Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çaykur Rizespor & Galatasaray

uncla

Öne çıkan mesajlar

said:
AMA KADIKOYDE O YARDIMI ALLAH BILE VERSE YENEMIYICEK

(bkz: buyuk konusmak) (bkz: duymasın das eder)

ayrıca futbol topiclerinin cogunda yapılan bir konusma kadıköyde kadıköy ne var arkadaşım kadıköyde yeneceksiniz nolcak ? sonucta birisi kazanmıyacakmı ? konuyu saptırma dedinizmi hep böyle fenerliler gs maclarında yapıyor , gs lılar fener maclarının topiclerinde ayıp cidden
ayrıca athea ne kada güzel söylemiş büyük harfle yazmayınca biz okumuyormuyuz sanıyorsun okuyoruz kahvede degilsin[signature][hline]I took their smiles and I made them mine I sold my soul just to hide the light and now I see what I realy am a their a whore and a liar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
By_frikik, 13 Şubat 2005 05:09 tarihinde demiş ki:
hakemlerde gsli...Orhanın sarı kartı var arkadan korayı çektı ındırdı hakem kart gösteremedı...GALATASARAY resmen yardım alıyor bu kadar olmaz...
AMA KADIKOYDE O YARDIMI ALLAH BILE VERSE YENEMIYICEK!

cozzzzztt[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

@Micha; maçı izlememiş olmana veriyorum keza ribery ve öteki yeni transfer girince attık 22 golü ki ikisi de çok iyi oynadı dünki maçta ilk yedikleri goldede zaten yapabilecek bir şeyleri yok. adam korneri tuttursa bile gs linin ayağına çarpıp gol olacaktı yani o bariz goldü zaten kaptan zafer de dedi "ikinci golü yemeseydik maç berabere biterdi ama ikinci golmoralimizi çok bozdu"

atamayana attılar bu kadar basit..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hakemlerde gsli...Orhanın sarı kartı var arkadan korayı çektı ındırdı hakem kart gösteremedı...GALATASARAY resmen yardım alıyor bu kadar olmaz...

çıktığın mağraya geri dön allahın fenerlisi insanları sinirlendirme Gs topicine yazı yazmayın kardeşim Gs - Fb maçında luciano eli ile top kesti kırmızı yemedi + penaltı verilmedi biz hakem FBLİ DEdikmi insanı çileden çıkartmayın[signature][hline]Doruk Demişki : ahah bunun şeyle bi benzerliği olabilir mi aliağada tansaçtan bikaç şey alıyodum kızın biri geldi benim sepete orkid attı aynı şey mi
Sosyal ağlarda paylaş

said:

al birini vur ötekine.[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

said:

allah'ın işine karışma çarpılırsın...[signature][hline]***ultrAslan***
HERYERDEYİZ
Sosyal ağlarda paylaş

koray beşiktaşa gitti ise bu orhanın çektiği koray kim ?
Rize de kaç tane koray var ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...