Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet arkadaslar ben usa de oturuyorum fakat avrupada oturan bir suru arkadasim var, talep oldugu taktirde direk cd leri aldiracagim fakat sadece cd key leri yollayabilirim sizlere. kimseyi kaziklayacak halim yok, daha once kimlerle is yaptigimi bir suru insan biliyor. eger cd key istiyorsaniz fiyati 70 dollar. ozel msg atin. odemeyi paypal uzerindende yapabilirsiniz ve ya direk turkiyede bir citibank hesabim var ona yatirip dekont un scanlenmis halini emailima atarsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Kusra bakma da biraz saçma olmuş. Hem kutuları yollamıyorsun, hem de USA->EU olayını bize bırakıyorsun, hem de 70$ istiyorsun ki oyun İsviçre gibi pahalı bir ülkede bile 75 YTL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 us eu olayini size birakmiyorum. box lari eu dan alacak arkadasim bana cd keyleri soyleyecek bende alanlara ileticem. almak istemiyorsan yorum yapmana gerek yok, bazi seyleri hemen almanin bedeli vardir.. oda 70 dolar arkadasim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sadece key için 70 dolar fazla diilmi yaa.. sendit te 24 euro ya satıyolar sen sade key e 70 çekiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 arkadaslar istediginiz yerden almakta serbestsiniz. ben 70 dolar diyorum key a. isteyen alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Bert, 11 Şubat 2005 19:39 tarihinde demiş ki: sadece key için 70 dolar fazla diilmi yaa.. sendit te 24 euro ya satıyolar sen sade key e 70 çekiyon 24£ (pound) olmasın o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Ceti, 11 Şubat 2005 19:38 tarihinde demiş ki: almak istemiyorsan yorum yapmana gerek yok, bazi seyleri hemen almanin bedeli vardir.. oda 70 dolar arkadasim Kısa yoldan para kazanmak ne güzel, orman ne güzel ağaçlar falan, dimi... Yorum yapma benim bu forumdaki özgürlüğüm, istediğim konuya istediğim yorumu yapabilirim, sana da ancak katılıp katılmamak düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tam bilmiyorum ama yine arkadaşın önerdiği fiyat çok bence neyse alan alır almayan almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 70 dollar verip cd key i almak yerine :) evde oturup tirnak yiyip forumlarda millet acaba su anda lvl kac diye dusunebilirsiniz. bende arkama yaslanip ebay de bid leri gorurum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kendi adııma konuşayım benim tırnak yediğim filan yok ayrıca milletin neden bu kadar panik yaptığınıda anlamıyorum.. adam benden 5 lvl yüksek olmuş pek de bana koymaz açıkçası ben haftaya, hafta içi bi yerden temin ederim oyunu nasıl olsa sadece key e de 70 dolar verecek bi akıllı olcağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sKuLLo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Bert, 11 Şubat 2005 19:49 tarihinde demiş ki: sadece key e de 70 dolar verecek bi akıllı olcağını sanmıyorum Ben öyle birisinin "AKILLI" olabileceğini sanmıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 pauha 25pounda box alıyoruz be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gahgogow Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kimse bu adamdan almasin kazikci ve yalanci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 25 pound + size yollamasi toplam 57 dollara denk geliyor arkadaslar :) 13 fazladan vermeyin banane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sen öyle san ceti. 23.60 pound cd nin fiyatı kargo vs 1.50 pound toplam 25.10 pound. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o ingiliz para birimini dolara cevirirmisin arkadasim :) lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 gameloaded.co.uk den kendi verdigim siparis icin benim bankamdan 55 dollar cektiler lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 47.78$ ediyo 25.60pound lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kafanizi yormayin o zaman arkadaslar, ebay e koymustum ordanda auction i cancel et direk 100 dollar veriyim diren bir elemana sattim. bosverin bu isleri yaslanin arkaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 relax genclik.[signature][hline]Razorjimmy says: o region'un "onDoubleClick"ine şey dedim, if strongbackpack, then açamazsın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya git başkasını kazıkla o zmn kardeşim LOL[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Ceti'den uyanik karaborsaci mantigi disinda birsey bekleyen arkadaslari cok kiniyorum.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar