Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşalr hani basta xxx serverimiza hosgeldiniz sitemiz aktiftir gibi bisi yazıo sol alt kösede onu kendime göre nereden ayarlayacaımı bulamadım.
Faust Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sphere_book.scp, nebula scriptlerinde ise defs.scp içinde. [scroll_motd] satırının altında.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 demek istediim o deildi dediim solda www.sphereserver.com yazıo altındada xxx serverına hosgelinz yada toplam hizmet süreniz 0 bunu nası deiştiricem playerın görmesi için
Faust Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 www.bpsoft.com adresinden hex editor indireceksin. Sonra stringleri değiştireceksin. Tonla konu var, aratırsan yardım alabilirsin.[signature][hline]Faust - MSN: [email protected] www.noir.gen.tr www.yavuzcetin.com Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 onu scriptlede yapilabilir nbl scriptlerinde commands.scp de vardi ama stafflar icin onu playerlara benzer yaparsan online sureniz filan onlari yapabilirsin bide sysmessageyle login e yazi yazilabilir
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: -Aeris-, 12 Şubat 2005 22:52 tarihinde demiş ki: www.bpsoft.com adresinden hex editor indireceksin. Sonra stringleri değiştireceksin. Tonla konu var, aratırsan yardım alabilirsin. Yuhhhh naaptın la . Adam daha scriptingle ilgili sorunlar yaşıyo , sen decimal kodlar diyon . iyi iyi gusel cevap ;)[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | CARPE DİEM|
keyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oda sphere_book.scp de olması gerekli arat www.sphereserver.com diye cıkarsa değiştirirsin ama hexle bir alakası olmadıgı kesin scriptle.. :)[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 on=@login sysmessage Sunucumuza ho$geldiniz! Sitemiz aktif hale gelmi$tir vs.vs. olarak istiyor sanırım.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. neden bu düzen böyle,neden herkes sahte?
Neron Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 "www.sphereserver.com" filan demiş girişteki versionun yazması vs. filan dedi arkadaş heralde.Faustun dediği gibi hex editle yapabilirsin.Kolay bir program zaten[signature][hline][i]Herkez bir hayat biçimini seçer, ve o hayatın bedelini öder..[i]
Rasmus_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Spheretables.scp sine gir ordan aşşağıda skillclass 0 bölümünün altında on=@login vardır yoksa sen koy sonra altına da src.sysmessage Hepiniz Hosgeldiniz de böyle olur eğer bunu stafflara da koymak istersen skillclass 1 bölümündeki on=@login bölümüne yazarsan olur.
Masterwolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 tamam oldu bi de bunun rengini nası deiştiricez
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 revision kullaniosan @55 yada @1100 gibi sayilar koy renkler onlar kendin ayarla
Zerglingtr Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 [function giris] serv.allclients sysmessage ben zergling :D serv.allclients sysmessage scripterim :D return 1 endif ondan sonra sphertables.scp yi ac on=@login olarak arat hemen altina src.giris yaz hadi hayirli olsun :D[signature][hline]Web Master of Turkoyun GM Gören Masum PLAYER!! Koçum Benim!! Bloodrave Head Owner
Drakonia Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Rasmus_, 13 Şubat 2005 10:51 tarihinde demiş ki: Spheretables.scp sine gir ordan aşşağıda skillclass 0 bölümünün altında on=@login vardır yoksa sen koy sonra altına da src.sysmessage Hepiniz Hosgeldiniz de böyle olur eğer bunu stafflara da koymak istersen skillclass 1 bölümündeki on=@login bölümüne yazarsan olur. Bu dogru zergling de zaten adam sana bunu yaptıktan sonra yazıyı nası renklendircem dior[signature][hline]Hiçbir zaman ki kadar mutluysan orasi istedigin yerdir...
Xcrack Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 smsgx 0xx vs olarak kullan , örneğin : on=@login smsgx 0481 Hosgeldiniz. return 1 gibi.[signature][hline]coming soon ... [Bu mesaj Xcrack tarafından 13 Şubat 2005 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
saksuka Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 eyer revisyon kullaniyorsan @xx olarak kullanabilirsin orn: on=@login src.sysmessage @1100 Sunucu'da Sizden Baska Kisi Bulunmakda. src.sysmessage @55 'yi Tercih Ettiginiz Icin Tesekkurler.Iyi Oyunlar [signature][hline]Msnmsgr ! - >Küçük şeylere gereğinden çok önem verenler, elinden büyük iş gelmeyenlerdir.>
Jievaras Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 55i de renkli sysmessage olmuyor diye hatırlıyorum.[signature][hline] Epica UO j4e
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2005 O smsgx Nebula scriptlerinden gelen birsey, 55i'de renkli smsg icin ozel bir komut yok. Region falan degistirip bank layerina sayua isletilerek sol altta renkli yazi cikmasi mantigiyla yazilmis birsey o smsgx.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Öne çıkan mesajlar