EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yaw bu shoutcast i kurdum çalıştırıyorum serverı da ayaladım sadece ip yi nası ayarlayacagımı bilmiyorum yani 10.0.0.1 olarak gosterıyo ip olarak gostermıyo bu 10.0.0.1 olayı da sanırım mask ip olayı nası ayarlayacagım hakkında bır bılgısı olan warsa yardım edebılır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İp adresim ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abi bu shoutcast olayını bende yapmaya calısıyorum ip mi de biliyorum whatsmyip.com dan ogrenıyorum falan herseyı yapıyorum ama neden se karsıdakı benım radyoyu dınleyemıyor. anlamadım bende neden boyle bısey yapyıor fırewall falan mı dedım pc dekı firewall ı kaldırdım. modemdekını de kaldırdım. hepsi disable. karşıdakine böylebir adres veriyorum yazıyor ama baglanamıyor ? örnek:http://81.62.145.8:8000/listen.pls bunu yapıyorum ama olmuyor ? karsıdakı kısı sayfa goruntulenemıyor hatası verıyor dıyor. ben kendım tıkladıgım da gırıyor ama ?[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 işte bende de aynı sorun war kardeş sanırım sende alcatel kullanıyorsun zoom modem den onun ayarı yapılıyomuş ama alcatel de bulamadım sınır oldum kırıcam makıneyı radyo olayına gırıcem diye 40 gb mp3 yükledim habire download ettim tamam hazırım diince de kuramadık olmuyo bende aynı senin gibiyim :( help plz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eheh yok ben d-link 500 g modem kullanıyorum ama bendede sorun veriyor işte . bilen biri cıkmadı karsıma hala .[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Modeminizin kontrol panelinden port açacaksınız kendinize... 8000 portunu kendi makinenizin IPsini girerek yönlendireceksiniz işte :) TCP mi oluo UDP mi bilmiom :D:D[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Firefox Kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 nassı yapcaz bi bilsek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya ucuza serverını veriyolar msnini ver veriyim adama ne kasıon evden hayret bisisin[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki: sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 nassı ? yaw bilmemek ayıp mı kımse anlatmıyo bak bole bole bıdıbıdıbıdı dıe yaws :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EnginAYAZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 walla utandım sorarken :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar ilk önce ShoutCast'in konsolundan Firewall hatası verip vermediğini bi kontrol edin.. ya da direktman buraya logu c/p edin.. Firewall'la ilgili birşey yoksa ve server'a düzgün bağlandığını söylüyorsa da Shoutcast'ın sitelerinden radyonuzu search edin ordan sitesine girmeyi deneyin.. Girerseniz de sağ üstteki admin girişini yapın..[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar