Volfied Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Efennim, cok soruluyo, her ne kadar indirmemis olsam da, bi liste halinde yaziyim. %100 emin olan arkadaslar hangi sarkinin nerde caldigini yazsinlar. Ama tartisma cikarsa o sarki ile ilgili her mesaji silip/editleyecem en bastan soyleyeyim. Boylece bir user geldigi zaman bakicak aha bu burda, su davullu sarki bu falan. 1. Linkin Park - Session 2. Marilyn Manson - This is the New Shit 3. Rob Zombie - Reload 4. Rod D. - Furious Angels (instrumental) 5. Team Sleep - Passportal 7. P.O.D. - Sleeping Awake 8. UnLoco - Bruises 9. Rage Against the Machine - Calm Like a Bomb 10. Oakenfold - Dread Rock 11. Fluke - Zion 12. Dave Matthews - When the World Ends (Oakenfold remix) 13. Don Davis - Main Title 14. Don Davis - Trinity Dream 15. Juno Reactor - Tea House 16. Rob D. - Chateau 17. Juno Reactor feat. Gocoo - Mona Lisa Overdrive 18. Don Davis vs. Juno Reactor - Burly Brawl 19. Don Davis - Reloaded Suite Ben basliyim hemen 9. Rage Against The Machine - Calm Like a Bomb -en sonda to be concluded derken baslayan sarki. Normalde oole baslamiyo ama :)[hline]Prawler, 04 May 2003 19:47 tarihinde demiş ki: ben de inliyorum burda
neuromancer Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 said: Silthanas, 19 May 2003 19:58 tarihinde demiş ki: 3. rage de de abi bana bi poacayi istiyoruz =) her ne kadar Rage artik aramizda olmasa da...[hline]The Eshreff... heheh ...... sen izmir'den misin? :) o geyik barlarda dönüodu izmir'de, hehah...[hline]Rashit of Blitz Me!, Macera Tutkunu...
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 bu arada isterseniz bütün liste var.. istek üzerine upload edebilirim..
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Et et :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Prophecy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Bende Baggio ya katiliyorum et et et :D[hline]Absolute & Lonely....
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 sadece ilk cd yi upload edebildim. yer kalmadı :) bi ara hatırlatın kalanları da ederim :) tıkla [Bu mesaj CEDAY tarafından 20 May 2003 02:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Bu Rob Zombie duzgun mu? Nerden cektiysem son 2-3 dakkasi bozuk cikti da.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Ha bir de.. :) Linkin Park Session'da herhangi bir remix var mi, Meteora albumu var bende zaten, bosuna cekmiyim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 sen dial upsın sanırım. illa cekecem diosan benim yazdıgımı cek.. 4.7 mb olup listenin en sonunda olması lazım. pişman olmazsın :)
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Sensin dialup ;) 2 ay once gectim kabloya cok sukur :)[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Artik dial-up kufur haline geldi ttnet yuzunde sensin dial-pu pis seni ;)[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Rob D. Rob Dougan bilmiyenlere efenim =).[hline]Alexi Septimus , Necromancers Alex'i Elensar , Knigths Of Ni Cold as Corpse. nukbasliklikiz, 25 January 2003 21:03 tarihinde demiş ki : silin o goril i
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 rage in abi bana bi poaca yanına da domates salca geyği her yer de var, ankara nın tunalı ahalisi de yapar o espriyi :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 P.O.D - Sleeping Awake filmin Official Soundtrack'i. Çok güzel de bir klip çekildi. [Bu mesaj StRencher tarafından 20 May 2003 16:59 tarihinde değiştirilmiştir]
bLaQ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 İlk filmin soundtracki daha güseldi ...[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 C'mon diye başlayan parçası neydi ?[hline]KinGpiN the striked sazan given by BabacumMostors
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 c'mon diye başlıyan birinci albümdekiyse wake up (sazanlık yaptım bakalım tutarsa.Ama sende hangi albm söylememişsin.)P.O.D nin şarkısına hasta odlum.Sürekli dinler durumdayın.Rob Dougan zaten müziği oldukça iyi yapan bir eleman(Birinci albümde Clubbed to Dead de piyano kısmından sonra birden bir giriş yapılıyorya(hani filmde kırmızı ışık yeşile dönüyor bizimkiler yürümeye başlıyrolar.Orada çalan kısım)harika olmuş bence(kulaklıkla dinleyin Discmanden yada bilgisayardan)Ama Furious Angels ın enstrümenta versiynunu pek sevmedim.Normal hali daha iyi(bu arada bu adamda geri geri gitme hevesi falanmı var?Clubbed to Dead'dede Furious Angels'dada geriye doğru sarıyor[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions
elladan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 (ne zamanın konusunu up luyorum :D) yav, matrix reloaded da, ilk sahnelerde, hani kapıyı kırarak giriyolar, ajanlar arasında konuşuyorlar, -its him -yeah, the unnormaly .... -he still... -only human... işte ondan sonra çalan müziğin adını bulamadım, hatta sountarck larında da yok.. bilen var mı?[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~
octopus Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 rob dougan'ın parçası işte o chateau deil ama dieri :P furious angels dı galiba[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ceday bi daha koysana lütfen..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ohe 2 yıl geçmiş aradan :) nette de artık heryerde vardır sanırım ama neyse.. e hadi al bakalım.. Rob Dougan - Chateau Rob Dougan - Furious Angels [Bu mesaj CEDAY tarafından 13 Şubat 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 haydi ceday.. aslansın yaparsın koyarsın gene hepsini =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sıgdıgı kadarını koydum walla.. /~ceday directorysinden indirbilirsin..link falan isteme de herbiri için :)
Öne çıkan mesajlar