bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 bugun doum günüm herkesler hatırladı mutlu mesudum bi sürü hediyemde oldu Hatta benim iiçin en özel olan bir insan ilk kutlayan oldu amma velakin... bu benim için en özel olan insan için özel bi insan varmış. moralim bozuldu yazııım dedim...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 kötüymüş, özelliğinden vazgeçemezsin, aklından da çıkartamazsın ama bir şekilde geride bırakman lazım, çünkü çok daha fazla acı çekiyorsun aklında kalan insanlardan hepi pörtlek bu arada nice mutlu yıllara msn versene özelden, dursun bir kenarda:)[signature][hline]Notwist fi tarihinde demis ki: Trouble that we've come to know will stay with us bad religion xxx tarihinde demis ki: A smile on the lips and a hole in the head Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 öncelikle :tebrikz: bu mutlu gününde moralini bozmuş o özel kişi senin onuda kınıyorum. ama şunuda anlıyorum ki sen daha önceden bu özel kişiye onun hakkında düşündüklerini yansıtmamışsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 olsun ya sen moralini bozmamaya çalis... dogum günün kutlu olsun....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dungeon_Master Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bu konu da napabilirim ki die düşün ama asla umudunu da yitirme. Onunla aran iiyse her zamanki gibi takıl, en iisi bu olucaktır. Sakın zorlama olayına girme. Kızın zamanla o özel kişiden soumasını bekle. Ve bu sırada hep aran ii olsun. Tabi arkadaşlıın da yanında olmanın da dozunu kaçırma; onunla o özel kişi hakkında konuşma, o istediin de ne yardımcı olucak ne işi kötüye götürecek şeeler sööle, herkesin vericei tavsiyelerden ver. Ama yüzeysel davran.. Ve bazen de onun yanlız olduu, o özel kişide dahil kimsesi olmadıı izlenimi ver ki birine ihtiyacı olduunu anlasın. Kendini sevdircek şekilde takıl. O da dier konularda zaten.. Edit: Doum günün kutlu olsun! :) [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde, diğer 3 parmağınında seni işaret ettiğini unutma.. [Bu mesaj Dungeon_Master tarafından 07 Şubat 2005 22:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Dogum gunun kutlu olsun. :tebrikz: sana bu konuda 2 onerim olacak. 1. si Kaybetmeye basladigina inaniyorsan unut gitsin geri donusu olmaz. 2. si Hala onda sana ait birseyler olduguna inaniyorsan. Ona kendini sevdir. Onun için bir seyler ifade etmeye calis aman dikkat et ki bunu yaparken onda kalan son parcani da kaybetme. Sonra Acilardan Arta Kalanlarla idare edersin : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nostredamus Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 happy new year yok yok bu degil di happy birth day :P[signature][hline]Sigara icenlere saygi duy onlar bu dunyada misafirler... | Ovedron | Game Master | ****| Nostredamus |**** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 saolun... sefiomlan sizi eşşekler =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Pati Team olarak gidip vuralim cocugu?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 hepi pörtlek demek için birasgeçama yine de hepi pörtlek:) senin için özel olan inmsanma gelince takma kafana düşünmemeye çalış:)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 doum gunun kutlu olsun gec de olsa.yeni yasın sana ne kadar surprizlerle gelecek kimbilir.Yeni limanlara dogru yelken ac, artık o limandan demirini aldın diye dusun.Denizdeyken bircok fırtına ile karsılasabilirsin hatta okyanustasındır yolun uzundur cok buyuk fırtınalarla karsılasabilirsin.Yılma hicbir zaman yelkenlerini asla suya bırakma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bence artik su yuzunde yasamaktansa daha gercek olan, daha iyi olan ve daha tatli olan denizin dibine in. Bat en derine kadar ! Hiç bir sey umrunda olmasin. Ama unutma ki , denizin dibinde belkide batmis olan birisine rastlar ve kimsenin bilmedigi, bilemeyecegi bir aska dusersin. Deniz kizinin prensi olursun. Ama suyun yuzeyi cook acimasiz. Bu yuzden demirini hiç alma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 o da guzel bir secenek ama hayatın acımasızlıgını gormezden gelmek onu yasamayacaın anlamına gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Hani insanlar yasadiklariyla siniflara ayrilirlar derler ya, gercekten cok dogru bir soz. Suyun yuzeyinde gorus