Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cem Yılmaz'ın 13 Şubat önerisi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cem Yılmaz sevgilisi olmadığı için bu sene 14 Şubat'ı değil, 13 Şubat'ı kutlayacağını belirterek, bu günün de 'Dünya Saplar Günü' olmasını teklif etti. kaynak : "haberx"

yeni herkes 15 şubat diyor falan..sizcede 13 iyi değilmi :) hemde 13 ü ters çevirin bakalım..işte!! içinde bir gizem saklı :))[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
salak değiliz be fistan[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
ayrıca cem yılmaz demişki :

HABER7-Cem Yılmaz, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde ne yapacağıyla ilgili soruya, ‘Ben Sevgililer Günü’nü 13 Şubat’ta kutlayacağım. 13 Şubat Dünya Saplar Günü. Dünyada ve Türkiye’de ilk kez kutlanacak. 14 Şubat’ta da sahnede olacağım’ diye cevap verdi.[signature][hline]all your base are belong to us !!!
Mesaj tarihi:
aslında ben cem yılmaz ım da çaktırmıyorum[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them
[i]Franklin D. Roosevelt
Mesaj tarihi:
hoş ağbi toplanalım ibadet falanda ederiz tanrıya birdaha bu günü kutmayalım diye[signature][hline]Vodvil [Asıl Oyun Şimdi Başlıyor!]
http://www.vodvil.com
Mesaj tarihi:
cem yilmaz gec kaldi
ganimujde 2 yil once penguen de dunya saplar gununu ilan etti 15 subat olarak

otursun yerine[signature][hline]I have grown older, you have grown colder,
And nothing is very much fun, any more.
  • Yeni Oluştur...