Tarist Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Yanlis zamanda gittin abi ahah.. Kamu maliyesini anlatiyo adam =p[signature][hline]Still Goin' Wild !
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 hehe.. o özgüre yazık oldu valla .. çıktı oraya sap gibi okan da sinir, bıraktı cocuğu azmanların arasına .. kaçtı zaten . edit:olaya bakın ya.. okan ayakkabısını deiştirtio.. off bala bak ya. [Bu mesaj driftintosin tarafından 13 Şubat 2005 02:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Utanmasa açacak simdi[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 acacak bısı de yok kı ya ben delırdım ekran basında orda olsam doverdım onu valla heh[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
octopus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 uhauhauah bu kadın nedir ya aman allahım tam tost arasına girecek bişi :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ama o *ıc salııyan kız mayak simid resimlerini arıom :D[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 is gücü oyhs...[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Kadin cidden salakmis ama ya.Baya bi rezil oldu yani. Tam dovmelik..Bi dövcen bi de kic sallatirican,baska bi ise yaramaz.[signature][hline]Still Goin' Wild ! [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 13 Şubat 2005 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 lol sarkiya bak.. 300 500 falan diyo. yeni bir sevgili bulmaliyim kontorlerimi doldurmaliyim. 300 500 kontor bitti nereye gitti.. bu ne ya [signature][hline]Still Goin' Wild ! [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 13 Şubat 2005 02:35 tarihinde değiştirilmiştir]
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aman allaım.şarkıya bak ya. şarkı mı bu.. kontör bitti ,nereye gitti. (bkz: doktor bu ne)
jankis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kadın rezil etti programı okan da utandı zaten inanılmaz zaga üniversitesi skeçleri kurtardı geceyi i want to föck you öhöhöh[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mantar136 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Zaga üniversitesi dışında Tuba ekinci yüzünden çok kötü bi program oldu..ilk defa sıkıldım zagada....rezil oldu kadın..[signature][hline]Biz Sultanî için "Öl!" deseler, ölürüz...
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla hea zaganın tarihine gecti herhalde en rezil bolumu budur bu arada rock fm in gzl reklamını yaptılar hea :-P[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kadın afedersiniz ama tam bir fahi$e o bicim bi$i okana kukusunu dayamak istiyor ama kadın evli okan uzaklastıkca sokuyor kukusunu ne ayıp bi$i ya :yapma:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 evet yaws okan a cok pis yalanıo bu arda bu hatunun resimlerini bulamadım :([signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 napıcan resmini bırak ya hani bi laf vardır aptal sarısın diye bu hatun sarısında degil nedir bunun yaptıgı tam bir APTAL[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Nereid Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 o kadının doğal hali olamaz veya doğal hali öyle olan biri kadın olamaz hayır kabul etmiyorum ben(tuba denen yaratık).. yanındaki kız da aptaldı ama edepliydi en azından. zaga izlemiyodum ne zamandır ilk kez baktım bakmaz olaydım. cnbce de bin kat daha tercih edilesi bir film vardı, var hala galiba.[signature][hline]Up on the rooftops I feel alive-gratefully detached from the human hive.
December_Flower Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 harbiden ya seçkin piriler melek kaldı bunu yanında hehe[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 resmen ZAGA yı cıptıs cıptıs lık yer yaptı haydi eller 300 500 fln sasırdım :-P[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Çok pis laf koyuyolar kadina,iyi de yapiyolar.Böyle mallik görmedim ben.[signature][hline]Still Goin' Wild !
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ben zaten ilk çıktıında göğsünden o kolyeyi çıkarıp okana vermesinden onun dışında herife gelip de canın ne ister falan die sormasından anladım sora reklam girince okan döwüp kowdu heralde dedim baktım hala o salak çıkıo bende heralde yıllar sora ilk kez bi okan bayülgen programını sıkılıp kapadım trtde daa güsel şeler wardı walla :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aaa .. seçkin'e laf söyletmem belki eeskiden hafif bi gerilik vardı ama bugün programın en akıllısıydı valla..şirin şey.
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 bende dayanamayıp kapadım yani allahım ne kılıbık kocalar varya uyuz oldum valla ayrıca ek$i sozluk adına konusma yapan oglanın yanındaki oglanda ayrı bir manyaktı :lol:[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: driftintosin, 13 Şubat 2005 02:48 tarihinde demiş ki: aaa .. seçkin'e laf söyletmem belki eeskiden hafif bi gerilik vardı ama bugün programın en akıllısıydı valla..şirin şey. +1+1+1+1[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 oh bea sonunda bitti :) kurtulduk su karıdan :)[signature][hline]azimli tikky laila'ya damsız girer ===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
Öne çıkan mesajlar