Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinan Şamil sam Ünvan maçı!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işte bu kadar abicim işte bu kadar ya...aklını aldı herifin aslanım benim bea!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
tabe kolaydı :)

son 30 sn valla deli danalar gibiydiler
bravo sinan[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
reklam olur mike tyson sadece

fena mac degildi
sinan da ilk 8 round iyi puan toplayınca devamında kaybettigi puanlar fazla bir sey kaybettirmedi ona[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki:
Trouble that we've come to know will stay with us

bad religion xxx tarihinde demis ki:
A smile on the lips and a hole in the head
Mesaj tarihi:
o değil bizimki red etmiş adamı =)
kaybetti ya ünvanını bi işe yaramaz[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Mesaj tarihi:
Beyler açık seçik tamam sinan'ın devirdiği zenci tyson'u devirdi ama tyson'un boşluguna geldi o maç sinan'ın kalbini kırar açıkcası bunca senedir box izliyorum gözleri sulanır bende erken tyson ile kapısmak için ha öyle bir maç olursa izlemek için herşeyi yaparım[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center

[Bu mesaj TahtaBacak tarafından 12 Şubat 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hm bilmiyorum ben o kadar çok box eheh.
Ama reddetmesi bana da mantikli geldi simdiden.Profesyonel yaklasmis olaya =][signature][hline]Still Goin' Wild !

[Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 13 Şubat 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tyson bence zirvedeyken birakmaliydi, yaslandi ne durumlara dustu zavallim.

gecende bi arkadasdaykene gencliginden maclar izledik, adam netten cekmis, tyson acimiomus valla, kac tane bayiltmis hehe[signature][hline]taze bitti.
Mesaj tarihi:
tyson'ın l.lewis'le yaptığı maç aklıma geldide ciddi ciddi çok acımıştım tyson'a tadında bırakmalıydı kepaze oldu o maçta tüm dünyaya.[signature][hline]jan d.
Mesaj tarihi:
Evet ama duyduğum kadarıyla aleme düşgünmüş ve kazandığı milyonları falan tüketmiş organizatörlerde sinan'ın devirdiği zenciyi nasıl olsa yener diye maçı ayarlamışlar ama bu maç tam bir hüsrandı eski tysondan eser yoktu.Sabah 6ya kadar beklıyoduk 1. rounda dev gibi adamı seri veriyordu yere maç izleyemıyorduk ama saygı duyduruyordu kendine bende üzüldüm bu durumlara düşmesine[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Mesaj tarihi:
Süper maçti 2 sporcuyada kocaman 1 bravo bence çok centilmendiler...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Mesaj tarihi:
yo hayır yaf adam da bir arada dusecekti sinan Şamil bi kac seri yumruk yapsa kesin yerdeydi ellemedi nedense :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
  • Yeni Oluştur...