Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çaykur Rizespor & Galatasaray

uncla

Öne çıkan mesajlar

çok güzel bi oyun sonrası zor bi deplasman olan rize'den 3 puan çıkardık sayılır herkesi kutluyorum ribery'de çok çalışkan bi oyuncu, ilk maçtan izlenimim olumlu.[signature][hline]jan d.
son 5 dk bu arada gollerde hakan şükür ve cem baki k.k

[Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 17:46 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj uncla tarafından 12 Şubat 2005 17:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

umarım gs galibiyetlerine devam eder ve bizim 3 puan önümüze geçer...tam şampiyon olduk derken derbide bi 6 tane çekeriz akılları başlarına gelir...tebrikler gs..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

mandoo laf etmeyeyim diyorum.. tutyuyorum kendimi yüz yüze de görüştük pek öyle bir tipin de yoktu ama neden bilmiyorum klavye başında provokatör oluyorsun bir anda

yeter ama her yerde bu tür mesajlar atıyorsun yeter gerçekten

tyani de ki "ben 11 yaşındayım ilkokula gidiyorum" ya da "bende zeka geriliği var anlamıyorum" de ben de tamam diyeyim

ama aklı başında biri nin kalkıp böyle çocukça şeyler yaparak insanların sinirini bozması çok yazık

sportmen misin yoksa hayvan bir holigan mı?[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

ben galatasaraylıyım ama ben ilk yarı hiç bi olayızı görmedim rizenin biz hızzlandıımızda paso yerde yatıp oyunu soğutmasından da olabilir ama adamlar ii taktik yapmışlar 3 forvet bi de bizim forvetleri 2şer kişi tutuodu..+orta sahayı ikinci yarı gördüm varmış ben yok sanıodum ilk yarı defanstan forvete atılan toplarla çıkmaya çalışıoduk ortada adam yok die song kuruodu :) ikinci yarı da adamlar kendi kalelerine attılar gaza geldik..ve hakan şükürün oynaması taraftarı deilim en az 4 tane karşı karşıyadan 2 tanesini atmıış olması bence başarı deil onu yerinde başkası olsa hepsini atardı bence..pek iyimser deilim yani şuanki halimiz hakkında[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi gol attı diye hakan şükürü övüyosunuzda maç boyunca hakanın ezmediği pozisyon batırmadığı atak yok. 2 golüde beleşe/arkadaşlarının hediyesiyle attı.

yapmayın etmeyin. necati var aslanlar gibi çocuğa yazık etmeyin[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 25
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

bencede necati adama pas atarken salaklık yapıp karşı karşıyayı kaçırdı zaten delirdim..hasan oynasa necatiyle daa bi güzel olur bence..buarada ribery iiydi bence adama pek pas atmadılar ama kendi kapıp düzgün işler yapmaya çalıştı zamanla ii olur..tabi sabrinin en ii oynadıı dakkalarda çıkarılması da ilginçti..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yarı durgunduk ikinci yarı iyi oynadık bulduğumuz pozisyonları değerlendirdik aldık maçı.
bu arada ribery'de bayaa hızlı ve dikini oynayan bi oyuncu belki ilk maçtan yorum yanlış ama iyi transfer daha göreceğiz zaten ilerleyen haftalarda.

ok crimson :D[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk ben uncla dan baslıyım.Guzel kardesim bak nedir bu reis ayakları anlamadım sana yakışmıyor.Geregi yapılcak zaten falan cok gereksiz yani bu laflar.Mando orda 6 tane atarız demiş ne var bu lafta gayet normal.Sindirememisin ,geregi yok yani bu msg in.
Maca gelelim ben besiktas macının altına bir dipnot gibi yorum dustum burayada dusiyim.Rize ilk yarı galatasarayı resmen sahadan sildi.İkinci yarı ne olduysa oldu bu galatasaray 3 tane gol buldu.Yani yediklere gollere bakıyorum.Komedimi desem bilerek mi desem belli degil.Topu kornele atayım derken kalesine atmıs ama yani bir garip koku var o golde.Bilmiyorum Galatasaray alıyor ama nasıl alıyor.Umarım bileginin gucuyledir.Sampiyon olursanız ne mutlu sizlere ama boyle boyle sampiyon oldular diye yorum geldimi o yorumları ne yazık ki kabullenicem gibi..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki:
fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :)

Be Pro !
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...