Figh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Arkadaşlar merhaba, emektar masaüstüme r7260x aldım mutlu mesut rocket league oynuyorum, şirket iş için laptopta verdiğinden dolayı elimdeki thinkpad boşa çıktı, çok sevsem de alıcı çıkarsa maddi hedelerden dolayı satmam gerekiyor, 12.5" ekran onu belirteyim. ürünün sayfası şu: https://www3.lenovo.com/tr/tr/laptops/thinkpad/x-series/ThinkPad-X260/p/22TP2TX2600#tab-features bendeki modelin teknik özellikleri: Intel® Core™ i7-6600U İşlemci Windows 10 Pro 16 GB DDR4 Intel® Entegre Grafikler SSD 256 GB (inç): 12,03" x 8,21" x 0,8" ürünün tek kusuru ekranın sağ tarafında hafif bir çizik var, çatlak vs değil, alkollüyken çizmiş olabilirim, kullanımı etkilemiyor sadece belirli renk arkaplanda ciddi ciddi bakarsanız aa çizik diyorsunuz. görseller şurada https://imgur.com/a/dWmdL adaptöre su dökmem sonucu onu değiştirdim, kutusuz vs özenle paketlenip gönderilir, antalyadayım elden görmek isteyen olursa saha işi yapıyorum getiririm kapınıza kadar :) az çok kullanan olmuştur genelde iş için kullanılıyor sanırım, özellikle batarya ve ssd konusu çok başarılı ben seviyorum en azından. piyasayı bilmediğimden bunu ne kadara satarım diye bir sorayım? işine yarayacak olan olursa teklif de alabilirim, bana zaten hediye geldi size şuan 6kya aldım 3k muhabbeti yaparsam olmaz, mantıklı fiyatı da bilmiyorum. troll serbest, öm akşamları sürekli kontrol ediliyor. edit: model not: aleti silmeden 4 ay kullandım, silmeden foto attım, samimiyik bizde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2018 balta falan? ne kadar gider ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Ekran Full HD mi yoksa HD mi? Batarya normal kullanımda ne kadar götürüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 gercek developer aleti, bilen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 13" zor ya, biseylere baglamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 delulace said: Ekran Full HD mi yoksa HD mi? Batarya normal kullanımda ne kadar götürüyor? hd diye biliyorum yarın netleştirip yazayım, batarya konusuna net cevap veremeyeceğim çünkü 2-3 saat yatakta dizi izliyorum % olarak bakmadım ama bi 2-3 saat daha izlerim gibi bir izlenim bırakıyor bende hep fsad ha birde 2 bataryası var sanırım çünkü normal bataryayı çıkarınca alet çalışmaya devam ediyor, ilk başıma geldiğinde ellerimle haç yaptım bağırdım alete zamanla alıştık birbirimize ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2018 aquila said: 13" zor ya, biseylere baglamak lazim. AOC 21" monitör var onu da satarım fsad. bana ilk başta çok küçük gelmişti, 2 haftada falan alıştım şuan 21 var gereksiz büyük geliyor adapte olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2018 çok sağlam alet bu thinkpadler. mac olmasa alırdım. selam gızlar macbookum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 endüstriyel dayanıklılık vs diyor çok bakmadım ama bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 peki sahibindene vs koysam ne kadardan koyayım arkadaşlar bir akıl versenize, 2016 sonunda sıfırı 6 7k ya satılmış ama sanırım şuan üretimi satışı yok, çok oynuyor fiyatları bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Param olsa düşünmeden 2K verirdim. Alt sınır olarak al işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Benim de içimden 2k'dan fazla geçmiyor ilana bakınca, teknik olarak iyi de olsa ekrandaki çizik uyuz etti alıcı olarak :) Bi de daha yukarı fiyata macbooklarla mücadeleye giriyor orda kaybeder diye düşündüm fiyatı belirlerken :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 o zaman; pati: 2.2k 2k sahibinden: 2.4k dh'de satılır mı atayım mı oraya da? elden çıksın işe yarasın hem 2kya alt modellerini zor veriyorlar işte iyi 2.2 :p sizi mi kırıcam, para verip almadım sonuçta fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 mantıklı takas tekliflerinize de açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Philips Hue V3 Başlangıç Paketi + Google Home + 1 tane de notebook vereyim üste para vereyim. eger ilgilenirsen seni mutlu edecek bir şekilde anlaşırız mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 karatan said: Hangi şehir? antalya dostum @akif: model tutar vs net yazarsan düşüneyim abi ciddi ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 öf o şehirde saha ajanlarım yok mlsf. akif al şunu da beni de kurtar arkadaşı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 sen neredesin? belki o şehirde benim saha ajanlarım vardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Ordu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 şehir dedim abi. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 https://www.ordu.bel.tr/ aslında büyükşehir ama neyssdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 neyse toplayalım arkadaşlar, dediğim gibi pati 2k. antalya elden verebilirim, diğer iller istediğiniz kargoyla gönderebilirim iyice güzel paketleyip, kargo size ait. takas tekliflerinizin hepsini değerlendiririm sorun değil öm atın. kapalı kutu değişimden gelen bir telefonunuz vs varsa 1 1.5klık valideye lazım o artı fark şeklinde de yapabiliriz. referans isterseniz verürük falan. herkese iyi forumlar, konuya yazılacak pek bir şey kalmadı, ömleri kontrol ediyor olacağım, 3-4 gün sonra falan sahibinden ve dhe açıcam bilginize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2018 https://hizliresim.com/Z9m3mV https://hizliresim.com/XPm6m5 https://hizliresim.com/y0gqQn 250 hd var. 3 saat sarj tutması gerek (bundan emin değilim uzun zamandır açılmadı) gerisi ekranda. https://hizliresim.com/lOmZag https://hizliresim.com/lOmq2B Philips Hue V3 Richer Colours son versiyon bu satış linkleri fiyat acısından sıfırı olarak: google home phlips hue v3 1000 tl de üste nakit veririm. Eger bunlardan biri işine bile yarıyorsa bence adil bir takas fiyatı. 3 ürün + 1000TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Figh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2018 abi hue 6 ay sonra falan lazım olacak, ev eşyasında 2. el kullanamıyorum saçma sapan bir hissiyattan. notebook lazım değil olsa bunu satmam zaten, bulamazsam kimseyi dönerim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar