Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

12/02/2005 Cumartesi - ZAGA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hehe.. o özgüre yazık oldu valla .. çıktı oraya sap gibi okan da sinir, bıraktı cocuğu azmanların arasına .. kaçtı zaten .
edit:olaya bakın ya.. okan ayakkabısını deiştirtio.. off bala bak ya.

[Bu mesaj driftintosin tarafından 13 Şubat 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
acacak bısı de yok kı ya ben delırdım ekran basında orda olsam doverdım onu valla heh[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Mesaj tarihi:
Kadin cidden salakmis ama ya.Baya bi rezil oldu yani.
Tam dovmelik..Bi dövcen bi de kic sallatirican,baska bi ise yaramaz.[signature][hline]Still Goin' Wild !

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 13 Şubat 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
lol sarkiya bak..
300 500 falan diyo.

yeni bir sevgili bulmaliyim
kontorlerimi doldurmaliyim.
300 500 kontor bitti
nereye gitti..

bu ne ya
[signature][hline]Still Goin' Wild !

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 13 Şubat 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kadın rezil etti programı
okan da utandı zaten

inanılmaz zaga üniversitesi skeçleri kurtardı geceyi

i want to föck you
öhöhöh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Zaga üniversitesi dışında Tuba ekinci yüzünden çok kötü bi program oldu..ilk defa sıkıldım zagada....rezil oldu kadın..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
Mesaj tarihi:
kadın afedersiniz ama tam bir fahi$e o bicim bi$i okana kukusunu dayamak istiyor ama kadın evli okan uzaklastıkca sokuyor kukusunu ne ayıp bi$i ya :yapma:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
napıcan resmini bırak ya hani bi laf vardır aptal sarısın diye bu hatun sarısında degil nedir bunun yaptıgı tam bir APTAL[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
o kadının doğal hali olamaz veya doğal hali öyle olan biri kadın olamaz hayır kabul etmiyorum ben(tuba denen yaratık).. yanındaki kız da aptaldı ama edepliydi en azından. zaga izlemiyodum ne zamandır ilk kez baktım bakmaz olaydım.
cnbce de bin kat daha tercih edilesi bir film vardı, var hala galiba.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
Mesaj tarihi:
ben zaten ilk çıktıında göğsünden o kolyeyi çıkarıp okana vermesinden onun dışında herife gelip de canın ne ister falan die sormasından anladım sora reklam girince okan döwüp kowdu heralde dedim baktım hala o salak çıkıo bende heralde yıllar sora ilk kez bi okan bayülgen programını sıkılıp kapadım trtde daa güsel şeler wardı walla :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Mesaj tarihi:
bende dayanamayıp kapadım yani allahım ne kılıbık kocalar varya uyuz oldum valla ayrıca ek$i sozluk adına konusma yapan oglanın yanındaki oglanda ayrı bir manyaktı :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Mesaj tarihi:
said:
driftintosin, 13 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki:
aaa .. seçkin'e laf söyletmem belki eeskiden hafif bi gerilik vardı ama bugün programın en akıllısıydı valla..şirin şey.
+1+1+1+1[signature][hline]===>CheesteR<===
so you think you can tell
heaven from hell,blue skies from pain,

Msn:[email protected]...

| Resimlerim | Sözlük |
  • Yeni Oluştur...