karus LvL:3x Clan:Epicurean Server:Japko en alttaki server :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 >Rock Wowla karsılastırmadım, Kurunca 500mb ı gecıyor ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende uninstall edim bari okulda açılıyo yarın pff :([signature][hline]O_o O_O o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NosFFeratu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Çok para... Harbi harbi çok para adsl fatura ile birlikte yaln1z bi insan1z oynamas1 icin gününün 10 saatini cal1sarak gecirmesi laz1m çok para harbi çok para -San1r1m 6 ayl1k al1nca ayl1k 13 dolara gelio bide cd si 86 milyon yada dolar olmas1 laz1m-[signature][hline]Np:800 Manner:376 Staff:Lupus Lvl:5x icemage 3 kekuri ring bulmustur bi kere hacklenmiştir. Abyss dungeon alt katlarda 897621 kerede ölmüştür... [Bu mesaj NosFFeratu tarafından 13 Şubat 2005 18:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 wow un istedigi sistem nedir bir arkadaş yazarsa sevinirim.[signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ko'yu bir oyun olarak görseydim şimdiye kadar 1000 kere bırakmıştım. Ama arkadaş ortamımı seviyorum ve onlarla geyik yapmak için oyuna giriyorum. Eğer oyun beni gerçekten sarmış olsaydı hala level 45 olmazdım. Arkadaşlarla parti kurup 1200 buffla ilk kim ölecek yarışması, DM'ye dek atışla en fazla hasar verme, tek başına shaula kesme gibi yarışmalar bile yaptık :D Tamamen arkadaş ortamı ve geyikleri için oyundayım. Bu yüzden bırakacağımı sanmıyorum. Arkadaş grubu dağılırsa bırakırım. [signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 13 Şubat 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bu oyunda lvl 33 küsürlerde 3-4 arkadaşla kasmaya başladık..... nitekim her akşam birlikte mega,Death Knight keserken birlikte eslantı keşfettik.... İlk önce ash ı gördük bu ne dedik yenir mi içilirmi? bize bir boy büyük gelirmi derken 1-2 kez KS yaptık 3-4 bin xp yi görünce şöle bi vavvv!!! dedik bu ne böle diyerekten eslantçı olduk..... İşimizi 1 boy daha büyüterek DTS keser olduk...Yine 3-4 kişi hep aynı partyde takılıyoruz muhabbet ve geyik gırlaaa..... Hadi gidelim clan kuralım.... devamlı nerde olursak olalım muabbetimizi ederiz diyerekten, uzun süren hatta gecelerce clan ismi üstünde beyin fırtınası yapıldı.... fakat bulunan isimlerin kullanılıyor olması bir an bu iş olmaz demeye getirdiysede bizi bu iş için kendini piskopata bağlayan bir arkadaşımız clan ismini rüyasında görerek clanımızı kurdu...Bizide bu dertten kurtardı...... Bir kaç hafta 4-5 kişi takıldık clanda nitekim rahattık kafamız sakin, o deru senin bu apos benim diyar diyar dolaşarak çeşitli katliamlar yapıyorduk...... Liderimizin artık clana adam alın emri ile her şey değişti....(kötü zamanlar burda başladı :)) Yeni clan arkadaşlarımız olmaya başladı.İyide oluyordu fakat bazı yeni arkadaşların muabbeti 2. plana atarak her gün yeri göğü inleten LVL haykırışları (kimisininde apos böle mi? kesilir diyerek clandan çıkması bana sölicek bi şey bırakmamıştı )çekilmez olmuş, clandan çıkmama bile sebep olacaktı..... Emeklemeden koşmaya bu kadar meraklı olmak beni çileden çıkarttı oyundan soğudum hatta....Yakın arkadaşların hatırı ve muabbeti olmasa clan demicem çıkacaktım.... ama neyse..... Clan liderinin dediği gibi BİZ VATANDAŞIZ HANGİ VATANDAŞIN GİDİPTE CUMHURBAŞKANLIĞINDAN İŞ İSTEDİĞİ GÖRÜLMÜŞTÜR!!!!! alın size haddini bilmeyi anlatan bir cümle :) Kısacası Clan lvl demek değil biz aslen rahat geyik yapmak için kurmuştuk ama muabbetten uzak lvl diye bağıran clancık olmaya başladık...... Artık TEMİZLİK ZAMANI geldi.... Bu bir oyundur maksat muabbet olsun........... epey yazdım ama laf olsun diye yazdım gidipte bu mesaj a cevap yazmaya kalkışmayın.......... Verdiğim rahatsızlık bana verilen rahatsızlıktan fazla değildir...... Saygılarımla.....[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: fatihkaraca, 13 Şubat 2005 19:26 tarihinde demiş ki: Ko'yu bir oyun olarak görseydim şimdiye kadar 1000 kere bırakmıştım. Ama arkadaş ortamımı seviyorum ve onlarla geyik yapmak için oyuna giriyorum. Eğer oyun beni gerçekten sarmış olsaydı hala level 45 olmazdım. Arkadaşlarla parti kurup 1200 buffla ilk kim ölecek yarışması, DM'ye dek atışla en fazla hasar verme, tek başına shaula kesme gibi yarışmalar bile yaptık :D Dm yi denemedimde troll kinge 11651 koydum lvl 50 olursam 2 katını koyucam eheh Tamamen arkadaş ortamı ve geyikleri için oyundayım. Bu yüzden bırakacağımı sanmıyorum. Arkadaş grubu dağılırsa bırakırım. [signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 supersonic. benim mesaja quote yapmışsında, öyle bi yere yazı yazmışsınki billet o "11bin küsür damage vuruyorum" lafını ben yazdım sancak. :yapma:[signature][hline]İnsanın fikri neyse, zikride odur. [Bu mesaj fatihkaraca tarafından zırt pırt değiştirilmiştir. Sonunda yalama olmuştur. Dikiş tutmamaktadır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrKoLpa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Wow un oynanabilirliği ko nun yanından bile gecemez one öle adamı sec attack a bas yok yön tuşlarıyla koş mouse la camera wiev i deiştir counter mı oynuoz bea valla sarmadı beni bi 2 3 saat oynamışlıım var ama bence yalan bi oyun bi ton quest var adammı kesicem quest mi yapıcam. level 4 ken ufak bi human town bile bastık beni sarmadı valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harkonen Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 said: rockncoke, 13 Şubat 2005 16:03 tarihinde demiş ki: said: Buzkirpisi, 13 Şubat 2005 05:07 tarihinde demiş ki: +1 Hocam,demin ko yu uninstal ettim. Olsun genede eglendık bisi diyemem.Sadece cok mantıksız bir oyun. Oyuna yeni başlayacaklarada bir kaç şey yazayım. 1,dengesiz pvp sistemi 2,dengesiz karakter sistemi 3,basit skill-büyüler 4,basit haritalar 5,basit stat sistemi 6,tek tüq questler,xp bile vermiyolar, 7,lvl 40 tan sonra hayatın sürekli aynı yaratıgı kesmekle geciyor. 8,item olayı apayrı. Bu söylediklerime bir kaç kişi karşı çıkarsa cevap vermiycem sadece gülerim. Oh..Sildim rahatladım. Bende bıraktım falan diye yazı yazmak istemedim,seninkinin altına iliştirmiş olayım :-) wow 2gb ko 200mb :-P İsterse pacman kadar olsun farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar