gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya söle bi koysa okkalı keske adam 2 80 yere serilse of ne süper olur ya :P
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Son roundmis,Lawrance cok gaz basladi..[signature][hline]Still Goin' Wild !
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 oofff...son raund süper ötesi harika bi dövüştü.. nası tarif edicemi bilemedim bian.. bırakırmıyız hiç bu ünvanı biz.. aldık yine maçı..
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Heheyt! aldik.Oha eye of the tiger caliyo salonda hehe[signature][hline]Still Goin' Wild !
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 işte bu kadar abicim işte bu kadar ya...aklını aldı herifin aslanım benim bea!![signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
-Mandrake- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aldık ama sinandan daha rahat bi maç beklerdim[signature][hline]ama kopuktu kopuktu zincir olduramadım......
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tabe kolaydı :) son 30 sn valla deli danalar gibiydiler bravo sinan[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bence sinan knock out icin degil de kemerini korumak icin boyle dovustu, cok defansifti yani, cakti 3-5 ama indiremedi. :)[signature][hline]taze bitti.
arc Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 clay bey de çok indirici bi herif ama, yine iyi maçtı bence.[signature][hline]sanerixx, vitalizes body and mind
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 helal bee..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mike Tyson maç teklif etmis,simdi duydum eh. Umarim dunya sampiyonu olduktan sonra agzinin payini verir =][signature][hline]Still Goin' Wild !
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 reklam olur mike tyson sadece fena mac degildi sinan da ilk 8 round iyi puan toplayınca devamında kaybettigi puanlar fazla bir sey kaybettirmedi ona[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kendi kasinmis Tyson'in eheh.[signature][hline]Still Goin' Wild !
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o değil bizimki red etmiş adamı =) kaybetti ya ünvanını bi işe yaramaz[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Beyler açık seçik tamam sinan'ın devirdiği zenci tyson'u devirdi ama tyson'un boşluguna geldi o maç sinan'ın kalbini kırar açıkcası bunca senedir box izliyorum gözleri sulanır bende erken tyson ile kapısmak için ha öyle bir maç olursa izlemek için herşeyi yaparım[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center [Bu mesaj TahtaBacak tarafından 12 Şubat 2005 23:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Tarist Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hm bilmiyorum ben o kadar çok box eheh. Ama reddetmesi bana da mantikli geldi simdiden.Profesyonel yaklasmis olaya =][signature][hline]Still Goin' Wild ! [Bu mesaj Tarist_Windveil tarafından 13 Şubat 2005 00:01 tarihinde değiştirilmiştir]
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tyson bence zirvedeyken birakmaliydi, yaslandi ne durumlara dustu zavallim. gecende bi arkadasdaykene gencliginden maclar izledik, adam netten cekmis, tyson acimiomus valla, kac tane bayiltmis hehe[signature][hline]taze bitti.
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 tyson'ın l.lewis'le yaptığı maç aklıma geldide ciddi ciddi çok acımıştım tyson'a tadında bırakmalıydı kepaze oldu o maçta tüm dünyaya.[signature][hline]jan d.
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Evet ama duyduğum kadarıyla aleme düşgünmüş ve kazandığı milyonları falan tüketmiş organizatörlerde sinan'ın devirdiği zenciyi nasıl olsa yener diye maçı ayarlamışlar ama bu maç tam bir hüsrandı eski tysondan eser yoktu.Sabah 6ya kadar beklıyoduk 1. rounda dev gibi adamı seri veriyordu yere maç izleyemıyorduk ama saygı duyduruyordu kendine bende üzüldüm bu durumlara düşmesine[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
SmoLaFein Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 1 dakka kaldı Yah :D antrenor cok guzel arkadan fon yaptı helal olsun Sınan'a[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
trapt Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 budur ya gurur duyuyorum adamla[signature][hline]I thought it would be nice to lie down and close my eyes It never occurred to me that I am already asleep
obacan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İyi maçtı valla :)[signature][hline]Blind Guardian Eğer organize olabilseydim çok tehlikeli olurdum...
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Süper maçti 2 sporcuyada kocaman 1 bravo bence çok centilmendiler...[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yalnız ikisi knock out olana kadar round sınırı olmadan kapışsalar zenci abimiz yenerdi :) Sinan hafiften kaymaya başladı,zenci herif tank gibi maşallah vuruyon vuruyon bişey olmuyo[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
MagicGladiator Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yo hayır yaf adam da bir arada dusecekti sinan Şamil bi kac seri yumruk yapsa kesin yerdeydi ellemedi nedense :)[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Öne çıkan mesajlar