alanin daha genistir, ve daha cok sey gorur daha cok aci cekersin. Denizin dibinde gorus alani kisitlidir. Fazla uzagi goremessin sana en yakin olanin acisini sadece hissedersin, bir sure gecer oyle alisirsin ki; onlar senin bir parcan olur, artik sen aci cekmessin, sadece cektiklerin senin pesini birakmaz. Bir geceyarisi kendini sokaga atarsin. Uzun sure yurursun nereye gittigini bilmeden. Sadece donus yolunu bilirisin gidis ise tam bir muamma dir. Bu yuzden etrafina iyi bak derim ki donerken kaybolmayasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 biraz geç oldu ama kutlu ossnnn geçmiş doumgünün..:) :tebrikz:[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Biraz gec olcak ama dogum gunun kutlu olsun =) Biraz daha sabırlı ol bence, eger hala onda biseyler varsa biraz daha dayan kendini sevdir arkadaslıgınızı genisletin ama olmadı en iyisi baska denizlere acılmak...[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 saolun =) dün bana bi arkadaşının hikayesini anlattı yardımcı olurmusun dedi tamam dedi. Olay bizim yaşadıklarımızın aynısı sadece isimler farklıydı... Beni sevdiğine dair en ufak bi işaret alsam onun için o kadar çok şey yapıcamki... ama hiçbirşey anlamıyorum =([signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gec olsada dogum gunun kutlu olsun nice yillara insallah dedigin isareti alirsin . [Bu mesaj Quvist tarafından 08 Şubat 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: Quvist, 08 Şubat 2005 15:45 tarihinde demiş ki: gec olsada dogum gunun kutlu olsun nice yillara insallah dedigin isareti alirsin sorry ıkı kere oldu :( [Bu mesaj Quvist tarafından 08 Şubat 2005 15:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Off benimde başıma böle bişe gelcek :( :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 turkce konusmayi ogren sonra yaz said: blackchaos, 08 Şubat 2005 10:09 tarihinde demiş ki: saolun... sefiomlan sizi eşşekler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hmm kötü bi durum neyse zamana bırak bakalım, bu arada doğum günün kutlu olsun.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
curie Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 öncelikle doğum günün kutluuu olsun nice mutlu sağlıklı senelere.... bu arada üzüntünü anlayabiliyorm çoğumuzun yaşayabileceği bir durum.tmm belki seni sevmediğini düşüniosun.demişsin ki beni sevdiine dair işaret alsam neler yaparım!bence bu işareti beklemek yerine göstersen senin için daha iyi olabilir.belki de senden çekinio ya da senin düşündüğün gibi düşünüo,işaret olayı.az da olsa belli etmeye çalış bana kalırsa.KEŞKE dememen için söylüyorum. ayrıca ;eminim senin de,onlara göre,özel olduğun kişiler vardır.üzme kendini mutlu ol.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: sefo, 12 Şubat 2005 16:56 tarihinde demiş ki: turkce konusmayi ogren sonra yaz said: blackchaos, 08 Şubat 2005 10:09 tarihinde demiş ki: saolun... sefiomlan sizi eşşekler =) oyarım seni ben.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supersonicmemed Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 dogum günün kutlu olsun diyerekten mevzunun inceliklerine geçiim tee zamanında bende aşık olmuştum hatunla aramız çok iyiydi dostum diyebiliyordum fln ama ben buna söyleyemedim aşkımı buda bana hep erkek arkadaşlarını fln anlatırdı naapsam şöyle mi yapsam böyle mi yapsam ne hediye alsam fln. gel zaman git zaman aşk geçti olaylar bitti söyleme fırsatı buldum ve aldıgım cevaba sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. oda benden hoşlanıyormuş ama söyleyememiş ve dikkatimi çekmek için uyduruyormuş o erkek ardakaş hikayelerini. ahhh ahh 3 senem karın agrılarıyla geçti o platonik diye düşündügüm aşk için her telefonda konuşmamızda erkek arkadaşı hikayeleri vs.ler yüzünden. (ümit vermek gibi olmasın) senin durumunu tam bilmiyorumda buna yakınsa söyle hocam ama söylemesende güzel oluyor sonuçta aşk ayrı bi kimya getiriyor bünyeye her şekli güzel oluyor. said: placebo, 08 Şubat 2005 18:04 tarihinde demiş ki: Off benimde başıma böle bişe gelcek :( :( :( eger bu düşündügüm kişiyse bu şahısta tavsiyelerimi dinlemedigi için bu hallere düştü. [signature][hline]Don't throw rocks if u r living in a house glass [Bu mesaj supersonicmemed tarafından 13 Şubat 2005 19:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar