Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sorun -> Oyun donuyor

behran

Öne çıkan mesajlar

said:
codmaster, 13 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki:
Hatırladığım kadarıyla,ethernet kartının ayarlarında hardware checksumming i off yapıyorsun ve düzeliyor.Forumda böyle yazıyordu.

Adsl var kaptan bende ethernet kartıyla işim yok :)[signature][hline]status: Item Shipped (10th Feb 2005) - 72 saat
Sosyal ağlarda paylaş

US tede oluyordu ki o zaman celeron 1.7 vardı şimdi p4 2.0 işlemciden değil.
DOnduktan sonra harddisk ve modem ışıklarının yanmaya devam ediyo olması ekran kartını süpheli konuma getiriyo bende.

Ekran kartım Geforce mx 200 32mb( evet o iğrenç kart :) )
sizlerin ne?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

o harddisk yanma olayı ya harddiskten yada ramden oluyor zaten kapalı bir yere gir fpsne bak butun detaylar kapalıyken 40 uzerinde seyrediyorsa ekran kartından değildir , yani en azından bende öyleydi açık bir yerde 40-30 civarıydı oyuncular girdimi ekrana takılma oluyor oda ramden olması lazım diye biliyorum ram için para biriktirin 1024 yapıcam kararlıyım 256yla oynamanın bir tadı yok hatta tad diye birşey yok[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
behran, 14 Şubat 2005 01:02 tarihinde demiş ki:
Us forumlarında blizz in bi çözümüde yok suskunlar bakalım şimdilik

Ben şimdi cosmos yükledim kırmızı yazıyla ingilizce olarak cpu ile ilgili bişiler sölüo ve görüntü ayarlarını değiştirin cpu değerlerini aşıyorsunuz gibisinden yazı yazıyor.
grafikleri düşürsemde aynı sorun. Hem neden pc kasılmıyorsa düşüreyimki. en kısa zamanda sorunu çözerler inşallah yoksa sinir hastası olup çıkıcam.
her 30 dk da bir resetlemek makineyi gıcık edio[signature][hline]wow.forumu.com
Sosyal ağlarda paylaş

Ya abi ben us betada eu beta her aşamada oynadım hemde o zman 256 ram varken böyle bişi olmuyodu.inan bende bıktım.yaw 2.4 amd var ne işlemcisi olucak annamıyorum.
usa forumda adamın pc sini yaziim bak aynen copy liyorum adamın postundan
"I have the same issue in addition to some others. I am running the following:

Asus A8N-SLI Deluxe
AMD 64bit 3500+
2 gig PC 3200
PCI-E EVGA GF 6800U 256mb
74 gb SATA WD Raptor
520W Power Supply
"
adamlar yeni güç kaynağından tut ekran kartı eğ kartı ne bulurlarsa yeni bile almışlar gene aynı sorun.%100 yazılımsal bence.....[signature][hline]status: Item Shipped (10th Feb 2005) - 72 saat
Sosyal ağlarda paylaş

Asus A8N-SLI Deluxe
AMD 64bit 3500+
2 gig PC 3200
PCI-E EVGA GF 6800U 256mb
74 gb SATA WD Raptor
520W Power Supply
------------

Direk sinirlerim bozuldu..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu oyun için anakartımı değiştirdim ve 64bit amd3000 aldım 2 tane daha 512 ram alcam yakında şu anda 768 pc3200
power supply bugün kardeşimin pcden söktüm 300w (benimki 250 idi) ve onu taktım.

Ama yinede banamısın demiyor.
Buyrun buda söylediğim uyarı..

[Bu mesaj MOSAD tarafından 14 Şubat 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj MOSAD tarafından 14 Şubat 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bende de var böle bi sorun oyuna girerken yükleme ekranı öle kalıyo yükleme bittikten sonra sesler filan geliyo hatta büyü bile yapabiliyorum ama ekran hep yükleme ekranı dün akşam 20:00 civarı bi gitti dahada giremedim ya Xp yi silip Winme yükledim gene aynı çözemedim bir türlü[signature][hline]Wolfsore
Orc Shaman Of Hordish Manner
Burning Legion

[Bu mesaj yevaud tarafından 14 Şubat 2005 08:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...